Şimdi Ara

sony z1 almak istiyorum.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

sony Z1 beyaz aldım.arkadaşlar.takas yaptım..20 günlük vodafone dan alınmış..

hayırlı olsun max 1 hafta veriyorum

6 gün 23 saat 59 dk....

O bir hafta Z1 den kurtulmak içinmi? siz bu cihazla bir sorun mu yaşadınız?
    :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

quote:

quote:

6 gün 23 saat 59 dk....

yok yok kendisini eskiden beri tanırım devamlıtelefon değiştirir benim gibi uzun süreli bir telefonda kalamaz o açıdan dedim

telefonla bir alakası yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

6 gün 23 saat 59 dk....

yok yok kendisini eskiden beri tanırım devamlıtelefon değiştirir benim gibi uzun süreli bir telefonda kalamaz o açıdan dedim

Hee sizin muhabbet başka

Pardon yanlış anladım :)

Yalnız çok kısa süre ya :))

• quote:

Hee sizin muhabbet başka

muhemelen su anda ince ayarlar yapılıyordur, güncellemeler, uygulamalar, rehber transferi

heyecan
  • quote:

quote:

Hee sizin muhabbet başka

muhemelen su anda ince ayarlar yapılıyordur, güncellemeler, uygulamalar, rehber transferi

heyecan

evet aynen katılıyorum size

• quote:

quote:

Hayırlı olsun :) iyi günlerde kullanın

Konumuza deneyimlerinizi paylaşmak üzere bekleriz

Kulübe de yazıyorum sizi :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80717013&p=1#80717511

teşekkürler..yazın benide

• quote:

quote:

quote:

quote:

6 gün 23 saat 59 dk....

+1

bu sefer son..

• arkadaşlar sony nin sayfasından ürünü kaydetmek istiyorum..

model adını bir türlü giremedim..C6903 yazıyorum.olmuyor..
  • Teşekkürler..
    benide eklemişsin.Engin
  • ekran parlaklığı bence çok iyi..xperia z ye göre..

ekran parlaklık ayarlarında aydınlatma koşullarına uyum tıklanmış idi.bir ara umutsuzluğa kapıldım..sonra düzeltince ekran güzelleşti vallah
  • Z1 ele aldiginda albeni diyor.Her şeyi gözardı edip alasi geliyor insanin.Hadi ekrani ve ses seviyesini gecelim.O arkadaki cam govdeyi kesin cizerim diye korkuyorum.Z1 alindigi zamanda kilifla kullanilmazki.Tum karizmasi yok olur.Benim Z1 almami engelleyen uc kotu yani var.Birincisi ses seviyesi cidden cok az cikiyor.Ikincisi tasarimi
    Arka kismi cam yanda kapaklari cok ve orada kapakla kapatilmayan bir yer var.Orasi baya kotu duruyor.Cercevede bosluklar cok ama ben gozardi edebiliyorum.Ucuncusu dusuk pil performansi.(Bunu incelemelere dayanarak soyluyorum.)
    Note 3'te bir eksiklik göremiyorum ama icimden telefonu almak gelmiyor.Htc One'i cok istiyordum ama snapdragon 600 yuzunden vazgeçtim.

• Note 3 um olsaydi sayet su gunlerdeki mevcut son model olan 3 telefon icinde belki note 3 den lg g2 ye gecerdim. Ama asla ve asla note 3 den herhangi bir xperia ya z1 olsa dahi gecmezdim. Sony yazimlimlarinin kalitesizliğini arc da gördüm ve bi daha asla

• Arc' ta hangi yazılımın kalitesizliğini gördün acaba? O zamandan bu zamana neler neler değişti biliyormusun?

• bernce değer ama o note 3ü zarar ederek çıkarırsan elinden , değmez aksine aptallık olur , ilk başta almalıydım , ama zarar etmezsen hemen değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Arc' ta hangi yazılımın kalitesizliğini gördün acaba? O zamandan bu zamana neler neler değişti biliyormusun?

Xperia z de kullandm. Cidden kötü. Fonksiyonlar az olmasina karsn bi okadarda hafif olmasina karsin akiciliktan eser yok. Cok karasiz bir sostem. Kesinlikle sony arayuzunu degistrmeli. Arc a da her cesit kernl custom rom yukledim. Lakin default htc desire in verdigi stabiliteyi alamadm. Desire da bos ram 50 iken ve akicilikta zerre sorun yokken arc bos ram 100 oldumu akiciliktan stabilteden buyuk ödün veriyordu. Yani aldigim her android telefonun tum nimetlerini sonunakadar kullanan karistiran bir kullanici olarak yorum yaptm.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Note 3 um olsaydi sayet su gunlerdeki mevcut son model olan 3 telefon icinde belki note 3 den lg g2 ye gecerdim. Ama asla ve asla note 3 den herhangi bir xperia ya z1 olsa dahi gecmezdim. Sony yazimlimlarinin kalitesizliğini arc da gördüm ve bi daha asla

