Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tip bakımından w910i yi ezecek bi telefon. ama tuş sorunu ve biraz hassas oluşu adamı çileden çıkarıyor. senin anlattığın sorunları hiç yaşamadım allaha şükür :) joystick etrafındaki soyulma hariç. yarım soyulmuştu siyahı. bende tam yuvarlak olacak şekilde kazıdım daha iyi duruyo. zaten gören oranın orjinali öyle olduğunu sanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gs6b

Telefonu tam 1 aydır kullanıyorum. Gerek özellikleri gerek içeriği bakımından çok memnunun. Ancak telefonun kasası çok kalitesiz olduğundan birçok sorunum var. Ortadaki tuş un etrafındaki yerlerde soyulmalar oluyor. Walkman tuşunun altındaki boşluğa bastığımda walkman açılıyor. Telefonun en üstteki Sony Ericsson yazan yeri oynuyor. Telefonun arka kapağı içine gömülüyor. 2 tuşu çatladı. Kısacası deyim yerindeyse tam bir kız telefonu. Kimseye önermiyorum. Sony Ericsson bu kadar güzel özellikleri olan bir telefonun kasasına niye bu kadar az önem vermiş anlamadım...

bu sorunlar senin telefona nasıl davrandığınla alakalı olmasın
    en yakın arkadaşım 1-1,5 yıldır kullanıyor görsen sıfır dersin
    güzel kullanırsan hicbirsey Olmaz.

• Telefonun soketinden şarkı dinleyemez ve telefonu şarj edemez oldum. Bilindik diğer sorunları tekrarlamak istemiyorum. Genpa' ya verdik bakalım bayramdan sonra yenilenmiş bir şekilde görmek istiyorum telefonumu.:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaveJ -- 2 Aralık 2008; 20:02:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaveJ

Telefonun soketinden şarkı dinleyemez ve telefonu şarj edemez oldum. Bilindik diğer sorunları tekrarlamak istemiyorum. Genpa' ya verdik bakalım bayramdan sonra yenilenmiş bir şekilde görmek istiyorum telefonumu.:D

arkadaşlar senelerdir kullandığım bir emektar SE-t630'um var. onda şarj konusunda temassızlık başladığında temas eden yerlerin tozlandığını farketmiştim. iğne ucuyla oraları temizleyince düzelmişti. çok basit bir şey ama belki gözden kaçmış bir ayrıntı olabilir,belki faydası dokunur diye söyleyeyim dedim. bu arada ben de w580icilerdenim. fazla olmadı telefonu alalı,şimdilik sorunu yok bakalım ama bekleyip görecez...

