Şimdi Ara

Sony XS-GTF1638 mi JBL GT66 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba clio4 joy aracım için boş olan arka kapılara coax. hopörler takmak istiyorum.. orjinal teyb 4x20 watt ile amfisiz kullanıcam. sizce iyi bir bass temiz bir ses almak için hangisini tercih etmeliyim.. yada sizin orjinal teyp kullanmak şartıyla bir tavsiyeniz var mı?? birde sony 3 yollu jbl 2 yollu bu yönden bir etki hissedermiyim..
    şimdiden çok teşekkür ederim. p.tesi sipariş vericem.

jblgt66
    http://www.hepsiburada.com/jbl-gt66-16-cm-coaxial-hoparlor-135watt-p-OTAYTGT66

sony xs-gtf1638
    http://www.hepsiburada.com/sony-xs-gtf1638-16cm-3-yollu-260-watt-oto-hoparlor-p-OTBLCXSGTF1638F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwerin84 -- 23 Ocak 2016; 21:37:31 >

• Sa üstat aralarında 5 watt gibi bi değer farkı var aracın eğer kapıları doluysa yani izalasyonu iyiyse sorun yok sony de işini görür jbl de...bana kalsa jbl ben okadar para vermem sony alman daha mantıklı bi seçim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden_09

Sa üstat aralarında 5 watt gibi bi değer farkı var aracın eğer kapıları doluysa yani izalasyonu iyiyse sorun yok sony de işini görür jbl de...bana kalsa jbl ben okadar para vermem sony alman daha mantıklı bi seçim olur

As kardesim.. Cevab verdigin icin tesekkur ederim.. Ucret konusunda fazla bir fark yok biri 80 tl. Digeri hediye cekiyle 120 ye gelicek.. Bir kere alicam baslari iyi olsun istiyorum. Sony 3 yollu jbl 2 birde.. Sony nin yorumlari cok olumlu jbl de hic bir yorum yok ama marka iste.. Anlicagin kafa iyice karisti yarina kadar bir karar vermem gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwerin84

quote:

Sa üstat aralarında 5 watt gibi bi değer farkı var aracın eğer kapıları doluysa yani izalasyonu iyiyse sorun yok sony de işini görür jbl de...bana kalsa jbl ben okadar para vermem sony alman daha mantıklı bi seçim olur

As kardesim.. Cevab verdigin icin tesekkur ederim.. Ucret konusunda fazla bir fark yok biri 80 tl. Digeri hediye cekiyle 120 ye gelicek.. Bir kere alicam baslari iyi olsun istiyorum. Sony 3 yollu jbl 2 birde.. Sony nin yorumlari cok olumlu jbl de hic bir yorum yok ama marka iste.. Anlicagin kafa iyice karisti yarina kadar bir karar vermem gerek.

Bass olsun istiyorsanız sony tavsiye ederim daha önce oval hoparlörünüde kullandım memnun kalmıştım hocam

• Üstat sony de kötü bir marka değil sonuç olarak elbette jbl de aynı şekilde ama fiyat farkı var arasında 40-50 tl gibi hem paran cebinde kalır hemde aynı işi görür sıkıntı yok yani...he birde jbl de bu işlerde okadarda pro bi marka değil Hee idare eder iste

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerin84

quote:

Bass olsun istiyorsanız sony tavsiye ederim daha önce oval hoparlörünüde kullandım memnun kalmıştım hocam

@hidden_09 arkadaslar cok tesekkur ederim ilginize sony siparisi vericem..

• Pişman olmazsiniz sıkıntı yok üstat bende size yardımcı olduysam ne mutlu bize ustadim iyi günlerde kullanin...sunuda ifade edeyim anfi kullanmadiginiz için bu hop sizi uzun yıllar götürür ama anfi için uygun değildir üstat güle güle kullanin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony XS-F6935 Oto Hoparlör
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar sony on numara oldu.. Amac arabanin icine dinletmekse fazlasiyla yeterli net temiz ses ve baslarda orjinal teype rahmen cok guzel.. Yardimci olan herkese tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.