Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
62
Favori
256.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski mesajları sildim artık sorun yok gibi. Ufak da olsa arayüz değişimi olmuş belki ondan kaynaklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeden sonra arama yaparken bildirim çubığunda bu sessiz mod sembolü çıkmaya başladı. Sizde de böyle bişey varmı?

• Evet ben de farkettim aynısı oluyor. Çağrı sırasında bildirim yada arama geldiğinde değişiklik yoksa sorun da olmaz sanırım

• Mesajlaşmadaki sorunum devam ediyor. Donuyor uzunca konuşulmuş bi sohbeti açınca

• Selam

Bizim Z5 compactlarda bildiğiniz gibi ön tarafın altında ve üzerinde çift hoparlör var. Müzik dinlerken alt hoparlörden ses geliyo üst taraftan ses gelmiyor sizin cihazlarda böylemı?

Bır deneyip yazsanız ona göre garantiye gonderıcem???

• quote:

Orijinalden alıntı: gltsry06

Selam

Bizim Z5 compactlarda bildiğiniz gibi ön tarafın altında ve üzerinde çift hoparlör var. Müzik dinlerken alt hoparlörden ses geliyo üst taraftan ses gelmiyor sizin cihazlarda böylemı?

Bır deneyip yazsanız ona göre garantiye gonderıcem???

Hocam bende iki hoparlörden de ses geliyo. Başka şarkılarda deneyin isterseniz.

• Hocam test menüsünde 2 hoparlörden de ses geliyor. Bir problem yok. Ama video ve müzik dinlerken sadece alttaki hoparlörden ses geliyor farklı mp3 ve videolarda denedim sonuç aynı

• Merhaba arkadaşlar dün temiz kurulum yaptım. Tek sıkıntım sesin düşük gelmesiydi.

Müzik, youtube, aramalarda ses sonda olmasına rağmen çok düşüktü.

Bugün uyandım ses biraz artmış. Hadi bakalım umarım eskisi gibi olur...

• quote:

Hocam test menüsünde 2 hoparlörden de ses geliyor. Bir problem yok. Ama video ve müzik dinlerken sadece alttaki hoparlörden ses geliyor farklı mp3 ve videolarda denedim sonuç aynı

Ayarlar ses ordan ses ayarlarına girip açık olanları kapatıp ses efektlerine de girip oradakileri de kapatmayı deneyin bi

• Bende de tam tersi. Üstekinden geliyor, alttakinden gelmiyor. Hatta telefonda görüşme yaparken dışarıya sesi verdiğimde ses çıkmıyor, tekrar kulağıma götürmek zorunda kalıyorum. Zaten sesler de cızırtılı çıkıyor. Alt hoparlör patladı galiba. Garantisi bitmeden garantiye göndersem iyi olacak herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurlord

quote:

Hocam test menüsünde 2 hoparlörden de ses geliyor. Bir problem yok. Ama video ve müzik dinlerken sadece alttaki hoparlörden ses geliyor farklı mp3 ve videolarda denedim sonuç aynı

Ayarlar ses ordan ses ayarlarına girip açık olanları kapatıp ses efektlerine de girip oradakileri de kapatmayı deneyin bi

Bu söylediklerinizi daha önce denemiştim zaten şimdi tekrar denedim sonuç değişmedi. Test menüsünde üst hoparlörden ses gelmese patlak diyecem ama test menüsünde calısıyor, müzik dinlerken video izlerken çalışmıyor. Arama esnasında sesi hoparlöre verincede ses geliyor sadece müzik dinerden aktif olmuyor...

• NirceNidya kullanıcısına yanıt
    H işaretini göremedim, 3G+ yazıyor onun yerine.

• Servis dışı ekran değişimi yaptırdım arka Kamerada odaklama sorunu ortaya çıktı. Hiç foto çekemiyorum. Sıkıntı kameradamı ekrandamı acaba

• Son 1 aydır telefonda konuşurken sesim az gidiyor garantiye vermeyi düşünüyorum. Benzer problem yaşayanlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAHN001

Son 1 aydır telefonda konuşurken sesim az gidiyor garantiye vermeyi düşünüyorum. Benzer problem yaşayanlar?

Aynı durum bende de var. Biraz sesli konuşmak gerekiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurlord

quote:

Orijinalden alıntı: zulkufbas

Akadaşlar merhaba.
    Telefonla konuşurken karşı taraf kendi sesini duyuyor.
    bu sorunu yaşayan oldu mu ya da çözüm önerileriniz nelerdir ?

Aynı durumu yaşıyorum. Sesi azaltınca bi miktar düzeliyor

Hocam ben de aynı çözüm ile sorunun üstesinden gelmeye çalışıyordum ancak telefonu ekran sebebiyle servise gönderdim. Mikrofonda da problem vardı ikisini de değiştirdiler, ses kayıt esnasında hiç bir problem yok ancak konuşurken karşı taraf rahatsız edici biçimde kendi sesini duyuyor... KVK ya tekrar gönderdim ancak problem yok diye cihaz durumuna açıklama yapmışlar. Gelsin tekrar bakacağım... Bu arada hat da değiştirdim, ses ayarlarında hiç bir geliştirici de yok... Acaba kullandığım bir programla mı alakalı... Bakacağız.

• Konuşurken benim sesimde karşıya az gidiyor. Çözümü yok mu bunun

• Güncellediğime pişman oldum. Bugün onarım yaptım ama mesajlardaki donma sorunu geçmedi. Downgrade için de bootlader kilidini açmam gerekecek sanırım. Bi telefonu da orjinal halde kullanayım dedim kullandırtmadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcnpl -- 14 Ağustos 2017; 20:13:20 >
  • kutsayulu K kullanıcısına yanıt
    Benim müzik sesi kendiliğinden düzeldi

• Karşı tarafın kendi sesini duyma nedeni konuşurken kulağımıza gelen sesin yüksek olmasıyla alakalı.. Konuşurken karşı tarafın sesini kısarsanız karşıdaki kendi sesini daha az duyuyor

• 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.