< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 15 Şubat 2022; 11:44:38 > < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 15 Şubat 2022; 11:44:38 > < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
*#*#7378423#*#* kodunu gir, açılan menüde battery health (pil sağlığı) bölümünü seç. orada pilin durumu yazar. eğer kırmızı yazı ile pili değiştirmeniz gerekiyor diye yazıyorsa, servise gönderip pili değiştirtmeniz gerekir.
|
Merhaba hocam, tam olarak aynı yerde ve aynı büyüklü bir renk solması bende de 2-3 aydır var. Fark ettiğimde garantisi dolduğu için (1 ayla sanırım) servise göndermedim.
Ancak bugün uyandığımda daha ilginç bir şey oldu. Telefonun dokunmatiğinin bir bölümü çalışmamaya başladı. Herhangi bir sıvı teması veya düşme gibi bir şey yaşamadım. Nasıl oldu ben de bilmiyorum. Sarı leke oluştuğunda aklıma gelen tek şey Sony bu cihazı yaparken ürün yaşam döngüsünü 2 yıla ayarladığıydı. Şimdi sizde görünce iyice bunu düşünmeye başladım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|