• telefonu duzgun kullanip kullanmamakla pek bi alakasi yok bu sorunlarin yasanmasinda zira onla alakali olsaydi benim telefonun basina hic bisi gelmemesi gerekirdi, ki telefonun kasasinin malzemesi harbiden cok dandik, he bu beni bu telefondan vazgecirir mi hayir ; ) telefonumdan memnunum servise vermistim 1 hafta sonra geldi tuslar degismis malzeme daha kaliteli bisiye benziyo daha bi kalin gibi ama benim de belirtmeme ragmen ust menu kisayol tuslarini felan degistirmemisler bayramdan sonra yine gondercem + o socket sorunu bende de var data kablosunu ya da sarji takarken degil de kulakligi takarken sorun yapiyo bazen hafif oynama oldugunda sag ya da soldan ses gidiyo bazen tamamen kulakligi gormuyo hafif bi temassizlik gibi bisi var heralde orda ama suan icin cok buyuk bi sorun yaratmiyo
  • benim telefonun başına olmadık şeyler geldi yavv
  • arkadaşlar bu iş bantla tuşla olmaz... servisler motor gibi hiç durmuyor ardı ardına w580i gidiyor servislere...
    benm telefonda küçücük kılcal bir çizik çıktı ben o çizie deymemeye gayret ettim cepte taşımaktan telefonun menü (yön) tuşlarının olduğu
    yuvarlak parlak yer soyuldu yarısı mavi yarısı metalik oldu :D... arkası 3 defa çizildi tuşlar 3 kere kırıldı... şu anda serviste 0 ı gelecek... sim kartını takmadan satacağım ama yeni parti tuş takımını taktırıp satacağım... yeni parti çok sağlam (tuş)... mat olanlar...
  • bu telefonu alacaksanız kılıfta felan kullanın yada çok temiz kullanın mesaj yazmaın mesela... :D yada kızaı açmayın...
  • walla bn tlfnumu 5 aydır kullanıorm hiç bir sornla karşılaşmadım sadece biras fazla oyn oynadıımdan orta tşun siyah kısımları soylmuş :)))
  • arklar ben 25 kasımda verdim garantiye 1 hafta sonra geldi. acaba o kaliteli partidenmi takmışlardır? bir arkadaş üstte matlar sağlam demiş acaba benimkide onlardanmıdır?
  • Ben de 2 gün önce beyazını aldım.
  • arkadaşım böyle diğerleri gibi parlak değilse yeni tuşlardandır... biz gönderdik sıfırıyla değişeceklerine yapıp göndermişler...
    ((geri gönderdik tabi))
    basınca farklı bir his veriyor diğerleri gibi değil yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 11 Aralık 2008; 15:59:17 >
  • nasıl yani tuşu çatladı diye sıfır telefonmu istiyosun?? öyle birşey mümkün mü? çünkü bende çatlak tuş için yolladım sadece tuştakımı değişip geldi???
  • Peki teknik servise gönderdikten sonra garanti kapsamında olsun, olmasın herhangi bir nedenle bizden para isteyebilirler mi? Mesela bir parça değişiminin gerekli olduğu durumlarda..
  • Arkadşlar bu telefonun siyah-turuncu olan modelinden bulunabiliyormu ?
  • Telefonumu servisten aldım ve bir arama yaptıktan sonra karşıdan çok az ses geldiğini farkettim. Yanından ses ayarını en yüksek yapıyorum ama hiç bir işe yaramıyor. Bunun için akustik yüklemem mi gerekiyor yoksa firmware güncellemesi işe yarar mı? Bütün sorunlar da beni buluyor bu aralar Önerisi olan var mı?
  • 10 numara tel...bi eksiği flashyoksa kulaklığından tutup camerasına kadar 4-4lük...

tuş takımına dikkat ederseniz yapıştırma gibi bişe...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gs6b

Bende dün aranıza katıldım. İlk başta istemeyerek almış oldum telefonu .Ama evde açınca çok beğendim . Görselliği çok hoşuma gitti. Özellikleride çok iyi. Üstelik telefonu 350 tl gibi çok uygun bir fiyata almış olmam da çok iyi oldu. İlk sayfadan sonuna kadar okudum bu başlığı.Yazılanlar beni çok korkuttu. Özellikle tuşlarla ilgili. Telefona çok iyi bakmaya çalışıyorum. Korkudan cebime bile koymuyorum :) Umarım başıma bu tarz sorunlar gelmez. Telefonun birkaç resmini koyuyorum ( Resimler d900 ile çekilmiştir)

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

yaw dostum ben böyle w580i hiç görmedim :) toplama gibi seninkisi. Arka renk pembe tuş takımı filan turuncu :) Kapak beyaz. O nası bişimiş öle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Choppe®

Ben de 2 gün önce beyazını aldım.

Nereden ve kaca aldın fiyat ve istanbul ıcın lokasyon konusunda bılgılendırırmısınız yada internet sitesi konususunda
  • arkdaşlar elime bu telefondan geçti, "1" tuşu ve bazı tuşları bazen basmıyor. 1 tuşu hiç basmıyor..
    "3" tuşuna basınca da 1 ve 3 ü aynı anda çıkarıyor..

tuş filmi temizledim bir fayda etmedi. gayet sağlam duruyor.

programsal olduğunu düşünerek programını yeniledim bir şey değişmedi..

bun durumun çözümü nedir?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.