Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 Premium kutu açma videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony nin yapmaya çalıştığı tek şey psikolojik etki bıraksın diye model numaralarını artırmak...

Sanırım Samsung S6 ve Iphone 6 serilerininin numaralarını bir an önce yakalamak istiyor....

Telefona gelecek olursak, Note 4-5 veya LG G4 dururken neden sony Z5 premium alayım?
  • Erdi hocam şu güzel şarkıları bir spotify çalma listesi ile veya farklı platformlardan bizlere ulaştırırsanız çok güzel olur. Siz dinlerken görünen şarkıları youtubeden bende dinledim gayet güzel bir müzik zevkiniz var. Benzer şekilde montajda kullandığınız müziklerde bolca soruluyor onları da paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 5 Aralık 2015; 19:35:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Erdi hocam şu güzel şarkıları bir spotify çalma listesi ile veya farklı platformlardan bizlere ulaştırırsanız çok güzel olur. Siz dinlerken görünen şarkıları youtubeden bende dinledim gayet güzel bir müzik zevkiniz var. Benzer şekilde montajda kullandığınız müziklerde bolca soruluyor onları da paylaşırsanız sevinirim.

kesinlikle, özellikle deep house ları lütfen
  • z5 premium hangi tarihte piyasaya sunulacak Türkiye de ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Erdi hocam şu güzel şarkıları bir spotify çalma listesi ile veya farklı platformlardan bizlere ulaştırırsanız çok güzel olur. Siz dinlerken görünen şarkıları youtubeden bende dinledim gayet güzel bir müzik zevkiniz var. Benzer şekilde montajda kullandığınız müziklerde bolca soruluyor onları da paylaşırsanız sevinirim.

Aynen ve keşkelerle dolu bir kutu açılış videosu olmuş tabi bu sonynin suçu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel telefon.
  • Bugün z5p yi inceledim çok şık duruyor. Kalite ve premium hissi z5 e göre daha iyi. Canli gormeden once krom renk favorimdi ama o kadar çok parmak izi bırakıyor ki inanamadim altın renk çok daha iyi ve gösterişli. Son olarak cihazlar aşırı olmasa da ısınıyor. 4k video testi denedim önce Sony mağazasında z5 6 dakika geçmesine rağmen uyarı vs vermedi z5p ise 2.dakika dolmadan önce uyarı verdi sonra çekimi durdurdu. Tekrar dedim 30 saniye ancak çekim yapabildi. Sonra teknosa magazasinda denedim 8 dakika geçmesine rağmen z5p uyari vermedi çok az ısınma oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcan258 -- 5 Aralık 2015; 19:56:23 >
  • Abi sesi denerken, Ses ayarı kısmından hangi seçenek ile denedi? Oradaki seçeneklere göre farklılık gösterebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcclayn6

z5 premium hangi tarihte piyasaya sunulacak Türkiye de ?

satılıyor fiyatı 2800 tl. Hepsiburada indirim yapmış 2.600 tl den satıyor
    http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-premium-p-TELCEPSONXPZ5P-B

• arkasına resmen ayna koymuşlar beğendim açıkçası

• Bu z5 premium hangi tarihte piyasaya sunulacak Türkiye de ?

• Telefonun arka kapak çok iyi düşünülmüş ama parmak izi lekeleri bu şıklığı gölgede bırakır bence...kamera ve kulaklık sesini merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaytunali

quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

Hızlı şarj adaptörü çıkmıyor mu?

Yorumuma erdi abiden cevap gelmedi ama anladığım kadarıyla z5 ve z5c de 2mA ve 5V luk olan uch20 var bunda iste QC 2.0 destekli UCH10 var 9V ve 1.8mA lik çıkışı var diye biliyorum.

Bu arada bu iki şarj cihazı arasında tasarım aynı sadece usb girişi olan kısmında hızlı şarjlı cihazda farklı bi simge var.

Merhaba, iyi geceler.

Kusura bakma düğünden geldim, ancak yazabiliyorum

Xperia Z5 Premium, UCH10 kodlu ve Quick Charge 2.0 uyumlu hızlı şarj adaptörü ile geliyor.

Xperia Z5'de ise UCH20 var, Xperia Z5 Compact henüz elime geçmedi ama muhtemelen onda da Xperia Z5 gibi UCH20 adaptörü var.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

Hızlı şarj adaptörü çıkmıyor mu?

Merhaba,

Xperia Z5 Premium, Quick Charge 2.0 uyumlu hızlı şarj adaptörü ile geliyor.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Benim de hep merakımı çeker. Bu kullanım klavuzu vs bir ton kağıt geliyor yanında. Acaba yasada böyle bir zorunluluk mu var?
    Bilen birileri yeşillendirsin gençler.

Yasal zorunluluk, güvenlik uyarıları vs. Sonra elin adamı dava açıp kazanıyor.

• 3.5 bin liralik kulakligi kimse arka tarafindaki ayna ile saka yapmak icin almayacaktir eminim :D

• krom çok şık görünüyor
  • http://www.hepsiburada.com/sony-mdr-nc31em-kulakici-siyah-kulaklik-p-BD501510
    sony, xperia z2 ile birlikte verdiği bu kulaklığı verse keşke en azından premium modelinde

• Erdi'den başkası yalan..

• Erdicim, bu kutu açma videoları hiç Türk işi değil,pek gelecek vaad etmiyor,bizim insanımız direk olaya girmeyi sever... :))

hepsini bir video ya sıkıştırıver,bu arada kulaklık japon üretimi değil diye bozuk atmışsında,Sony; kulaklık,walkmanve bir çok audio ürünün üretimini Çin,Malezya hatta Kamboçya gibi ülkelerde yapılıyor,elindeki Premium dediğin cihazda,bunları bilmen gerekirdi...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.