Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 ve SmartWatch 3 ilk izlenimler video ön inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
4.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Z2 yi isterse bedava versinler. Bir sürü hatası olan bir cihazı ucuzladı diye neden kullanayım ki?
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Hocam kafayı çalıştırın,alıp satarsınız kötü mü işte

Şaka maka bence z2 fena değil,hatalar güncellemeyle düzelebilir;düzelmezse sony'ye tepkiler sert olacaktır;sony'de böyle bişey istemez herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Şaka maka bence z2 fena değil,hatalar güncellemeyle düzelebilir;düzelmezse sony'ye tepkiler sert olacaktır;sony'de böyle bişey istemez herhalde

hatalar yazılımsal değil yanlız . kasa açıklığı kamera lens kayması su geçirme vs . z3 ile bütün donanımsal sorunlar fixlendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

hatalar yazılımsal değil yanlız . kasa açıklığı kamera lens kayması su geçirme vs . z3 ile bütün donanımsal sorunlar fixlendi

Z3 hakkında bence pek emin konuşma derim.

Önce yeterli sayıda satışa ulaşsın, o zaman "kasa açıklığı kamera lens kayması su geçirme" gibi sorunların Z3'te gerçekten fixlenmişmi yoksa üretim bazında hala sorunlu olan partiler çıkacakmı hep beraber görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 6 Eylül 2014; 20:07:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

Z3 hakkında bence pek emin konuşma derim.

Önce yeterli sayıda satışa ulaşsın, o zaman "kasa açıklığı kamera lens kayması su geçirme" gibi sorunların Z3'te gerçekten fixlenmişmi yoksa üretim bazında hala sorunlu olan partiler çıkacakmı hep beraber görelim.

gerçi dediğiniz gibi sony bu ne yapacağı belli olmaz

• Sıkıldıkça telefon üretiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 ne zaman gelir ülkeye?
  • Bu z3 plastik deniliyor videoda. Z2 de mi plastik ben cam diye biliyordum arka kısmı.

• Sony eger z3 dual modelini de getirirse Turkiye'ye, ilk gun gider alırım.
    Uzun zamandır cift hatlı flagship model bekliyorum, iki telefon tasımaktan kurtulmak icin...

http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-z3-dual/#white

• korcin K kullanıcısına yanıt
    Z3 dual gelecek görünüyor, ben de düşünüyorum...

http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/

• Yuvarlatılmış köşeler kötü olmuş, onu da yapmasalar zate z2 ile farkı kalmazdı.
  • Z1 kullanıcısı olarak söylüyorum tasarım rezalet bildirim ledinden tutta stereo hoparlörlerin yerleşimine kadar tam bi rezalet o elit zengin duruşunu yok etmişler kalitesiz görünüm kazanmış donanım olarakta bişey eklememişler bu telefonu yok saymak daha doğru

• beyaz lanse etmeleri doğru olmuş.uyandılar geçte olsa.
  • Sony Z serilerinde beyaz almamaya niyetliydim, sebebi de beyaz modellerde ön tarafın siyah renkte olması ama artık ön tarafta beyaz gelecek olması bende bir adım öne çıktı.
  • Çok faydalı yorumlar var.daha bu akşam z2 alan bir kardeşimle tel hakkaında konuştuk ve benim takıntım olan hatla internete bağlandığında fazla ısınma yapıyor mu? Diye sordum cevabı ise hayır oldu.yine en büyük problemi pil olacaktır diye düşünüyorum çünkü dediğine göre şarjı baya uzun gidiyormuş ama şarj etmek için prize taktıktan sonra bazen tel pili bazende adaptör çok ısınıyormuş.tamda z2 almayı düşürken yorumlar ve bilgiler çok faydalı oldu!her zaman o modeli alıp kullanmış birilerine sormak daha yararlı!

• yani bazen ceketimi alip gidesim geliyor bu kadar bos yorumu bir arada gorunce..

Sony nin bunyesinde hic mi akilli adam yoktur, dunyanin yegane teknoloji ureten firmalarindan biri bu kadar geri zakali midir da 6 ayda bir urun sunmaya baslamislardir? Yoksa sizin anlayamadiginiz bir "pazarlama" stratejisi olabilir mi? Bundan 5 sene evvel apple inun senede 1 urun cikartmasina da ayni yorum yapilirdi, simdi pazarlama dehasi olarak derslerde okutuluyor...

z3 almaya gerek yoksa z2 alirsiniz bu kadar bos konusma neden anlamakta gucluk cekmekteyim.

Sony nin arge yi insanlara yaptirdigi tezini one suren arkadasimiza elimde olsa bir oscar heykelcigi gonderecegim, akillara zarar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerwo -- 8 Eylül 2014; 15:42:31 >
  • tasarımı güzel ama z2 ile pek farkı yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: info2

Bu z3 plastik deniliyor videoda. Z2 de mi plastik ben cam diye biliyordum arka kısmı.

z3 te arka on dayanikli cam cerceve yuvarlatilmis aluminyum , z3c de ise cereve liquid reflection denilen bir teknikle uretilmis plastik videoyu izleyemiyorum suan mç z3c ile karistirmis olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 yeni kamera uygulamaları,

• z2 alanları üzmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.