Şimdi Ara

Sony Z3 D6603 Lolipop Root Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar root yapmaya gerek yok eger telefon rootlu ise en son verdigim linki indirin orda anlattım yeni çıkan sistemin Flash dosyasını oluşturup verdigim araçlarla recovery de yüklersin. Telefon rootlu degilse ilk root yapman gerekir tabiki
  • Güncel
  • Güncel
  • Faydalı konu yukarıda kalsın. İşine yarayacak olan biri çıkar mutlaka .
  • Herkes birşeyler sormuş ama esas sorulması gerekeni kimse sormamış...

Nette birçok kaynak, xperia z serisine (z2, z3 vs) root yapılınca kameranın kalitesiz ve kötü çekeceği bilgisi mevcut. Üstelik bu bilgi sony tarafından da resmi olarak açıklanmış durumda. Cihazım şuan 5.1.1 sürümünde. Kısaca, yukarda anlattığınız yöntemle cihazı rootlarsam şayet, kameranın kalitesi bozulacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

Herkes birşeyler sormuş ama esas sorulması gerekeni kimse sormamış...

Nette birçok kaynak, xperia z serisine (z2, z3 vs) root yapılınca kameranın kalitesiz ve kötü çekeceği bilgisi mevcut. Üstelik bu bilgi sony tarafından da resmi olarak açıklanmış durumda. Cihazım şuan 5.1.1 sürümünde. Kısaca, yukarda anlattığınız yöntemle cihazı rootlarsam şayet, kameranın kalitesi bozulacak mı?

Boot loader kilidi açılırsa bozuluyor bu yöntem Boot loader açmadan root yapmak o yüzden bişi olmaz kullanıyoruz çünkü problem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu tekrar düzenlenecektir 5.1.1 sürümü ve kitkat sürümü tekrar rootlanıp eklenecek.
  • Hocam Dediklerini yaparken 4.4 Kitkata dönmek gerektiğini yazmışsın Bende denedim verdiğin .ftf dosyasını yükledikten sonra telefon brick oldu sonradan tekrar bi .ftf dosyası bulup tekrar 5.1.1 Lollipop a geri döndüm 5.1.1 de rootlamak mümkün değil mi?
  • fyzokty53 F kullanıcısına yanıt
    Direk 5.1.1 iken rootlamak şuan mümkün degil buna dua et bence bootloader açmadan yapıyorsun önceden açman gerekiyordu kingroot var diyorlar ama ben güvenmiyorum güvenilir degil diyorlar yapmayın onunla bence yapılacak işlemler basit herkez yapıyor seninde yapman lazım.
  • Konu içeriğine flash artırma eklendi ve yeni kitkat rootlu zip ve lolipop 5.1.1 rootlu zip eklenecektir.
  • Konu içerigi GÜncellenmiştir rootlu zip dosyaları eklenmiştir.

(KİTKAT 4.4.4) D6603_23.0.1.A.5.77_Turkish_Rootlu

(LOLİPOP 5.1.1) D6603_23.4.A.1.232_Customized TR_Rootlu
  • Kit katta yüklenmiştir bu sefer ekstra zip eklemedim sound mod gibi saf temiz zip isteyen sound mod filan ekleyebilir konu içerisine linkleri verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 12 Ekim 2015; 12:09:37 >
  • Güncel.
  • Güncel

• Güncel
  • Güncel

• Hocam şimdi rootlasam yani hiç denemedim ama....rootlasam nasıl çıkarım roottan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aymina_55 -- 26 Kasım 2015; 22:39:20 >
  • Birde rootlasam google play daki paralı uygulamaları parasız indirebilirmiyim?

• Hocam site çok yavaş indiriyor megaya upload etme şanın varmı acaba ?
  • @madturkk hangi custom romu önerirsin. Kullanışlı, pili yemeyen var mı bildiğin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.