Bildirim
SONY XPERIA Z3 DETAYLI İNCELEME (2. sayfa)
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Isinma durumu nasil acaba video yu tam izleyecek vakit bulamadim da -
Çok aşırı oyun oynandığında bile aşırı ısınmıyor. -
Sony bazı aksesuarları telefonun yanında vermiyor buna kulaklığıda da dahil mi yani kulaklığı biz ayrı olarak mı satın alacağız yoksa kutunun içerisinde mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ismibilinmeyen
Sony bazı aksesuarları telefonun yanında vermiyor buna kulaklığıda da dahil mi yani kulaklığı biz ayrı olarak mı satın alacağız yoksa kutunun içerisinde mi ?
Kulaklık veriliyor ama aman aman bir kalitede değil. Ses olarak fena olmasa da bu telefonla daha kaliteli bir şey verilmesini beklerdim. Ama ben tele Sennheiser Px 100 ii kulaklığımı taktım, müzik uçtu. Yani harici kulaklık alırsanız esas kaliteyi daha iyi fark edersiniz. Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaleee17
Yakında remote play deneyimlerimiz de burada olacak arkadaşlar.
Dayaniklilik olarak nasil beni ençok korkutan arka kapagin cam olmasi kılıf tavsiyen varmi.ayin sonunda bakir rengini alacagim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dayanıklılık olarak tam bir şey diyemem çünkü hiç sağlam düşürmedim. Ama arka kısmın cam olması sizi şüpheye düşürmesin, gayet sağlam bir yapısı var. Yani öyle arkasını çevirince bu hemen kırılır gibi bir izlenim bırakmıyor. Kılıf olarak deri bir kılıf kullanıyorum, üzerinde XPeria z3 yazıyor, telefonu aldığım bayiden aldım, gayet şık bir kılıf. Ama biraz teli yapılı gösteriyor normalde telefon fazlasıyla ince. -
selfie kamerasi ile normal aksam ev isiginda 1 foto paylasabilir misin?
soft skin modu kapali olsada uyguluyor kapatsam bile nette arattim z3 lerde genel problemmis.
acaba bu problemin olmadigi telefon var mi belki sende yoktur. -
quote:
Dayanıklılık olarak tam bir şey diyemem çünkü hiç sağlam düşürmedim. Ama arka kısmın cam olması sizi şüpheye düşürmesin, gayet sağlam bir yapısı var. Yani öyle arkasını çevirince bu hemen kırılır gibi bir izlenim bırakmıyor. Kılıf olarak deri bir kılıf kullanıyorum, üzerinde XPeria z3 yazıyor, telefonu aldığım bayiden aldım, gayet şık bir kılıf. Ama biraz teli yapılı gösteriyor normalde telefon fazlasıyla ince.
Dayanıklılık konusunda şöyle bir örnek vereyim.
Xperia tx kullanıyorum yaklaşık 2 senedir. Telefon tamamen plastik ve gorilla glass yok. Ben bu telefonu 100 kere düşürdüm fayans , mermer, parke. Hiç bir yeri bozulmadı.Sony bence çok sağlam telefonlar yapıyor.
Birdahaki telefonum kesinlikle ya z4 yada m4 aqua olacak. İphone istiyorum ama bir telefona hayatta 2600 tl vermem. Z3 serisinde manyetik şarj yeri ve usb portunun kapalı olması ayrıca ön kameranın düşük olması dışında eksik hiç bir yanı yok bence. Gerçi usb girişin kapaklı olması br eksik sayılmaz ama sony m4 aqua da açık usb yapmış. Bence bu çözüm daha avantajlı
-
Müsait olunca atarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: grkankot2
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
Şarjı bitmeyen telefon. Yeni aldım, 10 numara 5 yıldızı hak ediyor.
Gerçekten şarjı dayanıklı. Bu telefonun Note'dan daha az tutulmasına anlam veremiyorum ki Note 3'ü çıktığı gibi alıp 1,5 yıl kullandım.
tasarım,fiyat...
note senede 1 çıkardı bu 6 ayda bir. şimdi değişti sanırım gerçi o durum ama tüketici uyandı birkere
Ancak samsung 1 senede envai çeşit telefon sunuyor piyasaya sony bu bakımdan avantajlı bence.
-
Hocam öncelikle hayırlı olsun bende z3compact ve z3 arasında kaldım, sarj önemli benim için sizce bu telefonu alsam keşke der miyim?
Birde bu telefonu alırsam yanında bu dayanıklı cam flmlerden önlü arkalı taktırmayı düşünüyorum birde manyetik sarj, başka ne almam gerekir yanında teşekkürler. -
Bence alacaklarınız gayet yeterli hatta fazla bile, manyetik şarj size kalmış da, koruma amaçlı bir cam takılması iyi olur. Telefon çok şık olduğu için camlı koruma taktırmak hem telin görüntüsünü bozmaz hem de dayanıklılık verir. İçinize sindiyse keşke demezsiniz bence. -
2 gün önce sony xperia z3 cihazını satın aldım. Şuan aşırı ısınma oluyor. İlk geldiğinde 4.4.4 iken fazla ısınma sorunu yoktu fakat 5.0.2 güncellemesini yapınca cihazda aşırı derecede ısınma sorunu başladı. Boştayken 40 derece civarı oluyor. Ne yapmam lazım ? Bi jmut fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşünüyorum eğer yine olmazsa garantiye versem yaparlar mı ? Şimdiden teşekkürler. -
Clean Master indirip işlemci sıcaklığını düşürmeyi deneyin. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Ben de aşırı ısınma problemi yok. -
quote:
Clean Master indirip işlemci sıcaklığını düşürmeyi deneyin. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Ben de aşırı ısınma problemi yok.
Sağolun teşekkür ederim Clean Master programını denerim. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
Şarjı bitmeyen telefon. Yeni aldım, 10 numara 5 yıldızı hak ediyor.
Gerçekten şarjı dayanıklı. Bu telefonun Note'dan daha az tutulmasına anlam veremiyorum ki Note 3'ü çıktığı gibi alıp 1,5 yıl kullandım.
Ben gerçekten çok memnunum. Her kuruşu hak ediyor. Samsung'dan çektiklerimden sonra çölde vaha görmek gibi bir şey. -
-
İyi AKŞAMLAR ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN Z3 NORMAL KULLANIMDA 5 GÜN ŞARJI GİDİYO.BENİMKİ İKİ GÜNÜ ZOR CIKARIYO.SONY MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM ONLAR YAZILIMSAL YOK NANO SİM KART DEDİLER AMA BU SEBEBLER TATMİNKAR DEĞİL.ANLAYAN ARKADAŞLAR CEVABLARSA SEVİRİM.SAYGILAR..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X