Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 ekran kırılması yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sony xperia z3 adlı telefonum sağ alt tarafından küçük bir çatlak oldu telefon elimde oynarken çatladı (kesinlikle fazla bir baskı yapmadım normal kullanırken) bu çatlamadan sonra derin bir çatlak değil yüzeysel telefonun alt dokunmatik bölümü çalışmıyor
    sony servisine yolladım kullanıcı hatası olduğunu söylediler bende tüketici haklarına başvurmak istiyorum ama en az 6 ay sonra belli olabileceğini söylediler daha önce tecrübesi olan forum üyelerimizden varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
    Eğer bir şey çıkmayacaksa 6 ay beklemek istemiyorum

• up
  • Bir sonuç alamazsın, çünkü ekran kırılması kullanıcı hatası olduğunu telefonu alırken kabul etmiş oluyorsun ilgili garanti sözleşmesi ile, bundan bir sonuç çıkmaz, zira hiç bir telefonun ekranının kırılması garanti kapsamında değil ki Sony haksız çıksın,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkür ederim kaçarı yok diyorsunuz yani peki yan sanayi ekranlar hakkında ne diyorusunz benim telefon ekranına 650 tl fiyat çıkardılar aliexpreste 100 tl ye denk geliyo
  • Aliexpress ye kargo işi biraz düşündürücü teslim edilmezse ve iade sürecini takip edemezsen 100 liraya yazık olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takibini yaparım ama gelen ekran ne kadar kalitelidir onu merak ediyorum eski ekrandan tabikide daha kalitesizdir ama çok fazla fark eder mi satıcısına sordum orjinale yakın yüksek kaliteli dedi ama :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.