Şimdi Ara

***SONY XPERIA ZU(Togari) ANA KONU-KULLANICILAR KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Baktım henüz bu phablet için bir başlık açılmamış, ben de açmak istedim.

Bildiğiniz gibi Sony'nin bu canavarı 25 haziran'da Berlin'de tanıtması bekleniyor. Umarım Snapdragon 800 ile gelir ve kamerası da 13 mp olujr. Ayrıca bataryasının da en az 3500 mah olması bekleniyor.

Açıkçası ben gayet heyecanlıyım, bir an önce çıksa da alsak diyorum.

Genel özellkikleri(tahmin edilen) şu şekildedir:

Togari modelinde 6.44 inçlik Full HD ekran, 6,5 mm incelik, Snapdragon 800 çözümü, Adreno 330 grafik birimi, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 13MP çözünürlükte Exmor RS kamera, 3500mAh batarya şeklinde özellikler olduğu belirtiliyor. Modelin Xperia Z Ultimate şeklinde bir ada sahip olacağı ifade ediliyor. Ancak karşımıza neyin çıkacağını 25 Haziran tarihinde görebileceğiz.
    Son bilgiler aşağıdaki gibidr:
    Güçlü donanım
    Sony tarafından henüz onaylanmamış olsa da, Qualcomm'un 2.3 GHz hızında çalışan Krait 400 çekirdeğinin 4'ünü kullanan Snapdragon 800 işlemcisinden gücünü alacağı düşünülen Xperia ZU, Adreno 330 grafik işlemcisi, 2 GB RAM, Full HD ekran gibi güçlü donanımsal özelliklere sahip.
    Xperia Z'nin su geçirmezlik özelliğini daha da ileri seviyeye taşıması beklenen model, IP58 sertifikasına da sahip olacak gibi duruyor.
    Stylus kalem desteği olacak olan telefon, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi ön yüklü olarak gelecek. Bu cihazın kullandığı yazılım ise, güncelleme ile büyük ihtimalle Xperia Z gibi yeni nesil modellere gelecek.
    Kamera özellikleri olarak Xperia Z'den ayrılacak olan Z Ultra, 8 Megapiksel çözünürlüğünde Exmor RS sensörlü ana kameraya sahip olacak. Cihazın ön kamerası da 2.2 Megapiksel çözünürlüğünde Exmor R sensörlü olacak.
    Devasa batarya
    Sony, 6.44 inçlik dev akıllı telefon tablet melezi Xperia Z Ultra'da; 4000 mAh büyüklüğünde bir batarya kullanacak. Bu bataryanın, cihaza yeterli geleceği konuşuluyorken, Xperia Z Ultra'nın Stylus kalem desteklediği de gelen bilgiler arasında.
    4 Temmuz'da Paris'te düzenlenecek olan bir etkinlikle tanııtlması beklenen telefonun, ne zaman satışa çıkacağı merak konusu.

Bu arada kullanıcılar kulübü'ne şimdiden ismini yazdırmak isteyen olursa bana lütfen PM ile ulaşsınlar.

Listeyi düzenleyip ilk sayfaya yerleştireceğim.

Bilgilerinize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtkarademir -- 13 Haziran 2013; 22:39:39 >

• Fake gibi geldi. Kaynak var mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Fake gibi geldi. Kaynak var mı hocam?

Hiçbir şekilde fake olamaz. Dünya gümbür gümbür bu haberle çalkalanıyor.
    Ben duymamanıza şaşırdım açıkçası.

Aşağıdaki sitelerden hatta donanımhaber den de bakabilirsiniz:

http://www.xperiablog.net/2013/06/07/xperia-z-ultra-togari-is-a-beast-6-4-inch-triluminos-display-snapdragon-800-6-5mm-thin/
    http://www.internethaber.com/xperia-togari-sizdirildi-544848h.htm
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_zu_togari_image_leaks_lolcat_in_tow-news-6176.php
    http://www.andronova.net/2013/06/08/togari-olarak-adlandirilan-xperia-z-ultra-ilginc-bir-gorselde-ortaya-cikti/

• 2. fotoya takılmıştım. 6.5 mm çok iddialıymış.
  • Mr. Blacktree M kullanıcısına yanıt
    Bence de, hakikaten phablet konusunda çığır açacaklar.

Ben Samsung'un durumunu düşünüyorum

Malum onların da galaxy note 3'leri çıkacak.
  • konuya rağbet yok sanırım:)
  • Ortada dedikodudan ote bisey yokken, ragbet olmasini bekleyemezsiniz.
    Bi ciksin, ne oldugu bir gorulsun ondan sonra kullanicilar kulubu acarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Ortada dedikodudan ote bisey yokken, ragbet olmasini bekleyemezsiniz.
    Bi ciksin, ne oldugu bir gorulsun ondan sonra kullanicilar kulubu acarsiniz.

O halde aşağıdaki forumu incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_72764416/tm.htm
  • Sony çok telefon çıkardı bu sene. Xperia Z nin tasarım öncülüğünde ilerliyorlar bakalım neler olacak.
    Telefon ise bayağı ince. İnce olması insanın elinde kırılacak gibi bir his uyandırıyor. Bkz: ipod touch.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası insan ister istemez kırılır mı diye düşünüyor

ama bence çok karizmatik bir alet olacak
  • mrtkarademir kardeşim.Daha önceki kullandığım telefon xperia play'di. Aldığım zaman Iphone'la kafa kafayaydı fiyat olarak ve ben sony kalitesine güvendiğim için almıştım. Hayatımda daha önce aldığım bir üründen bu kadar pişman olacağımı hiç düşünmezdim. Marka fanatikliğim yok, tercihlere de saygı duyarım ama kişisel fikrimi belirtmek isterim. Malzeme kalitesi ne kadar iyi olursa olsun görünüşü de ne kadar karizmatik olursa olsun Apple-Samsung almakta fayda var derim.
  • Kardeşim merhaba,
    Açıkçası tamamen göreceli bir kavramdan bahsediyoruz. Sony'nin bazı özellikleri sana uygun gelmez, Samsung'un da tasarım kalitesi ve malzeme kalitesi bana uygun değildir. Herkesin yorumlarına saygımız var elbette,

fakat, Sony yerine Apple ya da samsung almak daha iyi demek biraz tutarsızlık arz etmektedir. Zira, işletim sistemlerinden tut, telefon üretim ve yazılım politikalarına varıncaya kadar farklılar.
    zu ve note 3 hatta htc t6 idi sanırım çıkınca hep beraber görür ve karşılaştırırız.

Bu arada Sony'nin xperia z'den itibaren çıkardığı teller bence daha iyi olacak, çünkü üst yönetimin(mobil ayağında)değişilkliği var.

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.