Şimdi Ara

SONY XPERIA Z3 DETAYLI İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sony'nin Xperia Z3 modelini 2 aydır aktif kullanıyorum ve çok memnunum. Bir inceleme videosu çekip uzun uzun her özelliğine değinmeye çalıştım. Akıldaki soruları büyük oranda giderebileceğine inandığım videomu sizlerle de paylaşıyorum.

Sony Xperia Z3 İnceleme:

Ayrıca yazılı incelemesine de bloğumda değindim. Onun da adresi aşağıdaki gibidir.

http://www.technoartman.blogspot.com.tr/

Aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım. Sağlıcakla kalın.

• z3 ekranı amoledlere göre daha mı karanlık diye endişelerim vardı... videonuzu seyrettim endişem daha da arttı, z3 ekranı hemde loş bir ortamda o kadar karanlık ise güneş altında düşünemiyorum.... önümüz yaz... z3 yazın kaput olacak o zaman.... kışlık telefon z3

gelecek cevabı tahmin edip yazayım.... niye ekran parlaklığını iyice açıp video çekilmezki??? detayları görmeyelim dumur olalım diyemi?
  • Sorun Z3 ekranindan ziyade cekim yaptigim kamera ve isik ile ilgili aslinda. Akliniz takilmasin parlak isik altinda da ekran gayet gorunur ve net. Videodada gorunenden daha net. Bu arada yazim hatalari icin de kusura bakmayin. Klavyemde bir sorun olustu.
  • Yakında remote play deneyimlerimiz de burada olacak arkadaşlar.
  • Şarjı bitmeyen telefon. Yeni aldım, 10 numara 5 yıldızı hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Şarjı bitmeyen telefon. Yeni aldım, 10 numara 5 yıldızı hak ediyor.

Gerçekten şarjı dayanıklı. Bu telefonun Note'dan daha az tutulmasına anlam veremiyorum ki Note 3'ü çıktığı gibi alıp 1,5 yıl kullandım.
  • Sony Xperia Z3 ile Ps Vita remote play kıyasladım. Merak edenler için,

• kaleee17 kullanıcısına yanıt
    Ön Kamera performansı z2'de vasattı sanırım z3'de de değişen pek bir şey yok.
  • Quaresma_o3 kullanıcısına yanıt
    Sony Xperia Z3'ten önce en son kullandığım model Sony K800 i modeliydi. Z serisinden ilk kullandığım telefon bu olduğu için diğer Z serileriyle karşılaştırma yapamam ama ben memnun kaldım. Daha önce kullandığım Note 3, LG G2 ve Optimus 3d gibi telefonlara göre daha başarılı bulduğumu yada en azından aynı kalitede olduğunu söyleyebilirim. Ama telefonu tüm özellikleriyle ele aldığımda eski telefonlarımdan çok daha iyi bulduğumu ve sevdiğimi de içtenlikle belirtmek isterim. Yıllar önce K800 i'yi de çok sevmiştim ve değiştirince yokluğunu aramıştım. Bu da öyle olacak galiba Sony benim için çok keyifli bir telefon. Ama forumlardan okuduğum kadarıyla Z2 sahibi olan birinin de Z3 alması çok mantıklı değil. Ama marka değiştirecek birileri varsa bu modele yönelmeleri iyi olur bence.
  • Merhaba arkadaşlar, Z3 ile çektiğim birkaç full hd videoyu da beğeninize sunuyorum. Böylece video kalitesine de bakabilirsiniz.

• mrb..
    3 gün önce z3 compact aldım. Telefondan çok memnunum. Yalnız sim kar bölümü plastik kapağı tam oturmuyor ve kendi kendine açılıyor.
    Tabi bu durumda su geçirmezlik özelliği yalan oluyor, sırf bu yüzden değişim istemelimiyim, yoksa yapacak bişey yok deyip böyle kullanmalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matuk

mrb..
    3 gün önce z3 compact aldım. Telefondan çok memnunum. Yalnız sim kar bölümü plastik kapağı tam oturmuyor ve kendi kendine açılıyor.
    Tabi bu durumda su geçirmezlik özelliği yalan oluyor, sırf bu yüzden değişim istemelimiyim, yoksa yapacak bişey yok deyip böyle kullanmalımıyım?

Henüz üç gün olmuş, kesinlikle değişim talebinde bulun
    Kapağın kapanmıyor olması ayıplı mal kapsamında ele alınmalı,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön kamera ile çekilmiş resim örnekleri atabilir misiniz çünkü malum yaz geliyor telefon değiştiricem ve ön kamera önemli tatilde selfie
  • quote:

Orijinalden alıntı: matuk

mrb..

Bence de telefon yeniyken değişim talebinde bulunun. Hemen hallolur, çok beklemezsiniz. İyi günlerde kullanın bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat415

ön kamera ile çekilmiş resim örnekleri atabilir misiniz çünkü malum yaz geliyor telefon değiştiricem ve ön kamera önemli tatilde selfie

Merhaba, ön kamera ile çekilmiş fotoğraf ve video örneklerini biran önce çekip burada paylaşacağım. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat415

ön kamera ile çekilmiş resim örnekleri atabilir misiniz çünkü malum yaz geliyor telefon değiştiricem ve ön kamera önemli tatilde selfie

Merhaba, ön kamera ile çekilmiş fotoğraf ve video örneklerini biran önce çekip burada paylaşacağım. İyi günler.

Bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3 ile cekilmis videolara bakiyorum sanki bir takilma varmis gibi algiliyorum boyle atlaya atlaya gidiyor sanki saliselik olay..
    su an iphone 5 kullaniyorum buna bakiyordum ancak video cekim kalitesi pek iyi degil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

z3 ile cekilmis videolara bakiyorum sanki bir takilma varmis gibi algiliyorum boyle atlaya atlaya gidiyor sanki saliselik olay..
    su an iphone 5 kullaniyorum buna bakiyordum ancak video cekim kalitesi pek iyi degil gibi.

Steadyshot açık ve ince ayarlı çekimler de yapacağım vakit bulunca. Burada paylaşırım. Görüşmek üzere.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.