Şimdi Ara

Sony XZ 7.0 Güncelleme Problemi ( Çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 hafta önce arkadaşımın evkurdan aldığı Sony Türkiye garantili cihazını sıkıştığı için satın aldım.İnterentte birçok yere baktığımda 7.0 güncellemesi gelmiş fakat cihazımda kontrol ettiğimde 6.0 son güncel sürüm yüklü diyor.Sony destek uygulaması ve bilgisayar uygulamasından baktım yine aynı güncel diyor.Cihazda boş yer var tüm talimatları kontrol ettim.Bazıları bilgisayar uygulamasında onarma seçenekleri demiş ama bana pek mantıklı gelmedi.Kullanan arkadaşlar sizlere geldi mi teşekkürler.

Derleme No : 39.0.A.3.30

Çözüm : Arkadaşlar sorunu çözmüş bulunuyorum , Bilgisayara Xperia Companion programını yükleyip telefonu program ile bilgisayara bağlıyoruz ve onarma seçeneğinden telefonu sıfırlıyoruz. ( Telefon Sıfırlanıyor bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın ) Sonrasında Telefon 7.1.1 Olarak güncelleniyor. ( İşlem için telefonunuzun şarjı en %80 olmalı ve ortalama 1 saat kadar sürüyor )

İyi Günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKLER -- 30 Haziran 2017; 11:40:34 >

• httpÇözüm : Arkadaşlar sorunu çözmüş bulunuyorum , Bilgisayara Xperia Companion programını yükleyip telefonu program ile bilgisayara bağlıyoruz ve onarma seçeneğinden telefonu sıfırlıyoruz. ( Telefon Sıfırlanıyor bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın ) Sonrasında Telefon 7.1.1 Olarak güncelleniyor. ( İşlem için telefonunuzun şarjı en %80 olmalı ve ortalama 1 saat kadar sürüyor )

İyi Günler.
  • Merhaba. Ayni sorun bende de var ve pc uzerinden bu sekilde guncelleme yapmaya calisiyorum. Fakat pc ye telefonu baglama asamasinda kesinlikle telefon ile pc birbirine baglanip ilerlemiyor bu konu hakkinda tecrubesi olan birileri varsa bilgi yazabilirmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.