Şimdi Ara

SONY XPERIA™ Z3 ve Z3 COMPACT AKSESUARLAR ANA BAŞLIK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
12
Favori
24.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cokerhan

Yanlış bilgi olmuş maalesef.

DK48 kutusunun içinden 4 adet aparat çıkıyor biliyorsunuz.
    Z3 çıplak kullanım ve Z3 orjinal kılıflı kullanım için iki parça diğer iki aparat ise Z3C çıplak kullanım ve Z3C orjinal kılıflı kullanım için.

Ön+arka cam kullanırken ise aynı kılıfla kullanır gibi üzerinde A35 yazan parçayı şarj yuvasına takacaksınız, böylece telefon yuvaya rahatça oturuyor.

Dostum apatatların hiçbirinden 35a çıkmadı. Hepsini azönce denedim 34b olanı biraz zorlamayla takabildim... Teşekkürler uyarın için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thunderbolt kullanıcısına yanıt
    manyetik sarj aleti ,dock , cam koruyucu film önerebilirmsiniz orginal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

manyetik sarj aleti ,dock , cam koruyucu film önerebilirmsiniz orginal olarak

Ben Dafoni marka kullanıyorum cam koruyucu olarak. Dock olarak sony mağazalarına bakabilirsiniz.

• Selamlar,

z2 veya z3 almayı düşünüyorum. Telefonun şarj kapakçığı ile bozulmasın diye dock almak mantıklı geldi, iş gereği bütün gün masa başında oturuyorum zaten.
    Yalnız kafana takılan konu, telefonu herhangibir kapakla kılıfla kullanırsam dock ile şarj edebilir miyim? yoksa dock a koymak için kılıfı çıkartmam mı gerekir?
  • Ön ve arkaya tempered glass takılırsa orijinal dock şarjı kullanılamıyormu yani oturmazmı üniteye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

ekran filmi ön ve arka olarak ebayden gearmaxx marka aldım, tavsiye edebilirim.
    dock pence pratik değil, usb magnetic charger güzel ama
    bir de spor yapanlar için kol bandı, koşucular için polar h7 nabız ölçer vs olabilir.

an itibariyle güncel tecrübelerimi paylaşayım, belki benzer konularda tavsiyeye ihtiyacı olan olur.

gearmaxx plastik filmi tavsiye etmiyorum, kısa bir kullanımdan sonra tıpkı diğer plastik filmlerde olduğu gibi balon yapma, kenarından tozlanma ve dokunmatik hassasiyetini azaltma gibi sorunlar oluşuyor, temperli cam bu anlamda plastikten daha iyidir.

şu an dafoni marka tempered glass temperli cam kullanıyorum, memnunum, daha ucuzlarından çok mu farklıdır bilemiyorum ama 30 TL fark için riske atmak istemedim.

2 adet orjinal usb magnetic charger kablo aldım, ancak bu da pratik değil, en ufak bir temasta şarj kesiliyor mıknatış aşırı güçlü değil.
    yinede kapağı açıp kapatmaktan daha pratik ve aşınmasını önlüyor, Dolayısıyla 1 adet kablo yeterli seyahatler için. 1 adet te dock alınmalı ev kullanımı için.
    tekrar edeyim dock telefonu sabitlediği için şarj çıkma riski yok, daha pratik bir şey.

kol bandını da çok pratik bulmadım, bence gereksiz bir şey koldan kayıyor, bakan varsa takmasın kafaya mp3 player vs daha kullanışlı ya da cepli şort vs kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 4 Nisan 2015; 18:17:28 >

• Ben bu gearmaxx ları tempered diye aldım. Tempered değiller maalesef. Dalıp aldık herhalde hatırlayamadım şu anda.

