Şimdi Ara

SONYERİCSSON SE W910İ PROGRAM ATMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sonyericsson w910i kullanıyorum fakat internetten bulduğum kadarıyla birkaç proram buldum ama telefona atıyorum yazılım güvenilir değil devam edecekmisiniz diye soruyor ama devam dediğimdede bu sefer yükleme başarısız diyor kurmuyor her indirdiğim programdada aynısı diyor oyunlarda bile w910i ye nasıl program kuruluyor yada bildiğiniz bir site vrmı bu konuda program indirebileceğim şimdiden herkeze tşk ederim.

• ben program atarken hiç sorun yasamamıstım ala ala :S
  • peki senn yüklemiş olduğun herhangibir programı bana gönderebilirmisin ve ne şekilde yüklediğini söylersen sevinirim .
  • kardes kur dosyasını atmıstım onun üzerine tıklayıncada kurmustu telefona ...(jar uzantılı olanını)
    gerçi şuan evdeyim net var kullanmıyom telefonun internet baglantısını o yüzden yer kaplamasın diye sildim:D

opera mini 4.0ı kurmustum netten bulabilirsin rahatlıkla...
  • hacu direkt programın üzerine gelirsen tıklayıp kurarsın... senin izlediğin yol doğru yalnız yüklediğin program bozuk ya da uyumsuz olabilir...
  • arkdaşlar bi site vr program için herşey vr ama bana iki tür seçenek sunuyor .jar uzantılımı yoksa .jad uzantılımı indirmek istiyorsun diye ben jar indiriyorum fakat winrr şeklinde geliyor winrrdan çıkartıyorum bu sefer de klasör şekline çıkarıyor içini açıyorum bu seferde değişik değişik simgelr filan vr klasör şeklinde telefona atıyorum oda olmuyor çünkü kumak için bi exe filn yok sonra jad uzantılıyı indiriyorum atıyorum bu sefer telefon alır almaz kurulum güvenilir değil devammı diye soruyor devam diyorum indirme başarısız diyor. analamdın hepsinde bu şekilde sizce sorun nedir?
  • UYGUN OYUNLAR PROGRMLAR İMZAMDAKİ YAZILIM DEPOMDA MEVCUT
  • ya verdiğiniz sitenin dili nedir ingilizcede hep birşeyler soruyor ama anlamıyorum güzel siteye benziyor ama bunun türkçesi yada ingilizcesi olan yokmu kardeş
  • Arkadaşım jar uzantılı indirdiğin dosyayı winrar şeklinde atacaksın telefona.

Winrardan çıkartmayacaksın dosyaları.

• quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Arkadaşım jar uzantılı indirdiğin dosyayı winrar şeklinde atacaksın telefona.

Winrardan çıkartmayacaksın dosyaları.

• az önce opera miniyi kurdum sorun yasadım ilk basta ama sonra hatanın bende oldunu gördüm:D

istersen bir dene operamini yaz zaten çıkıyor...

http://forum.donanimhaber.com/m_25352739/tm.htm
    yada burda linkini verdim
    jar. uzantılı dosyayı indir telefona yolla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.