Bildirim
SonyEricssonT310 ve Gprs
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
t310 un baglantısı t300 ile aynı ! usb orjinal kablo kullan dcu11 ! hic sorun yasamazsın ! class 8 i destekliyor bu arada 4 download 1 upload ! -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Poll</i>
<br />t310 un baglantısı t300 ile aynı ! usb orjinal kablo kullan dcu11 ! hic sorun yasamazsın ! class 8 i destekliyor bu arada 4 download 1 upload !
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Pool,
bir arkadasım için Sony ericsson yetkilisi ile görüstüm. t300 ve dcu 11 ile GPRS e bağlanamayacağımı bu kablo ile sms manager ve rehber senkronize yazılımlarını çalıstırabileceğimi söyledi. GPRS için ise irfrared port gerekli dedi.
sorum şu sen GPRS e t300-dcu 11 ikilisi ile bağlandın mı?
selamlar -
yakın arkım aldı t300,data kablosuyla usb den balanıo nete... -
T300 ve Drs11 seri kablo içinde olmuyor demişlerdi ama oluyor,sadece sürücü desteği yok onuda standart 33600 modem sürücüsü kullanalarak çözebilirsiniz..ben 2 ay kullandım sorunsuz çalışıyor. -
yada win98 , win98SE icin T200 driverını indirip kuruyorsunuz.zaten sanal modem driverı oldugundan problemsiz çalışıyor.
http://max76.pisem.net/ericsson.htm
adresinde de driver varmış ama kurcalamadım ben.ruscam yok zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X