Bana parmak izi bırakmayan tempered önermeniz mümkün mi acaba ?
  • Evomania kullanıcısına yanıt
    Ben nılkının temperlı camını ve onu açık sert kılıfını aldım.Temperlı cam parmak izi bırakıyor ama dokunmatik hassasiyeti çok iyi. Kılıf zaten harika. İkisinide tavsiye ederim. Parmak izi bırakmayan temperlı cam yok galiba, ekran koruyucular var.

• Arkadaşlar siyah Z3'üme siyah silikon kılıf aldım, şeffaf değil. Açıkçası arkası görünmeden telefonun görünümünü ciddi anlamda baltaladığımı düşünüyorum.
    Şeffaf kristal ya da silikon önerileriniz var mı? Ya da bırak kılıfı şunu yap bu yeter falan diyebileceğiniz bir şey?
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt
    İmak kristal kılıf kullandım 1. günde çizildi berbat bir görüntü oluştu.Telefon elinizden kaymıyorsa kılıf kullanmayın ama koruma amaçlı kılıf istiyorsanız onun yerine arka taraf için temperli cam alabilirsiniz.Yan tarafları olmasa da arka tarafı korur.
  • arkadaslar yardımcı olabilirimsiniz linkdeki manyetik dock kalitelimidir 39 tl is görürmü acaba kullanan varmı birde sadece usb ilemi çalısıyor pc denmi sarj yapılacak normal pirizlisi varmı bunların...
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z3-compact-masaustu-manyetik-dock-158762988
    birde bu manyetik sarj var hangisini önerirsiniz ?
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z3-orjinal-manyetik-sarj-kablosu-153385982
    edit :s nin noktalısı bozuk bir karakter çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han_09 -- 9 Nisan 2015; 13:33:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Köroğlu06

İmak kristal kılıf kullandım 1. günde çizildi berbat bir görüntü oluştu.Telefon elinizden kaymıyorsa kılıf kullanmayın ama koruma amaçlı kılıf istiyorsanız onun yerine arka taraf için temperli cam alabilirsiniz.Yan tarafları olmasa da arka tarafı korur.

O kadar dandik mi ya?

• Vaudeville kullanıcısına yanıt
    Malesef.
  • Han_09 H kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z3-orjinal-manyetik-sarj-kablosu-153385982

siz bunun orjinal dediğine bakmayın. kıytırık bir kutu yaparak kaliteli havası veriyor sadece. bende bu üründen almıştım. diğer manyetik kablolarla aynı seviyede.
    Sony nin orjinal manyetik kablosu yok sadece masa üstü orjinal dock ürünü var.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z3-compact-masaustu-manyetik-dock-158762988

bu ürüne bu parayı verene kadar orjinal dock alırım yada çakma manyetik kablo alırım... hediye tempered cam demiş ama adi birşeydir büyük ihtimalle.

tabi bunlar şahsi yorumum.

• szgnsr kullanıcısına yanıt
    manyetik sipariº verdim deneriz olmadı baºka biºey bakarız artık teºekkürler
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba bende yakın zamanda bu telefonu almayı düşünüyorum.Acaba temperli cam,dock,manyetik şarj aleti vs ne önerirsiniz ebaydan flnda getirebilirim ne kadar ama daha önce sizin sipariş verdiğiniz yerler olursa sevinirim daha sonra para iadesi ile uğraşmak istemiyorum.Temperli cam için sağlam bi marka önerirseniz sevinirim.Şimdiden saolun
  • Köroğlu06 kullanıcısına yanıt
    Ekran jelatinini nereden aldınız acaba link verebilir misiniz.

• Köroğlu06 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bunu kast etmişim bende :-)

• Rica ederim. Satıcıya mesaj atın taahhütlü kargo ile göndersin yoksa kayboluyor. Ben ilk takipsiz kargo ile aldım gelmedi sonra satıcı para iadesi yaptı. Sonra 3$ fazla ödeyip takiplı kargoyla aldım. Nılkının sert kilıfını da tavsiye ederim. Ben çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köroğlu06 -- 19 Nisan 2015; 12:18:52 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.