Şimdi Ara

Sony Z2 mi almak mantıklı yoksa Z3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: battal5554

Hocam çok iyi fiyata almışsınız, ben de biraz göz atayım belki öyle bir şey bulurum :)

letgo dakılerın coğu satma nıyetınde degıl..

ılan koymak kolay olduğu için koyuyolar..

sıfırdan fazla para istiyolar..

en guncell sahıbınden

gg den tablet sattım bir hafta önce tertemız cıhazdı
  • quote:

Samsundayım, pek az z2-z3 var sahibindende malesef :(

1-2 saatlık mesafeli şehirlerdede arama yap
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1-2 saatlik en yakın Sinop var, Ordu biraz uzak kalıyor. Sinopta da pek fazla ilan bulamıyorum o yüzden biraz sıkıntılı yaa
  • quote:

Samsundayım, pek az z2-z3 var sahibindende malesef :(

cihaz kasmadığı için kolay kolay satan yok perti çıkana kadar kullanıyor insanlar..

denızlıde de z1 z2 z3 sahıbındende yok

z3 compact var
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Ya model yükseltmek için satıyorlar ya da acil ihtiyaç oluyor. Onun dışında keyfi satış yapan pek fazla kimse yok
  • battal5554 kullanıcısına yanıt
    letgo yada bak
  • Ben z2 kullanıyorum Haziran 2014 den beri, telefon taş gibi kaç kere düşürdüm aha bu sefer gitti dediğim çok zaman oldu ama şükür bi şi olmadı. Sadece 4-5 ay önce batarya bitti orjinal ile değişrtittim 140 liraya, bir de yan kapak işlevini yitirdi onun da siparişini verdim. Kasılma sadece uzun dönem kullanımda hafıza çok dolunca biraz oluyor o zaman da bi reset atıyorum oh mis gibi oluyor. Ön kameracidden çok kötü zamanında da iyi değildi şimdi hiç değil.Ama arka kamera gündüz standart kullanıcı için hâlâ yeterli bence gece çekimi için de root atıp mod yükledim daha iyi oldu. Şimdi ben neden satmak isteyim ki bu telefonu :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koloccini kullanıcısına yanıt
    Hocam o yüzden 2.el bulmakta zorlanıyorum
  • Şunu çok net söyliyim

Xperia m5 kamera olarak z3 ten cok daha iyi

İkisinide uzun süre kullandım

Kamera özellikleri m5= 21.5 megapiksel çözünürlük + 4K video + 60 FPS full Hd video + ve çeşitli kamera uygulamaları

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    Hocam z serisi varken m serisi bana hep tuhaf gelmiştir, o yüzden bir önyargılı yaklaşıyorum m serisine
  • quote:

Hocam z serisi varken m serisi bana hep tuhaf gelmiştir, o yüzden bir önyargılı yaklaşıyorum m serisine

Kamera konusunda takıntılı olduğunuzu okuyunca haber vermek istedim

Bende takıntılıyım çünkü biraz o sebebten :)

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam :)
  • Hocam 2,5 senelik bir Z2 kullanıcısı olarak diyeceğim şu ki 4k video çekmek gibi bir merakın yoksa güncel amiral gemi almaktansa Z2 alır, rootlar, tepe tepe de 2 sene kullanırdım. Stok hali pek verimli değil lakin rootlayıp custom yazılım yükleyince telefon hem yazılım stabilitesi, hem de kamera performansı bakımından haleflerini aratmıyor. Pili zaten mükemmel hocam, normal kullanımda rahat 2 günü çıkarıyor.
    Hocam bataryayı siz mi değiştirdiniz, serviste mi değiştirdiler?
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır z2'yi 1000TL'ye gördüm letgoda. Garantisi henüz başlamamış, sizce almaya değer mi?
  • battal5554 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değer hocam, hele BL kilidini açmadığınız sürece rootlasanız bile bir yazılım onarma ile cihazınızı tekrar garanti kapsamına sokabilirsiniz...
    Serviste değişti. Aslında kendim değiştirmeyi denedim çakma bi batarya aldım ama arka camı çıkarmak hiç kolay değil baya ısıtmak gerekiyor sanırım bi de geri takarken yapıştırıcı kullanmak gerekiyor o yüzden hiç zorlamadım camı kırsam bi de ona para 😂 normal telefoncular da çok anlamıyor batarya değişiminden özellikle sony lerden. Bi nevi mecbur kaldım ama ne çok verdim ne az ama en azından içim rahat

Hocam servise gönderilip de basit bir işlem için bile servislerin telefonun farklı aksamlarını bozup kullanıcıya ek masraf çıkarmaya çalıştıkları o kadar senaryo duydum ki burda gönlüm el vermiyor servise göndermeye cihazı. Sizce Teleservice'e mi göndermeliyim yoksa KVK'ya mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 3 Mart 2017; 0:53:32 >
    Benim garanti bittiği için garantisi bitmiş cihazlarla ilgilenen bi sony yetkili servisi bulmuştum, 3-4 gün batarya nın gelmesini bekledim sonra gün içinde değişti. Açıkçası Teleservis kvk filan bilmiyorum hangisi iyi hangisi kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: koloccini

Benim garanti bittiği için garantisi bitmiş cihazlarla ilgilenen bi sony yetkili servisi bulmuştum, 3-4 gün batarya nın gelmesini bekledim sonra gün içinde değişti. Açıkçası Teleservis kvk filan bilmiyorum hangisi iyi hangisi kötü.

adresını ve numarasını yaz bızde bakalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.