Şimdi Ara

*** SONY YENİ HX950 ANA KONU ! *** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nisan diyorlar ama hx serisi devamı olmayan bir seri olduğundan gelmeyedebilirmiş dedi bir sony mağzası elemanı.
  • Sony TR dist. bizimle dalga geçiyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış26 -- 2 Mart 2013; 20:34:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurixY

quote:

Orijinalden alıntı: adiltatvan

Hx920 alacağım ama korkuttular... 2011 model olduğu için ve çok satılan bı panel olmadığı için daha önce müşteriye gönderilmiş, çeşitli nedenlerle geri gönderilmiş panel olabilir diye... Tıkandım kaldım... 950'yi beklesem mı diye ciddi ciddi düşünmeye başladım... 920 ile arasında çok ciddi fark olacak mı ki 950'nin?..

bence fark çok az ve yahut aynıdır.ben 2013 bekleyeceğim CLED den ümidimi kesmiyorum

arkadaşlar

hx850

hx 920

hx950

aralarındaki fark nedir ???

hangisi alınmalı.

piyasada 4000- 5000 tl lik led tvlerden ne farkları var ?? ( samsung - phlips - lg üst modelleri ? )

• hx950 serisi gelmeyecek sanırım ....
  • Arkadaşlar isterseniz 2013 Sony TV ler Hakkında

http://www.tvuzmani.com/makale/sony-pasif-3-boyutlu-led-tvlerini-gorucuye-cikardi/

Baya kapsamlı bi bilgi var. incelerseniz.!!
  • Sony centerlarda tv kalmadı kamera fln satıyorlar yeni seri gecikti bence pek çok kişi başka markaları tercih ediyor yokluktan
  • nisan ayıda bitti sayılır hx950 modeli yalan oldu galiba bu gidişle 55hx850 alacağım fiyatıda 5000TL seviyelerine gelmeye başladı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.