Şimdi Ara

Sony Z3 mü Iphone 6 mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendi zevkindir -

ios mu - android gibi bi soru olmuş
  • Mevcut fiyatlandırmada z3 hatta, z3 compact diyorum bir iphone kullanıcısı olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Mevcut fiyatlandırmada z3 hatta, z3 compact diyorum bir iphone kullanıcısı olarak
    Sony'nin yazılım sorunlarına katlanırım, z3 ün çöp kamerası da sorun değil diyorsan z3 al. Ama iphone 6 yı sorduğuna göre zaten paran var. Git 6 al Sony alıp da dertlere sokma başını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Sony'nin yazılım sorunlarına katlanırım, z3 ün çöp kamerası da sorun değil diyorsan z3 al. Ama iphone 6 yı sorduğuna göre zaten paran var. Git 6 al Sony alıp da dertlere sokma başını.

Alıntıları Göster
    iphone 6 ne kadar batarya performansı kotude olsa alınır
  • Iosun kisitlamalari sorun degil dersen ios cephesinden model secebilirsin zevkine kesene gore,bende o butce olsa ben direk Z3 alirim net,yok yamuldu yok sarji bitti falan tiriviri ugrasmazdim.

Sonuctq karar senin,bunuda netlestirmek senin zevkine burdaki elmafanboylarinin gazina gelip gelmemenle alakali.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Iosun kisitlamalari sorun degil dersen ios cephesinden model secebilirsin zevkine kesene gore,bende o butce olsa ben direk Z3 alirim net,yok yamuldu yok sarji bitti falan tiriviri ugrasmazdim.

Sonuctq karar senin,bunuda netlestirmek senin zevkine burdaki elmafanboylarinin gazina gelip gelmemenle alakali.
    Çöpe atacak paran varsa iphone paranın karşılığını istiyorsan Z3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuki

Alıntıları Göster

İPhone
  • Tabiki z3..

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Tabiki z3..
    tamamen telefonla nekadar vakit geçirdiğinize bağlı. zorunlu kullanımlar dışında nekadar kullandığınıza bağlı yani. sony tamamen eğlence odaklı bir telefon olmuş kamera animasyonları , ps4 desteği , iphone a göre çok daha fazla kişiselleştirilebilirliği , ip68 standartlarında dayanıklılığı iphone a göre ön plana çıkmış özellikleri. Ayrıca dist. çıkışlı telefonlarına artık kvk servisinin bakması çok önemli bi haraket ve alınabilir kıldı.

iphone 6 yine bildiğimiz iphone stabil kullanım , tam anlamıyla tat vermeyen pil , sorunsuz senelerce kullanabilceğiniz uzun ömürlü bir cihaz.

benim telefon kullanımım , sürekli telefon görüşmesi biraz whatsapp , online bankacılık günde max 15dk twitter. iphone kullanıyorum.

eğer telefonla geçircek daha çok vaktim olsaydı iphone da inanılmaz sıkılırdım.

seçim sizin.

• quote:

Nereden çıkardınız çöp olduğunu hocam, ne kadar kullandınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakimAdayı

quote:

Alıntıları Göster
    Z3 kullanıyorum. Tekrar seçme şansım olsa İphone 6 alırdım. Z3 ten şikayetim yok fakat iphone 6 çok hoşuma gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuki

Tam tersi bence iphone alırsan 2 sene sonrada aynı parayı eder ama z3 alırsan 2 sene sonra yarısı bile etmez. Ama telefon kullanmak eğlenmek için alınacaksa z3 alınır sırf 2 sene sonrada aynı parayı edecek diye iphone alınmaz

• terleyenbalık20 kullanıcısına yanıt
    ip6
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakimAdayı

quote:

O arkadas z3ten haz almaz begenmez o yuzden,yoksa z3 tabiki iyi cihaz.

• İphone 6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone bir android telefona stabilite için tercih edilir ama burada rakibi sony olunca uzun bir süre iphone dan geri kalmayacağını garanti edebiliriz
    Bu son zamdan da sonra z3 diyorum ama yinede bir alıp 3-4 yıl kullanırım dersen tek seçeneğin apple

• İkisinide alma vestel al.

• Defalarca tartışıldı ve yazdık
    2 gün sonra z4 tanıtılacak ve aldığın sorunlu ara model z3 çok değer kaybedecek
    iPhone 6 al

• Arada 500 fiyat farkı var ben olsam z3 alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.