Şimdi Ara

Sony z3 plus almayı düşünüyorum ama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım 2011 yılı xperia p cihazımla hala yoluma devam etmekteyim başından beri çok memnundum ama şarj problemi boy gösterdi batarya durduk yere 0 lanıyor bu genelde 3g de oluyor ve şarjı genel olarakta çok çabuk gidiyor günümüz için yeterli bir performansıda yok ram şişmeye başladı amiral gemi alma arefesindeyim aklımdaki modeller belli fakat z3+ ağır basıyor. G4 ü 2k ekranı olduğu için elemek istiyorum samsung zaten kullanmadım tasarımları itici geliyor isterse 5nm işlemci koysunlar one plus 2 var ama onu tr de bulamam sanırım. m9 falanda istemiyorum geriye sadece z3+ kalıyor başından beri sony kullanıcısı olarak sanırım kararımı yine bir sony üründen yana vereceğim fakat z5 z5 compact ile arasında uçurum olur mu sanırım onlarda s810 la gelecek 820 ler yetişmemiş rev 2 gelebilir onlar belki ama 2k ekranda z5 pek performans vaad edemez gibi geliyor z5 compact belki tutunur fiyatı güzel konumlandırılırsa sizca napmalıyım z5 z5 compact ne zaman satışa çıkar ?

• Kardeşim ben de Z3+ almayı düşünüyordum ciddi ciddi ama o kadar para verdikten sonra işlemci ısınması (Snapdragon 810) uzun vadede sıkıntı çıkarabilir. 4-6 Eylülde yeni modelleri tanıtcak Sony. z3+ amiral gemi olarak çıkmadı dikkat edersen ara bi ürün olarak çıktı her yerde yine z3 reklamları var. Bence z5 ve z5compact beklenip , onları görüp öyle karar vermek lazım. Ben böyle düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmackThat_94 -- 10 Ağustos 2015; 2:47:14 >
  • z5 te aynı işlemciyi kullanıyor saat hızlarını düşürmeden ısınma problemini aşabildiler mi acaba ayrıca 2k ekranla z3+ rakibi olamaz gibi z5 compacta görsellerde çok kalın geldi bende bekleme taraftarıyım en azından şu kamera konusunda biraz daha gelişme göstermelerini istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.