Şimdi Ara

Sony Z3 Ekran Kırıldı KVK 663 TL istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2015 Ocak ayında aldığım Sony z3 telefonum 1 bci katın balkonundan yere düştü kılıflı kullandığımdan dolayı cam üzeri yere düştü ve ekran kırıldı kullanılamaz hale geldi. KVK teknik servise gönderdim ve kullanıcı hatası nedeniyle 663 Tl bir ücret çıkardılar. Bu fiyat ger.ekten çok mu ?Serviste mi Yaptırmalımıyım , yoksa dışarda bir yerlerde daha ucuzamı yaptırmalıyım akıl verirseniz sevinirim.

• Önemli olan sağlam ve orjinal parçalar ile yapılması. ucuz cihaz olsa dışarda yaptırmak mantıklı olabilirdi ancak sizin hem cihazınızın narin olması ( muhtemelen kasadada yamulmalar vardır ve ancak servis düzeltebilir) hemde değerinin yüksek olması sebebi ile servisi öneririm. Sonuçta elinizdeki cihazın kırık haldeki değeri bile 700-800 tl. Yaptrınca 1400 tl ye satsanız satılır.
  • Orijinal servisinde yaptırın fiyatı normal söylemişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'nin izmir servisi var mı acaba, benim de ekran çatladı.
  • Bende dizimin hizasından düşürdüm hocam banada 650 lira dediler eğer kasada çizik falan varsa kalmıyor çünkü kasa ile değiştiriyorlar merak etmeyin fiyat gayet normal.

Not:Xperia z3 kullanıcısıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Servisten geldi Telefon. Yaklaşık 700 liraya maloldu. Ama eskisi gibi pırıl pırıl geldi. Acaba bu tür arızalar sonucunda Suya teması veya suda çekim yapması sıkıntı yaratırmı acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
  • bende kırdım ekranı hatta kasa falanda yamuldu gönderdim teşeservice'e. çerçeveyle değiştiğini daha önceki Z2 cihazımdan biliyorum. Henüz tarafıma dönüş yapılmadı ücret konusunda, ama forumda başka bi konuda teleservice 410 tl ücret talep etmiş z3 ekranına... Bende şahsen garantisi devam etsin diye servise yaptırmayı düşünüyorum ama 400 + fiyat cekerlerse alır kendim takarım. Onlardan da iyi montaj yaparım yeterki malzeme kal,te olsun. Ekran fiyatlarıda populer sitelerde 300 den başlıyor. Bakalım sonuc ne olaccak.
  • Benimde z3 cihazımın arka camı kırılmıştı ve kasası yamulmuştu kvk ya gittim arka cam 100 tl civarında dedi ama kasada yamuk dedim 750 tl istediler bende değiştimedim sadece kasa değişimi yokmuş kasa ekran komple değişiyormuş idare ederim öyle dedim taki düne kadar telefon elimden düştü ve ekran kırıldı dokunmatikte çalışmıyor 2 3 güne kadar verecem servise yaptırcam 750 liraya maaslef ama benim merak ettiğim benim telefonumla havuza daldım hatta elimde kulcaç bile attım bu değişimden sonra eski halini yani fabrika çıkışındaki kadar sağlam olacak mı suya dayanıklılık olayı bide orjinal servis yaptığına göre suya dayanıklılık garantisi devam edecek mi ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • fiyat normal gibi..Geçmiş olsun bu arada
  • SyLvEsTeR61 S kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir yaptırdınız mi kaça mal oldu?

• jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar para verip yaptırmak yerine galaxy s6 aldım z3 ise bir köşede duruyor kırık şekilde ilerde fiyat düşerse serviste veya ucuz yapan bir yer bulursam yaptırıp anneme vereceğim telefonu şu anda s6 dan çok memmunum ama tek eksisi şarj konusunda z3 gibi başarılı değil bunuda kullandığı 8 çekirdek vede 2k ekrana yoruyorum ama hızlı şarj özelliği sayesinde 1 saat gibi sürede batarya tam dolum yapabiliyor bu özelliğide bataryanın az gitmesi eksisini örtüyır gibi iyi forumlar dilerim.

• Benimde ekran kırıldı 500 tl şirket verdi yaptır diye ama parayı peşin alınca üst taraf sadece çalışmıyor(bu şekilde kullanılabiliyor) yaptırasım gelmiyor :) gerçi patron yaptırmadıgımı görse ayıp olacak neyse ptesi göndereyım. Size de iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.