Şimdi Ara

sony z5 Compact vs Lg g2 hakkında fikirlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Makinayı yeni aldım. 2 gündür kullan ıyorum. Daha update etmedim androidi.
    Önceki telefonum LG g2 idi. Efsane telefon hala benim için. İlk dikkatimi çeken
    kasanın arka kısmı boyunca birleşim yerlerinnde hafif esnemeler farkettim.
    Elimde bastırınca bunu görebiliyorsunuz. Gözle görülen toz parçacıkları araya giriyor.,
    Bu normalmi yoksa değiştireyimmi yenisiyle.
    Bununla beraber Lg g2 deki arayüzden kaynaklı bir çok kullanıcı dostu menüleri aradım doğrusu.
    Sonyi ilk incelediğimde görünüş olarak kesinlikle bana sade gelmişti Hatta iosa benzettim.
    Lakin kullanımda LG g2 yi aradım. Gerçi yeniyim belki alışırım zamanla. En basitinden g2 de
    arama yapıp arama ekranını masaüstüne alıyorsunuz, küçük bir çubuk sizinle beraber her ekrana taşınıyor.
    Anında arama ekranına geri dönebiliyorsunuz. Bundaysa taa yukardaki minik çekim gücünün oraya atıyoor.
    Parmağınızla aşağı kaydırıp uyarı merkezinizi açıcaksınız, ardından bi ton uyarının arasından onu seçip
    tıklıcaksınız sonra karşınıza arama ekranı gelicek. Tam bir savaş. Hakeza çok uygulamayı kaldıramıcamız
    şekilde uyarı merkezine ekliyor. Siz her açtığınızda gvereksizce sizi karşılıyor ekranda. Rahatsız edici.
    Birde 3 senelik LG g2 menu kamera geçişlerinde bundan hızlı çıktı. Cidden hayal kırıklığı yaşadım bu telefonda.
    Updatten sonra ne değişicek fikrim yok. Unutuyordum bugün bi numarayı engeleyeyim dedim onun menusu bile yok yuh dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 19 Mart 2016; 19:18:52 >

• Sony fanboyları gelmeden yorumumu yapayım . Sony bi işe yaramaz. ( sadece telefonları ) Ne kamerası ne tasarımı .. Hala o çerçeveler, o kamera... yav kardeşim o kadar sensör yapıyorsun, satıyorsun amiral gemilere, kendine de güzel bi kamera yapsana,birazda parayı değil kullanıcını düşün . Birde fiyatları meşhur bu telefonların, fiyatları aynı htc gibi gereksiz pahalı. Tek artısı + güncelleme konusunda iyi olması. bu arada g2 efsanedir benim şuana dek kullandıgım en efsane telefondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tqyatmn -- 19 Mart 2016; 21:58:06 >
  • Sony nin bu işler için küçük uygulamaları var. Mesela arama olayı için small Phone var. Ayrıca z5c de nasıl bilmiyorum ama z3c de ne bir takılma ne de yavaşlık var. Sadece kamera 1.5 saniyekadar bekletiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı küçülteme isteğim, lgmin ekranın ortadan çatlak olması ve kamerasının bzouk olmasından dolayı gittim bunu aldım.
    LG mesela alttaki android tuşlarının yerini bile değiştirmene izin veriyordu. Bunda yok. Ben bluetooth tethering çok kullanırım
    LG de bi kere ayar yaparsın ve o hep aynı kalır. Bunda her defasında aynı ayarı tekrar tekrar yapmanı istio.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.