Şimdi Ara

SONY XPERIA™ Z3 ve Z3 COMPACT AKSESUARLAR ANA BAŞLIK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
12
Favori
24.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 20-25 liralık şarj dockları veya 90 liralık şarj dockları var internette bunlar arasında ne gibi farklar vardır? Bir tane edinmeyi düşünüyorum da fazla bütçem yok. Yardımcı olabilir misiniz?

• usb şarj adaptörü alacaklara bu ürünü tavsiye ederim..

x2 magnector

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z3 copper -- 5 Ağustos 2015; 1:55:54 >
  • Gittigidiyordan önerin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orijinalden alıntı: szgnsr

Şu tempered camdan kullanan var mı?

Paraya kıyıp sonunda alıcam bu gidişle ucuz ucuz alıyoruz leş gibi parmak izi vs bırakıyor. Sıkıldım ekranın pis durmasından.

http://www.morfare.com/asp/product/7170/Sony-Xperia-Z3-Compact-On-Arka-Tempered-Glass-Premium-Cam-Ekran-Koruyucu

SONY XPERIA™ Z3 ve Z3 COMPACT AKSESUARLAR ANA BAŞLIK

Ben ürünü kullanıyorum yaklaşık 10 gündür.Ürünle ilgili bir uyarıda bulunmak isterim,arkalı önlü korumayı taktığınızda dock maalesef kullanılmıyor.Ben cihazımı manyetik şarj kablosuyle kullandığım için sorun teşkil etmedi.Birde arka cam korumayı taktığınızda flaşlı çekimlerde resimlerde patlama,biraz daha fazla beyazlama oluyor..Onun dışında sorun yok. Ama bence sadece ön cam korumasını almanızı tavsiye ederim...

ama dock un içinden farklı boyutlarda parçalar çıkıyordu, yine de oturmuyor mu ya da zor mu oturuyor, hiç mi oturmuyor?

• face1tr kullanıcısına yanıt
    en geniş apartla oturuyor sıkıntı yok gibi 34B aparatı, yaklaşık 1cm. z3 compactın 127.3 x 64.9 x 8.6 mm ebatları var.
  • Arkadaşlar on ve arka için kaliteli temperli cam önerir misiniz. Amazon, yurtiçi fark etmez kılıfsız kullanmak istiyorum, kaliteli olsun lütfen

• Tamperli cam öneriyorum, benim telin ön cam muhtemelen tamperli cam varken çatladı.

• Arkadaşlar selam, sayfaları okudum, herkese teşekkürler.

Güncel olarak öğrenmek istediğim için soruyorum:
    Kullanıp memnun kaldığınız kılıf ve cam ekran koruyucunuzu söyleyebilir misiniz lütfen?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi footbomer7 -- 16 Ağustos 2015; 22:25:15 >
  • Arkadaşlar selamlar
    Z3 compact gibi mükemmel bi cihaz kullanıyoruz güzel fakat kılıf bulamıyoruz cihazın malum kapakları bi sure sonra otomatık yalama oluyor cebime koyarken çıkartırken korkuyorum ki bu durumda kapakları kapatan dock yerini açılta bırakan bi kılıfa ihtiyaç duyuyoruz acaba bu kılıftan temin edebilecegimiz bi yer bilem yada elinde fazla bu kılıftan olan arkadaşımız var mıdır grupta pm atarsa çok sevinirim teşekkür ederim iyi forumlar..

• arkadaşlar bu usb manyetik şarj olayını biri açabilir mi

ne kadar sürede şarj oluyor..

bi usb kablo var sanırım bir de dock..

usb kablo olduğunda manyetik yuvaya takıp kabloyu usb adaptöre takıp mı şarj ediyoruz telefon ne kadar sürede şarj oluyor bu durumda.. dock ile nasıl bir de şarj süresi

artı olarak temperli ön arka cam tr içi en iyi hangisi önerisi olan var mı, teşekkürler şimdiden
  • Arkadaşlar merhaba, ana konuda da aldığım aksesuarlardan biraz bahsetmiştim, burada da ürün deneyimlerimi paylaşayım.

http://www.mobilcadde.com/dafoni-aircraft-sony-xperia-z3-compact-ultra-ince-seffaf-siyah-silikon-kilif-30055
    Bu kılıfı bir iki kez taktım telefona, zaten çerçeve kullandığım için şimdilik fazla deneme fırsatı bulamadım. Telefon siyah olduğu için renk olarak uyumlu, ancak telefonu sol taraftan tam sarmıyor birazcık sarkık duruyor. nedeni de sol tarafta şarj kapağı girişi için büyük bir boşluk bulunma zorunluluğu. Yani bu kısım biraz gevşek duruyor.

