Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sony Xperia Z5 Premium Style Cover SCR46 (Fiyat düştü) Satın Al 1 Nisan 2016 20:39 1 1 Sony Xperia Z5 Premium Style Cover SCR46 (Fiyat düştü) Telefonla birlikte gelen kılıfı hoşuma gitmediği için elden çıkarmak istiyorum. kılıf 1 ay önce alınmış olup faturalıdır. sıfırdan farkı yoktur. Siyah renktir. hiç bir çiziği vuruğu olmadığından resim koyma ihtiyacı duymadım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 90 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Mart 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Thrustmaster Eswap Profesyonel Gamepad PS4/PC Nacon Revolution Pro Controller 2 Sıfır Thrustmaster T300 RS GT 4750tl Thrustmaster TS-PC Ferrari 488 Full Set
zaferli kullanıcısına yanıt Fiyat değişmeyecektir iki gündür tekrar taktım kılıfı satılmazsa kullanıma devam edeceğim bilginize. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Thrustmaster Eswap Profesyonel Gamepad PS4/PC Nacon Revolution Pro Controller 2 Sıfır Thrustmaster T300 RS GT 4750tl Thrustmaster TS-PC Ferrari 488 Full Set