Şimdi Ara

SONY XPERIA Z5 PREMIUM ALINIR MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın veya yaza doğru yeni bir akıllı telefon almayı planlıyorum gönlüm xperia z5 premium da , sizce alınırmı beni uzunu süre götürmesini istiyorum ,sosyal medyada gezerim aşırı olmasada oyun onarı performans tarafından beni üzer mi ? Bide snapdragon 810 üzer mi yaptığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler! Başka önerileriniz varsa açığım fiyat 2000 ve aşağısı

• Alabilirsin bunun yanında note 5'e de bakabilirsin
  • Alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomu parcalamk degılde,daha cok face ınternet oyun mp3 ındtagram v.b ısler yapacaksanız fazlasıyla rahat yeter,sony uzun sure guncelleme verdıgı ıcınde samsung gıbı 2 yılda ortada kalmazsınız.
  • Peki z5 ile z5 premium arasında performans farkı olur mu,snp810 ısınıyormuş sorun olur mu?

• TorrentandWars kullanıcısına yanıt
    İkisi de 1080p de çalıştığı için bir fark olmaz.ancak ekran farkından dolayı oyun deneyimi günlük kullanımı ve şarjda farklar olur.
    810 gerçekten ısınan işlemci damgasını yedi ve haliyle kotu bir ün kazandı.ancak gunluk kullanımda asla sorun çıkarmaz lpddr4 bellekler sayesinde cihaz yağ gibi akar.sadece oyunlarda biraz ısınma oluyor o da 1080p de ekranda düşük karelere sebep olmuyor.

Ama tavsiyem daha iyi chipsetli ve daha buyuk ekranlı galaxy note 5 olacaktır.
    Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lauren Cohan -- 25 Mart 2016; 11:49:07 >
  • Bekle xperformance yazın çıkıyor.

• note 5 hoşuma gidiyor ama bütçem için pahalı x performance da muhtemelen öyle olur diye düşünüyorum,z5 premium da lpddr4 var mı?
    (yorumlarınız için teşekkürler)
  • TorrentandWars kullanıcısına yanıt
    Ramler lddr4 hocam 810 chipsetli cihazlarda.
    Note 5 butçemi aşıyor demişsiniz ama fiyatları neredeyse aynı hocam.
    Ve aceleniz yoksa yazı bekleyin derim ben de öyle yapacağım.s7 ve g5 modelleri 2100 civarına düşecektir.2 3 ay sonra.

• bende yazı bekleyeceğim,ama kararsız kaldım telefonlar arasında bekleyip alınacak 2000 tl altı ne telefonlar var?Hatta 1800 arası olsa tadından yenmez s7 ve g5
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.