http://www.mobilcadde.com/eiroo-sony-xperia-z3-compact-metal-bumper-cerceve-siyah-kilif-26364
    Bu çerçeveyi kullanıyorum sürekli. Telefonun kendi çerçevesini koruyor, bir keresinde telefonu merdivene düşürdüğümde kendi çerçevesinden küçük bir kısım kırılmıştı, bu yüzden gereksinim duydum. Çerçeyi takıp sökerken telefonun kendi çerçevesini bir miktar deforme ediyor, dikkatli takmak gerekiyor, öyle zırt pırt takılıp çıkartılacak birşey değil. Yalnız suya sokarken bunu sökmek gerekir çünkü iç kısmında tuş bölümünde bazı izalasyon malzemeleri var. Bir de bu çerçeve takılıyken dock şarjda şarj etmek için dock şarj üzerindeki aparatı sökmek gerekiyor, çünkü aparata oturmuyor. Aparatsız dock kullanımı için de dockun arka kısmına kalın bir bant yapıştırmak gerekiyor.

http://www.mobilcadde.com/eiroo-sony-xperia-z3-compact-on-arka-tempered-glass-cam-ekran-koruyucu-29527
    Bu ürünün ölçüsünü hatalı olduğunu düşünüyorum, ekranda çok açıklık kalıyor, firmaya yazı yazıp itiraz ettim ve Dafoni istedim, sağolsun gönderdiler. Belki bana gönderdikleri parti hatalıdır bilemiyorum ama yine de Eiroo dan soğudum. Dafoni den memnunum. Eiroo daki açıklık miktarını da resimlere kopydum.
    Temperli cam ekran filminden daha parlak bir görüntü sağlıyor, yalnız çok fazla parmak izi yapıyor. Bu camdan önce telefonun kutusundan çıkan ekran filmini kullanıyordum, onda parmak izi çok kalmıyordu.

Dock şarj: Gerçekten pratik ve yan kapağı açma ihtiyacını ortadan kaldırıyor, bunu da 100 TL ye btsony.com dan almıştım.

SONY XPERIA™ Z3 ve Z3 COMPACT AKSESUARLAR ANA BAŞLIK SONY XPERIA™ Z3 ve Z3 COMPACT AKSESUARLAR ANA BAŞLIK SONY XPERIA™ Z3 ve Z3 COMPACT AKSESUARLAR ANA BAŞLIK

• beyler bana z3 compact yan kapak lazım elinde olan varsa yardımcı olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cygnus666

http://www.mobilestore.com.tr/roxfit-xperia-z3-gel-shell-plus-nero-black-pmu372890

http://www.mobilestore.com.tr/roxfit-sony-xperia-z3-book-case-touch-black-pmu358821
    Arkadaşlar bu kılıfları kullanan var mı?
    Sormak istediğim spigen kılıflar gibi telefonu çok kabalaştırıyormu?
    Çok şık duruyorlar.
    İkinci olan bookcase i özellikle çok beğendim.
    Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

hocam şu 2. linkteki camlı olan güzelmiş siz aldınız mı son durum nedir :)

edit: bunun compact modeli yokmuş keşke buna benzer bir şey bulabilsem tam aradığım şey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 21 Aralık 2015; 4:22:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trezeguet17

quote:

Orijinalden alıntı: cygnus666

http://www.mobilestore.com.tr/roxfit-xperia-z3-gel-shell-plus-nero-black-pmu372890

http://www.mobilestore.com.tr/roxfit-sony-xperia-z3-book-case-touch-black-pmu358821
    Arkadaşlar bu kılıfları kullanan var mı?
    Sormak istediğim spigen kılıflar gibi telefonu çok kabalaştırıyormu?
    Çok şık duruyorlar.
    İkinci olan bookcase i özellikle çok beğendim.
    Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

hocam şu 2. linkteki camlı olan güzelmiş siz aldınız mı son durum nedir :)

edit: bunun compact modeli yokmuş keşke buna benzer bir şey bulabilsem tam aradığım şey :)

Evet aldım kullandım.ama beğenmedim.o ön plastik simetrik durmuyor ve felaket leke tutuyor.arkası güzel ama.ben ön plastik kısmını kestim sırt kılıfı olarak kullanıyorum.

• Arkadaşlar dock ile uyumlu kılıf var mı? Bendeki kılıflar dock'a oturmuyor.

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Case aldım ben gayet iyi işini rahatlıkla görür

• Merhaba arkadaşlar,

Z3 Compact için orjinal bir şarj cihazı almak istiyorum. Manyetik falan olmasına gerek yok. USB kablolu olsun yeter. Nereden ve ne alabilirim, tavsiyede bulunabilir misiniz lütfen?

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar z3 compact için orjinal yedek parça nereden bulabilirim ?

yan kapaklar ve arka cam
  • ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    Sahibinden veya n11'den bakacaksın. Eğer internetten almak istemiyorsan sahibinden de satan işyerleri var. Oradan adreslerini alıp gidip direk işyerinden de alabilirsin. Genelde böyle ürünleri satanlar Kadıköy veya Fatih tarafında çok oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.