Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Dual

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sony Xperia Z3 Dual
    Arkadaşlar ürün 15 aylıktır. 1800 TL'den aldım fatura mevcuttur. Ekranında sert koruması var. İsteyen kadıköy'den elden teslim alabilir.
    Takas tekliflerine kapalıdır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ekim 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm gönderildi.
  • Hala cvp bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kliksa.com/urun/telefon/980007404?utm_source=akakce&utm_medium=comparison&utm_campaign=listing&cm_mmc=Akakce-_-CPC-_-Comparison-s-_-Reg&ref=akakce&v=1.74

Sıfırı adınıza faturalı 1699 hocam,eğer fiyat revizyonu düşünülürse ilgileniyorum.

Hatta 50 tl bonus veriyor,1650 ye geliyor.

Yanlış anlaşılma olmasın ciddi alıcıyım. Makul bir fiyattan istanbul içi alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 19 Temmuz 2015; 23:34:45 >

• reason666 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 1 hafta önce 1800 tl aldım. şu anda bu rakamdan satabilirim. Siz istiyorsanız oradan alabilirsiniz. ilave olarak 50 tl ekran koruma camı takıldı. 16 gb. sd kartı vardır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.