böyle rengarenk reklam yapabilen telefon üreticisi varmı? SE birtek türkiyeye küşmüştü bunu sebebi nokia olsun çamurdan olsun mantığıydı ama artık herşey düzeliyor. millet üç kuruşluk nokiaya 5 kuruş değer verince nokia da o kalan 2 kuruşu ister. milletin gözü açıldı.
beyler adamalr pazarı paylaşmış bana göre samsung atak yapana kadar resmen sony Tr pazarını nokia ya bırakmıştı muhtemelen bölge bölge paylaştılar ama samsung işin içine girince çarşı karıştı tabi :)
quote:
Orijinalden alıntı: erkayer62
beyler adamalr pazarı paylaşmış bana göre samsung atak yapana kadar resmen sony Tr pazarını nokia ya bırakmıştı muhtemelen bölge bölge paylaştılar ama samsung işin içine girince çarşı karıştı tabi :)
aynen SE tekofaks ıbırakıp Genpa-KVK ile çalışsın...
şunlara bak ya müthiş valla arkadaşların dediği gibi içim bir hoş oluyor Sony Ericsson Sony Ericsson Sony Ericsson Sony Ericsson Sony Ericsson
Xperia ARC Lansmanı
25 Mayıs 2011 tarihinde İstanbul Kanyon AVM'de kurulan Sony Ericsson Xperia'nce...
Tek kelimeyle mükemmel Reklamlar var ya insanın içi gidiyor , keşke ülkemizde de böyle etkinlikler ve reklamlar olsa
hayranlıkla inceledim resimleri
ah ah burda nie yok böle şeyler sony ericsson bize nie yapmıyon
Xperia RAY
Xperia RAY için etkinlik de düzenlendi onları da ekleyebilirsiniz
reklam filmi diyince moto yu tek geçerim valla hem ayrıntı düşünülmüş hem de yüksek maliyetli oldugu herhalinden belli olan reklamları eskiden motorola yapardı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 16 Ekim 2011; 12:06:39 >
Bu reklamın amacı ne anlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Bu reklamın amacı ne anlayamadım
sloganı anlatıyor zaten ....hello High Resolution,hello moto......merhaba yüksek çözünürlük diyor tabi o yıllardaki standartlara göre...
quote:
Orijinalden alıntı: se(dd)at
resimler ölmüş hacı düzenleyebilir misin ?
Bi zamanlar ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme