Şimdi Ara

sony z5 su geçirdi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar özetle telefonumu suya soktum.simkart girişinden su geçirmiş galiba sim kartı çıkarınca ıslaklık gördüm. (bazı kişiler kapağı açık bıraktığımı söylemişler) kapak kapalı +silikon kılıf vardı.şarjı bitene kadar ekranı kapalı şekilde titredi şuan şarjı tamamen bitti ve pirince koydum.ön kamera ve arka kamera buğulanmış.Servise gitsem büyük ihtimal kullanıcı hatası diyecekler.tüketici haklarından olumlu sonuç alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Norton -- 21 Temmuz 2016; 1:48:21 >

• Kendin bi düşün bakalım olumlu birşey çıkabilir mi tüketici hatasında ? Hatanı da biliyorsun ama sizin gibileri yüzünden bize sorun çıkarıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    ne demek istiyosun anlamadım.telefonu su geçirmez diye satıyorlar su geçiriyor.Benim hatam mı bu?ne demek benim gibiler yüzünden senin gibilere sorun çıkarıyorlar.Dolandırıcılık mı yaptık kardeşim saçma sapan yorum yapıyosun !
  • 1.telefon su geçirmez değil suya dayanıklı . Önce ne aldığını öğren .
    2.kapağı kapatın yazıyor zaten sen açık bırakmışsın girmiş ve Çamura yatıyorsun bunun dolandırıcılıktan farkı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 21 Temmuz 2016; 0:35:02 >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    saçma sapan konuşup gece gece insanı deli etme.Yanımda mıydın kapağı açık mı kapalı mı yorum yazıyosun.
    ben bilmiyomuyum kapağı açıkken oradan su girip telefonu bozacağını.zaten 1 tane kapak var o da kapalıydı.en fazla 10 sn su altında kaldı.

senin gibi adama cevap yazanda kabahat.yürü git işine bak.o kadar para vermişiz bana gelip burda ahkam kesiyosun.
  • telefon suya ve toza dayanıklı su geçirmez değil.bu özelliğin amacı telefona bişey dökülmesi suya düşmesi gibi durumlar için konulmuştur.gidip suya sokarsanız geçirir tabi.sizin suçunuz yok sony satarken bunu böyle pazarlıyor
  • Noobs Gona Wild kullanıcısına yanıt
    benim telefon suya dayanıklı çıkmadı.velev ki üzerine içecek döküldü.Yine gidecekti bu telefon. sony z5 su geçirdi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 su kaçtı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni telefon al.

• Hocam merhaba, bende z5 compact var benim telefonda su geçirdi ekranın içi su içerisinde kaldı kamera buğulandı 2 gün sonra geçti normal bir şekilde çalışıyordu ben servise gönderdim serviste basınç testi yapıyorlarmış o şekilde anlaşılıyormuş üretim hatası olup olmadığı

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Telefon hiç açılmıyor sarja takınca titremeye başlıyor. Ne yapacağım bilmiyorum

• Yahu adamı niye linç ettiniz ki... Kapak kapalıyken cihaz su geçirmiş. Ayrıca bu cihazlar 30 dk 1.5 m derinlikte suya dayanıklı diye garanti ediliyor, sadece sıvı dökülmesi değil.

Bence servise gönderin, belki kapak arızalıdır ya da cihazın bağlantı noktalarında problem vardır.

• Gönder servise,bende ayrıca z2 var kaç kez suyun altına girdi hiç su geçirmedi.

• Kapagi acik birakip suya sokmussun telefonum bozuldu diye burada olay yaratiyorsun kardesim, sizin gibi telefon kullanmasini bilmeyen insanlara vericeksin 3310 size mustehak, prince koymus bide aferim sana!!!

@samsun_ @emrb

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Servis ne demişti size

• Hakaret ederek cevap vermissin umarim telefonun kapagini bi daha acik birakip suya daldirmazsin hayir durduk yere su kovasina telefon neden sokulur durduk yere bozmak icin yapmissin ve konu da bana CSB gibi geldi.

• Kovanın renginide söylede bari burdakiler yasak ilişkimizin oldugunu anlasın

• Amacın ne bilmiyorum ama amacın buradaki insanları trollemekse bundan vazgeç, telefonu doğruca suya soktum kapağıda açık unuttum diyen sensin, sonrasında açık kapaktan su girdiğinde bunu sony yaptı etti demek ne kadar doğru sorarım sana?
  • Kapağı açık oldugunu söylediğimi,kovaya soktuğumu sana kim söyledi arkadaşım. Şizofren misin kafan mı güzel anlamıyorum seni. Yazmasana başlığıma!

• Görüyorum ki konuyu editlemişsin, neyse kolay gelsin sana, sana bu konuda tavsiyem ve akıl vermek gerekirse umarım ders almışsındır bu konudan. Suya sokmamayı öğrenmişsindir.

kolay gelsin iyi forumlar.
  • Yeni gönderdim sonucu bekliyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.