Merhaba

Siz arc kullanarak şu an en iyi işlemciyi kullanan ve donanım haber editörlerinin sadece ekran yönünden eleştirip akıcılık en üst düzey performans hatta G2 den bile daha iyi bir performans sunan ( ki test ettiği için bunu söylüyor) cihaz hakkında ki yorumunuz gerçeği yansıtmıyor lütfen çok eski bir sistemle Son sistemi şu an karşılaştırma yapmayın çok alakasız bir yorum oluyor

Z için ise söyledikleriniz de pek gerçek değil Kullanıcı kulübünde ve bizzat eski kullanıcısı olarak performans konusunda şikayet eden olmadı

• Au an ben g2 kullaniyorum. Ben xperia lar performansiz demedim. Zira donanimina bakilirsa denemezde zaten. Kasa kaliteside ayri bir hostur zaten. Benim dedigim sony programcilarinin bu telefonun donaniminin hakkini verecek bir yazilim yapamamalaridir
    Fark ettiysen sabahtan beri elestirdigim yani sadece yazilim.
    Arc, xperia s, xperia z gibi zamaniniin amiral gemilerini kullanmis ve bu yazilim konusunun hicbir zaman duzelmedigini düşünerek yazdim ben yorumlarimi

• Xperia Z ' deki akıcılık olayına kesinlikle katılmıyorum. Çünkü böyle birşey yok. Cihaz s4 pro ile son derece akıcı. Htc desire ' ıda Arc ' ıda uzun süre kullandım. Sana şu kadarını söyleyeyim. Bırak Xperia Arc ' ı Xperia X10 ' a bile custom rom ve kernel attığım zaman Htc Desire ' dan çok daha iyi.(stok romunla) Xperia Arc stok romda çok fazla akıcı olmayabilir. (Program yüklemeye başladıktan sonra oda) Fakat custom rom yüklediğiniz zaman her türlü Htc desire ' dan daha fazla performans alman gerekiyor. Sırf orjinal romdaki Stabilite yüzünden Arc 'ı uzun süre stok romla kullandım istesem custom romda atabilirdim ama gerek duymadım.

Birde ilk söylediklerinizde tutarsızlık var yazılım kalitesizliğinden bahsediyorsunuz. Ben bundan bahsedilince içindeki uygulamalar anlıyorum. Yanlışmıyım arkadaşlar. Sonradan olay/durum akıcılığa geliyor. Burada bir çelişki var.

• Kısacası verecek cevap bulamadım o yüzden mazeret arıyorum ve sonunda buldum diyorsunuz. Burası chat ortamı değil! Herhalde öyle diyeceğim çünkü bu yorumları sadece sen ve ben okumuyoruz. Zaten ben sizinle sohbet etmiyordum, etmeyede meraklı değilim. Sadece düşüncelerinizin yanlış olduğunu belirtiyordumFakat anlaşılan o ki bu durum size dokunmuş çok pardon.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Xperia Z ' deki akıcılık olayına kesinlikle katılmıyorum. Çünkü böyle birşey yok. Cihaz s4 pro ile son derece akıcı. Htc desire ' ıda Arc ' ıda uzun süre kullandım. Sana şu kadarını söyleyeyim. Bırak Xperia Arc ' ı Xperia X10 ' a bile custom rom ve kernel attığım zaman Htc Desire ' dan çok daha iyi.(stok romunla) Xperia Arc stok romda çok fazla akıcı olmayabilir. (Program yüklemeye başladıktan sonra oda) Fakat custom rom yüklediğiniz zaman her türlü Htc desire ' dan daha fazla performans alman gerekiyor. Sırf orjinal romdaki Stabilite yüzünden Arc 'ı uzun süre stok romla kullandım istesem custom romda atabilirdim ama gerek duymadım.

Birde ilk söylediklerinizde tutarsızlık var yazılım kalitesizliğinden bahsediyorsunuz. Ben bundan bahsedilince içindeki uygulamalar anlıyorum. Yanlışmıyım arkadaşlar. Sonradan olay/durum akıcılığa geliyor. Burada bir çelişki var.

Kisa bir sekilde soyleyeyim. Oncelikle arayuz bir yazilim veya yazilimlar bütünüdür. Sizin anladiginiz gibi demedim. Zira diger uygulamalar zaten tum androidlere yuklenebilir niteliktedir.

Kendi yorumum ve tecrubeme dayanarak kullandigim xperia arc, babamdaki xperia ray, ablamdaki, xperia mini, kullandigim xperia s, arkadsima aldirdigim xperia go ve yine kullandigim xperia z modellerinin hicbirinde ne htc sense arayuzunun stabilitesini nede samsung arayuzunun detayini GORMEDIM. Gordum diyende BENCE ya at gozlugu kullaniyor ya da ağır derecede fan. (Bu yorumlarim kullandigi android telefonlarin %80 inin xperia oldugu ve babasina ablasina arkadaslarina xperia aldiran bir kullanici olarak yazdigimi xperia dusmani degil hatta fani bile sayilabilcek bir kullanici oldugumu hatirlatirim)

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 5 Kasım 2013; 10:53:39 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.