Şimdi Ara

*** SONY YENİ HX950 ANA KONU ! *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanirim eski panellerin kalitesini artik bulmak hayal oldu. Ancak yinede tesellim, baktimlarim icinde hic olmazsa kendi gozume gore en dogru gelen led'i aldigimdir. Uyanik adamlarin birsekilde bir yerlerden oyununa geliveriyoruz iste. Ne diyelim kotunun iyisimi artik bilemedim. Hic deilse lge/samy tuzaklarini atladik okuduklarimiz ve sonrasinda gorduklerimiz sayesinde. :)

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adiltatvan -- 10 Temmuz 2012; 0:40:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda hicbir duyum gelisme yok mu hala?

• Nihayet resmi olarak duyuruldu,

http://www.sony.com.tr/product/tv-139-55-lcd/kdl-55hx950

http://www.sony.com.tr/product/tv-162-65-lcd/kdl-65hx950

• Cahilliğimi bağışlayın bir soru soracağım bu soru sony'e belki hakaret bile olacak ama :)
    mkv formatlı film ve dizileri bu yeni çıkacak olan 55hx950 veya 920 modellerinde usb den direk izleme şansım varmıdır ? eğer mümkün değilse hangi yöntemle izleyebilirim.Ben bir sony almak istiyorum ama mkv film izleyeceğim beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa*

Cahilliğimi bağışlayın bir soru soracağım bu soru sony'e belki hakaret bile olacak ama :)
    mkv formatlı film ve dizileri bu yeni çıkacak olan 55hx950 veya 920 modellerinde usb den direk izleme şansım varmıdır ? eğer mümkün değilse hangi yöntemle izleyebilirim.Ben bir sony almak istiyorum ama mkv film izleyeceğim beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz.Teşekkürler

Sony tvler usb'den mkv formatını desteklemiyor malesef.950 serisi de büyük ihtimalle mkv desteği vermeyecektir.Mkv formatını,dlna özelliğini kullanarak pcnizden veya uygun fiyata alabileceğiniz bir media player vasıtasıyla oynatabilirsiniz.
  • Arkadaslar selam. Bu hafta 55HX850 almayi planliyorum. Yalniz bu televizyon cikarda fiyati duserse cok uzulurum. Sizce boyle bir olayin olma ihtimali nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senki

Arkadaslar selam. Bu hafta 55HX850 almayi planliyorum. Yalniz bu televizyon cikarda fiyati duserse cok uzulurum. Sizce boyle bir olayin olma ihtimali nedir?

Bilsek biz de ona göre alırız TV'yi.
  • Sony'nin fiyatları diğer TV'lere göre yüksek. Dolayısıyla fiyatların inmesini beklemek mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

Orijinalden alıntı: senki

Arkadaslar selam. Bu hafta 55HX850 almayi planliyorum. Yalniz bu televizyon cikarda fiyati duserse cok uzulurum. Sizce boyle bir olayin olma ihtimali nedir?

Bilsek biz de ona göre alırız TV'yi.

Dogru soze ne hacet. Ben hx950 nin cikmasini bekleyecegim sanirim.
  • Kasım oldu ama hala Sony TRde ses seda yok.
    Gelmeyecek mi ?
  • Ek almanya - ingiltere ve fransa sitelerine baktım.

Sadece almanya sitesinde fiyat yazıyor.
    55hx855 2099 €
    55hx955 2999 €

aynı şekilde
    65hx955 4999 €
    65hx925 4599 €

Tr fiyatı basit hesapla € x 2.4 (2.6) TL olur.
  • HX950 serisi gelecek mi gelmeyecek mi ? gelecekse ne zaman? bilen varmıdır acaba ?
  • 850 bolbol geldi sanırım 950 yi surmek icin biraz stok eritmeye calisiyor olabilirler.
  • 2013 Model Sony HX95x

*** SONY YENİ HX950 ANA KONU ! ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 29 Ocak 2013; 0:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

2013 Model Sony HX95x

*** SONY YENİ HX950 ANA KONU ! ***

burası senin evin salonu mu ?

eğer öyleyse hayırlısı olsun...

geçen haftasonu bir sony center'a sordum.. temmuz ayından önce gelmesini beklemiyoruz dedi.. ne kadar doğru bilemem..

55hx920 keyfi sürüyorum bu aralar...

• 950 den ses seda yok.. :) ellerinde bol miktarda 850 var sanırım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

950 den ses seda yok.. :) ellerinde bol miktarda 850 var sanırım ...

evet temmuzda gelecek dediler 7 ay geçti.
  • geçen seneden beri YOLDA bu model, nereden geliyorsa artık
    model eskidi, yeni seriler duyuruldu, hx950 hala gelecek...
  • nisanda %90 gelir, samsung , lg , panasonic 2013 model tv lerle beraber.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.