Şimdi Ara

Sony Z3 mü Iphone 6 mı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İki telefonuda dun inceledim. z3 u elime alinca iste yine kalite budur dedim,iphone 6 yi görünce ise tele vuruldum gerçekten.. Cok hos hir telefon olmus.
    Şimdi gel gelelimki, gorsellik kadar randuman ve kullanilabilirlikte cok önemli, android in genis ve cap canli dunyasi(pil ve bazende performans sikintisi elbette) mi yoksa iphone performans ve sadelik mi diye sormak gerekiyor..
    Bir experia Z kullanici olarak, iPhone dunyasina adim atmayi ve atacaksamda 6 ile atmayı dusunurdum.
    Yok iPhone isim olmaz dersem de elbetteki z3 le kendimi odullendirirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3

• terleyenbalık20 kullanıcısına yanıt
    aynı sorundan bende konu açtım bir çok cevap aldım kardeşim günlerce karşılaştırmalarını izledim uzun kullanım testlerini izledim vs vs . sonunda iphone 6 ya karar kıldım çünkü bu iki telefonu yazdıgına göre 2bin civarı parayı gözden cıkarıyosun demektir ki benim görüşüm ip6 dan yana . Ama z3 kötü demek değildir bu biraz da zevk meselesi :)
  • Zaten aldım Z3 ü ben güzel kullanışlı şarjı fazla tükenmiyo yani kamerası da güzel
  • z3 su an 1900 liraya alinabiliyorken i6 icin 3.000 tl'yi gozden cikarmak gerek. (16gb almak mantiksiz, kafadan 64 almalisiniz yoksa 6 ay sonra app silip yenilerini kurmaya baslarsiniz, hele mp3 vs atacaksaniz 64gb farz)

arada 1,100 tl var ki cok buyuk rakam. f/p olarak z3 derim. para sorun degilse i6.
  • 32-bit işlemcili hiç bir telefon alınmaz.

Not: Bütçe sorunu olmadığını varsayıyorum.
  • Z3

• quote:

Orijinalden alıntı: terleyenbalık20

Zaten aldım Z3 ü ben güzel kullanışlı şarjı fazla tükenmiyo yani kamerası da güzel

Ön kamera nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

32-bit işlemcili hiç bir telefon alınmaz.

Not: Bütçe sorunu olmadığını varsayıyorum.

Öyle bi şey söylüyorsunuz ki sanki
    64 bit telefon uzaya çıkarırken 32 bit olanı yerlerde süründürüyor.Daha düne kadar 64 bit yoktu.

• bu zamana kadar hep iphone kullandım z3 ü denemek istiyorum bende, birde z3 kompact var farkı nedir
  • Z3 hertürlü daha iyi artıları 1 kere kamera çok iyi daha sağlam malzeme şarjı daha uzun sd card var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuForumdaAdaletYok

Z3 hertürlü daha iyi artıları 1 kere kamera çok iyi daha sağlam malzeme şarjı daha uzun sd card var

Sd card'a uygulama taşıyamadıktan sonra hiçbir manası yok ki... Normal hafıza 16gb, sana kalan 10 kusur zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabikide Iphone 6. Yalnız indirimi bekle. Azcık düşsün fiyatı, öyle al. Çünkü şuan fiyatı biraz abes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsalı45 -- 6 Ocak 2015; 16:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuForumdaAdaletYok

Z3 hertürlü daha iyi artıları 1 kere kamera çok iyi daha sağlam malzeme şarjı daha uzun sd card var

Z3 her türlü daha iyi mi?? Hocam yapma gözünü seveyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: terleyenbalık20

Zaten aldım Z3 ü ben güzel kullanışlı şarjı fazla tükenmiyo yani kamerası da güzel

Hayırlı olsun, çoktan almışsın teli neyse... En azından senin gibi ikilemde kalanlara yardımcı olmuş oldum.

• Note 4

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.