Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 Premium kutu açma videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

erdi bey güzel bir tanıtım olmuş fakat saonuçta fiyatına göre kutu dizaynı pek önemli değil içerik daha önemli sony abartmayı pek sevmiyor dobra yani neyse o dışı caf caflı içi çürük olanlardan değil:) yani ama premium adına yakışır bir şekillendirme olsa fena olmazm fakat fiyat artar diye düşünüyorum

Merhaba,

Anlatmak istediğim şuydu, sıkı rekabet koşulları çerçevesinde Sony, biraz daha fazlasını fiyata yansıtmadan kullanıcılara sunabilmeliydi.

Bu fiyat seviyesinde bence her şey irdelenmeli ve örneğin LG V10'un gerek kutulama gerekse de örneğin kulaklık tasarımına bakıldığı zaman, biraz daha hassas davranılması gerekirdi.

Yani Xperia M4 Aqua ile aynı kutu ve kutulama anlayışı yerine (kutu içeriğinin kalitesinden bahsetmiyorum) biraz daha özenli davranılması, kutu üzerinde 4K vurgusunun daha belirgin yapılması gerekirdi diye düşünüyorum.

Ve pek tabi ki bunların hepsi de fiyata yansıtmadan olmalıydı.

Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Erdi bey sizden detaylı bir z5 compact incelemesi bekliyorum

Merhaba,

Henüz elime ulaşmadı, geldiğinde detaylı bir inceleme hazırlayacağım.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcclayn6

z5 premium hangi tarihte piyasaya sunulacak Türkiye de ?

Piyasada şuan. 2530 liradan satılıyor gittigidiyorda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran 4k olsun diye performansdan ve bataryadan vermek ne kadar mantıklı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone kullanıcısıyım ama android kullanmak için gerçekten çok guzel bi telefon. ben çok beğendim. alma gücüm yetseydi kullanmak isterdim.

• v10 incelemesi ne zaman gelecek acaba?
  • abi zumu yapıcak kimse yokmu sen elinle ceviriyon bütün işi sana yaptırıyolar valla

• sol gözüne ne oldu reis dövdülermi

• Benim anlamadığım, bu amiral gemiler neden gsm üzerinden görüntülü görüşme yapamıyor, Çinli telefonların alayı yapıyor da bunlarda neden yok, zorla skype, viber, facemessenger mı kullanmamız lazım illa.

• Telefon güzel, krom renge bayıldım. Çok şık duruyor. Ancak Z5'e göre tutması çok zor ve elden kayıp düşecek miş gibi hissettiriyor.

• Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Al abi mis gibi telefon ya, birazdan gelir appleboylar iphone da iphone diye.

iphone da iphone

Z2 kullandım sonra i6 ya geçtim tekrar androide dönecek olsam sony tercih ederim arkaya öne 2 cam ekran koruyucu yapıştırır , daha üst düzey koruma istersem kenarlara bakır renkte metal çerçeve takar o tasarımı o güzelliği bozmadan millete göstere göstere kullanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Aralık 2015; 4:51:32 >
  • Compact i bekliyoruz, benim için çok büyük Z ler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi general mobile var elimde şu anda. Ses tuşu açma kapama tuşu sürekli bozuluyor. Bıktım yaptırmaktan. Yeni sağlam bir telefon arıyorum. Rahat 3 4 yıl sorun yaşamayacağım bir şey istiyorum.Z5 işimi görür mü ya da başka ne önerirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.