Şimdi Ara

sony z5 su geçirdi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazik olmus hocam gecmis olsun.bisey alicakken uretici firmanin dedigine degilde kullananlarin yorumuna bakmak daha mantikli.bana kalirsa bilerek soktugunu degilde bi sekilde suya dustu demen daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrb

denizden çıktıktan sonra telefonda ne gibi sıkıntı oldu da servise gittiniz.benim telefon şarjı görünce deli gibi titriyor.

edit:bu arada servisi full kutu olarak mı verdin yoksa sadece telefonu mu ?

bugün kvk nın sitesinden baktım DEĞİŞİM KARARI vermişler SWAP CİHAZI BEKLENİYOR yazıyor
  • akosmanlı okuduğunu da anlamıyor demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpsoylu81 -- 8 Ekim 2017; 13:14:17 >
  • Ulen bu telefonlar test edilmiyor mu hani nerde basınç testi hani 1.5 metreydi palavra bu özelliği yapıyorsan kalite kontrol denen bir şey var bi ölçü belirler belli üretim sayılı partilereden alır denersin geçirdi mi çöp olur o parti hayıt bahsettiğimiz marka Sony japon felsefesinde böyle bir şey akıl alır gibi değil.

X ve sonrası modeller daha sorunsuz ve daha hatasız gelecektir özellikle şu SU mevzusunu bütün telefonların açıklaması lazım.

• hocam merhabalar 2 gün önce sony xperia z5 telefonum havuza düştü ve ekran gitti şarja taktığımda aynı sizinki gibi telefon titriyor sürekli ayrıca belli aralıklarla bir şarkı çalıyor siz nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız çok sevinirim
  • bende samsung s7 ile aynı sorunu yaşadım ve garanti dışı bıraktılar telefonu ben üst kısımdan açıklık var diye götürdüm hatta adama gösterdim burada yalıtım sorunu var diye 1700 tl masraf çıkardılar defalarcasamsung ile görüştüm ama nafile ip68 falan yalan yani garanti işinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

bende samsung s7 ile aynı sorunu yaşadım ve garanti dışı bıraktılar telefonu ben üst kısımdan açıklık var diye götürdüm hatta adama gösterdim burada yalıtım sorunu var diye 1700 tl masraf çıkardılar defalarcasamsung ile görüştüm ama nafile ip68 falan yalan yani garanti işinde
    Tüketici hakem heyetine verecektin samsung ile görüşme falan iş uzar ancak. İp68 denen sertifika telefon 1.5 metre su altında yarım saat dayanması demek , bu konu çok eski ama millet ne saçma yorumlar yapmış.İp68 sertifikalı 3.cihazım şu an , diğer ikisinde su altında 10 dakika video bile çektim , 100 lerce fotoğraf. Ben ip68 sertifikalı telefon alıyorsam bu özelliği dibine kadar kullanırım.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Araştırdım thh de firmaları haklı buluyor oda tırt Yani thh yide satın almışlar gidenler elleri boş geri dönmüş

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Tam tersi örneklerde mevcut hocam burda hakkını iyi aramak önemli , sen cihazı 1.5 metre de 30 dakika kullanabiliyorsun diye satıp 30 saniye su altında sorun çıkarıyorsa burda sıkıntı mevcuttur , hakkını arayanlarda genelde ürüm değişimi oluyor.
    onların test etme şartları oymuş senin cihazı suya sokup su aldı demen senin hatanmış, aynı süreci sony de yaşamış millet garanti bitimine yakın telefonun simkart çekmecesini söküp suya sokup su aldı diye yenisiyle değiştirmeye başlamış sonra firmalarda bu kararı almış apple da girin sitesine bakın su alan cihazları garanti kapsamına sokmuyor açık açık yazmış adam ip68 olsa dahi, bende verdim thh ye ama sonuç ne olur bilemem pek umudum da yok forumdan birkaç kişiyle de görüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 28 Temmuz 2018; 22:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

onların test etme şartları oymuş senin cihazı suya sokup su aldı demen senin hatanmış, aynı süreci sony de yaşamış millet garanti bitimine yakın telefonun simkart çekmecesini söküp suya sokup su aldı diye yenisiyle değiştirmeye başlamış sonra firmalarda bu kararı almış apple da girin sitesine bakın su alan cihazları garanti kapsamına sokmuyor açık açık yazmış adam ip68 olsa dahi, bende verdim thh ye ama sonuç ne olur bilemem pek umudum da yok forumdan birkaç kişiyle de görüştüm
    Ben böyle bir sorun yaşamadım , yaşarsam yapacağım şeyi belirttim , ip68 sertifikası varsa su altında o cihazı kullanırım ben , kullanmayacak olsam gider xiaomi alıp paşa paşa sudan uzakta tutarım.
    Bende yaşamadım işte başa gelince uğraşınca anlıyorsun bazı şeyleri geçen sene bende suya soktum ama bu sene sokmadığım halde başıma bu olay geldi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.