Şimdi Ara

sony Z2 telefonum titremeye başladı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefona dokunduğum an titremeye başlıyor ve ekran açılmıyor hiç birşey yapamıyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun???

• Sony pc companionu indirin. Yedeklerinizi alın dosyalarınız için. Oradan telefonu pcye bağlayak onarım yapın. Düzelmezse servisten başka seçenek kalmıyor. Şaşırmadım android hatalı üretimlerle dolu hangi marka olursa olsun. İnşallah sorununuz çözülür arkadaşım.
  • Bravia engine geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    nasıl yani anlamadım? bravia engine derken
  • Özür sony o ekranla fazlasıyla övünüyor bozulması manasında dedim bence servise gönderin malum pahalı bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KıckerCVR

Sony''nin renkleri doğallığından çıkarıp patlatan saçma sapan bir teknolojisi.
  • ya böle bi saçma teknoloji mi olurmuş ya o kadar para veriyoruz telefon 2 haftada gitti gönder şimdi servise yeni telefonu bide o kadar övündük sony telefonu
  • quote:

ya böle bi saçma teknoloji mi olurmuş ya o kadar para veriyoruz telefon 2 haftada gitti gönder şimdi servise yeni telefonu bide o kadar övündük sony telefonu

Keşke danışsaydınız da android aldırmasaydık size :)
  • Hocam telefonun sağlamlığı şans işi artık birisine sağlam düşerken aynı model alan başkasına bozuk düşüyor

• Sorun çözüldü yan taraftaki düğmelerini hepsine basılı tuttum telefon açıldı düzeldi en başta fotoğraf düğmesine basmamışım onun için tel açılmamış yardımlarınız için tşk.ler

• arkadaşlar merhabalar sony experia z2 telefonumda ekran titremesi oluyor cihazı bir kere düşürdüm sorun bundan dolayımı değilse nedeni nedir ne yapabilirim yaklaşık 4aylık cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Tam tersi.
    Yanlış renkleri algılayıp sıcaklığını düzenleyip karşına sunan ekran teknolojisi.

• Sony z3 bence en iyi telefon.

Edit:L925 kullanıcısıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumali2925

arkadaşlar merhabalar sony experia z2 telefonumda ekran titremesi oluyor cihazı bir kere düşürdüm sorun bundan dolayımı değilse nedeni nedir ne yapabilirim yaklaşık 4aylık cihaz

telefon kapalı ve sürekli titriyorsa bende öle olmuştu telefondaki tuşların hepsine aynı anda bas düzeliyor ...
  • SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    telefon ekran hatasını bir işletim sistemi olan android'e atmak aciz bir yorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

telefon ekran hatasını bir işletim sistemi olan android'e atmak aciz bir yorum.

Şaşırmadım android hatalı üretimlerle dolu hangi marka olursa olsun.

Bu sadece bir örnek cümledir. Yazılım hatalarıyla dolu olduğunu bilir ve yaşarız. Yoksa siz hala Android'in tam halini aldığını mı düşünüyorsunuz?
  • quote:

arkadaşlar telefona dokunduğum an titremeye başlıyor ve ekran açılmıyor hiç birşey yapamıyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun???

telefonunun içi ürpermiş. olur ara sıra öyle şeyler. battaniyeye sar ısınsın yavrucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

quote:

arkadaşlar telefona dokunduğum an titremeye başlıyor ve ekran açılmıyor hiç birşey yapamıyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun???

telefonunun içi ürpermiş. olur ara sıra öyle şeyler. battaniyeye sar ısınsın yavrucak.

kaç ay oldu acaba konuyu açalı ve sorun çözüldü böle bi cevap alakasız olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıckerCVR -- 21 Ekim 2014; 17:58:29 >
  • quote:

quote:

Hayatta başarı sahibi olamamış, başkalarının yaptığı başarılara kulp takan tip. Sen Sony'nin tırnağı olda konuşalım tekrar. Sürekli android'i kötülüyor. Ne alsaydı ? Dandik iphone'u mu kullansaydı. Hadi işine hadi. Boş konuşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

quote:

Hayatta başarı sahibi olamamış, başkalarının yaptığı başarılara kulp takan tip. Sen Sony'nin tırnağı olda konuşalım tekrar. Sürekli android'i kötülüyor. Ne alsaydı ? Dandik iphone'u mu kullansaydı. Hadi işine hadi. Boş konuşma.

Dandik Iphone mu? Bu teknolojiyi yaratan ne zamandır dandik oluverdi? Neyse denecek laf yok sana, koyun sürüsünün parçasısın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.