Şimdi Ara

SonyEricssonT310 ve Gprs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu SonyErics. yeni T310 modeli hakkında bilgisi olan var mı.Özelliklerinde Gprs var ama hiç bir yerde bununla internete bağlanıldığını duymadım.Acaba yeni olduğu için mi haber yok.Bir bilen varsa yardım ediversin

• t310 un baglantısı t300 ile aynı ! usb orjinal kablo kullan dcu11 ! hic sorun yasamazsın ! class 8 i destekliyor bu arada 4 download 1 upload !
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Poll</i>
    <br />t310 un baglantısı t300 ile aynı ! usb orjinal kablo kullan dcu11 ! hic sorun yasamazsın ! class 8 i destekliyor bu arada 4 download 1 upload !
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Pool,
    bir arkadasım için Sony ericsson yetkilisi ile görüstüm. t300 ve dcu 11 ile GPRS e bağlanamayacağımı bu kablo ile sms manager ve rehber senkronize yazılımlarını çalıstırabileceğimi söyledi. GPRS için ise irfrared port gerekli dedi.
    sorum şu sen GPRS e t300-dcu 11 ikilisi ile bağlandın mı?
    selamlar
  • yakın arkım aldı t300,data kablosuyla usb den balanıo nete...
  • T300 ve Drs11 seri kablo içinde olmuyor demişlerdi ama oluyor,sadece sürücü desteği yok onuda standart 33600 modem sürücüsü kullanalarak çözebilirsiniz..ben 2 ay kullandım sorunsuz çalışıyor.
  • yada win98 , win98SE icin T200 driverını indirip kuruyorsunuz.zaten sanal modem driverı oldugundan problemsiz çalışıyor.

http://max76.pisem.net/ericsson.htm
    adresinde de driver varmış ama kurcalamadım ben.ruscam yok zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.