Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

rds lı radyo ne demek

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

Telefona ait anteni var ama ne kadar gerekli bilemem.
  • sasirdim la bu ne

ama olduki kulaklik yok

o zaman ise yarar
  • quote:

sasirdim la bu ne

ama olduki kulaklik yok

o zaman ise yarar

Rds o resimdeki gibi birşey değil.Açılımı radyo data system. Yani telefonun ekranına radyonun ismi, çalan şarkı gibi bilgileri vermeyi sağlar.
  • ZR tekrar Sony Mobile Türkiye sayfasında yayınlanmış Bir kaç defa mail attım ısrarla TR'ye resmi dist. ile getirilmeyecek demişlerdi. Çıkarsa kesinlikle artık beklemeyecek ve alacağım bunu
  • Xperia Z ile ZR'nin ekran kaliteleri birebir aynı mı? İncelemelerde Z'nın ekranı canlılık konusunda diğerlerinin gerisinde gözüküyor. ZR'de nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: outside

Xperia Z ile ZR'nin ekran kaliteleri birebir aynı mı? İncelemelerde Z'nın ekranı canlılık konusunda diğerlerinin gerisinde gözüküyor. ZR'de nasıl acaba?

Güncellemeden sonra mükemmel oldu hocam z nin ekranı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

sasirdim la bu ne

ama olduki kulaklik yok

o zaman ise yarar

Rds o resimdeki gibi birşey değil.Açılımı radyo data system. Yani telefonun ekranına radyonun ismi, çalan şarkı gibi bilgileri vermeyi sağlar.

oda iyi otomatik bir sekilde olacak yani bunlar

fotodaki gibi anten cikmayacak degil mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

sasirdim la bu ne

ama olduki kulaklik yok

o zaman ise yarar

oda iyi otomatik bir sekilde olacak yani bunlar

fotodaki gibi anten cikmayacak degil mi

Hayır anten falan yok.

• Bence telefonu tartışmak yerine, Türkiye'ye resmi dist. ile getirilecekmi olayını kesin öğrenebilmeliyiz. Baksanıza SONY makar yapıyor. Sitesinde yayınlanan telefonları resmi olarak getiriyor, bunu biliyoruz. ZR'yi ise ilk tanıtıldığı andan itibaren yayınladı ve geliyor diye sevindik. Dah sonra kaldırdı ve yazdığımız mallere TR'yr getirilmeyecek dediler, şimdi ise tekrar sitelerinde yayınlıyorlar...
  • beyler mail yağmurunu tutsak bir şeyler olur

ben hem türkiyeye hemde avrupadaki mail adreslerine gerekli lafları yazdım

z ile aynı özellikleri olacak değil mi ses bakımından clear bass vs vs vs gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 19 Mayıs 2013; 0:18:53 >
  • Şuan yine görünüyor Türkiye sayfasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Adamlar alfabede harf bırakmadı şimdide 2 harfli serileri çıkarttılar, 2014'de SLX GTX gibi tanıdık modeller çıkarsa şaşırmam.

• Cidden bu telefon ülkemize gelecek mi? Konu hakkıda bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim muhtemelen 1500 tl civarında ülkemizde satışa sunulursa hemen almayı bekliyorumda :D

• Bende max. 1500 seviyesinde telefon için niyetliyimde, Sony Mobile Türkiye telefonun resmi dist. ile ülkemize getirilmeyeceğini söylüyor. Sony Mobile Türkiye internet sayfasında yayınlanan her telefon TR'de satılır ama ZR için o konuda da bir şeyi kestiremiyoruz. Telefon 10 dk kendini gösteriyor sitesinde, sonra kaldırıyorlar. Ertesi gün bir bakmışın bir daha koymuşlar Artık SONY bırakın Türkiye'yi 2. sınıf ülke görmeyi, bizle makara yapıyorlar maalesef
  • Kesin olarak Türkiye'ye gelmeyecek mi şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Bende max. 1500 seviyesinde telefon için niyetliyimde, Sony Mobile Türkiye telefonun resmi dist. ile ülkemize getirilmeyeceğini söylüyor. Sony Mobile Türkiye internet sayfasında yayınlanan her telefon TR'de satılır ama ZR için o konuda da bir şeyi kestiremiyoruz. Telefon 10 dk kendini gösteriyor sitesinde, sonra kaldırıyorlar. Ertesi gün bir bakmışın bir daha koymuşlar Artık SONY bırakın Türkiye'yi 2. sınıf ülke görmeyi, bizle makara yapıyorlar maalesef

Aynen aynen makara yapıyorlar yav :( bizim ülkemizi tamamen 3.sınıf ülkesi olarak görüyor. Ama kafayı buna takmış durumdayım,gelirse hemen alıyorum gelmezse honamiyi bekliyorum. :D Pusudayim yani. :)

• SONY:)
  • bu telefon benim de çok hoşuma gitmişti sony ye nalet olsun herkes mesaj atıp tepki göstermeli bizimle alaymı ediyorlar...
  • Dahili 8 gb.Yapma Sony yapma bunu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.