Bildirim
SONY Z1 Mİ YOKSA DISCOVERY ELITE MI ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1myst
Psikolojik bir durum yok burada. Herkes gibi o da konuyu açan kişiyi bilgilendirmek istemiş. Burada yanlış olan ne var?
Attigi mesajlara bak anlarsin ergenin teki kendisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler LG G2 - DİSCOVERY ELİTE VE Z1 HONOMİ ARASINDAN HANGISINI TAVSIYE EDERSINIZ NEDENIYLE BERABER YAZIN LUTFEN -
Elite nedir Allah aşkına, Z1 ile kıyaslanacak telefonlar mesela G2 ve S4 olabilir.
Paran yetiyorsa Z1 veya G2 almanı tavsiye ederim hatta birini seç dersen G2 derim.
Çin'de ürettir, üzerine marka bas, üretim hatalarını yok say müşteriye ödet ve bu paralarla lüks bir hayat yaşa. Bilmem anlatabildim mi? -
discovery özellik konusunda açık ara önde fakat sekil model güzellik konusunda tartısılır -
Z1 daha basıyor arkadaşım.
Pil süresi gayet iyi adam gitmiş 5.5 inç ekrana 2500 mah batarya koymuş.
Z1 de bir tek kullanıcılar ekran şikayet edeni gördüm yani tft ekran o kadar canlı değil diyorlar.
Ama git z1 al.. -
peki z1 alırsam teknosa medıamarkt vatan gıbı teknolojı magzalarında sony turkıye garantılı oldugu ıcın cok pahalı 1800 1900 cıvarı ancak 1500 1600 e ıthalatcılar satıyor ınternette onlardan alsam ne gıbı + ları - lerı olabılır ? -
quote:
Orijinalden alıntı: enevre
Z1 daha basıyor arkadaşım.
Pil süresi gayet iyi adam gitmiş 5.5 inç ekrana 2500 mah batarya koymuş.
Z1 de bir tek kullanıcılar ekran şikayet edeni gördüm yani tft ekran o kadar canlı değil diyorlar.
Ama git z1 al..
Şu Elite kullanmayanlar telefon hakkında atıp tutuyor ya gerçekten komik duruma düşüyorlar. Batarya süresini ana konumuza bakarsan bulabilirsin. 5-6 saat ekran süresi alıyorum.2 günü rahat çıkartıyorum. İstersen bir de Z1, G2, S4 konularına bak.Onlar kaç saat ekran süresi alıyormuş.Batarya ne kadar gidiyormuş bir öğren. Bilmediğin konular hakkında atıp tutma.
https://store.donanimhaber.com/b7/7f/0e/B77F0E4840CF8B3452C087AA922F3249.png
https://store.donanimhaber.com/be/0b/44/BE0B4402EA7DB55736A9CED93406EBAF.png
-
Sonra bu ülke neden geri.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamda usta parlaklik nasildi veya sistemi yoracak peki bise yapmamissin oyun oynasan bence 4.30 saat ekran suresi verir gibi cihaz güzel bende dusunuyordumda elimdeki telefoninda sarji cok az gidiyor alacagim telefonda artik bu sorunu az da olsa halletmek istiyorum zaten bende z2 yi gorunce ona kaydim biraz ama oda pahali iste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonlardan daha çok servislere bakman lazım.Tabi ki Sony fark atar bu konuda.Malum çok şikayet var General Mobile'dan... -
Fiyat olarak Elite ama kalite ve garanti olarak Z1 -
O arkadaş atıp tutmamış bence 6 saat hatta 6 sat'i geçkin ekran süresi alıyorum ben Z1 de öyle ki bazen pili bitsin diye oyun oynuyorum, gerçi sende haklısın kimse yoğurdum ekşi demez -
Z1 tabii ki.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bYUğur
O arkadaş atıp tutmamış bence 6 saat hatta 6 sat'i geçkin ekran süresi alıyorum ben Z1 de öyle ki bazen pili bitsin diye oyun oynuyorum, gerçi sende haklısın kimse yoğurdum ekşi demez
Benim attığım mesaj ile senin attığın mesajın ne alakası var? Kafan mı güzel kardeşim? Ben Z1'in bataryasına laf mı atmışım. Elite'ın bataryasının G2, Z1 gibi performans verdiğinden bahsetmişim.Önce okuduğunu idrak et sonra gel burada bana laf yetiştirmeye çalış.
-
...! -
bu segament e LG G2 YIDE EKLIYORUM LG G2 - SONY XPERIA Z1 HANGISI TERCIH EDILMELI ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X