merhaba arkadaşlar sony VPC-SB1B9E almayı düşünüyorum özellik / performans değerlendirmesi nasıldır acaba değerli yorumlarınızı bekliyorum. özellikle 13,3" düşünüyorum aslında 12" aradım ama bulamadım. önerebileceğiniz 12" varsa bekliyorum.
ben geçen hafta aldım çok memnunum ayrıca hb de ekran kartı 6470 m yazıyor ama 6630m ekran kartı var.
13.3 inç üzerinde gayet yüksek donanımsal özellikler ve Win7 Pro 64bit sürüm ile gelmesiden dolayı fiyat/performansı çok iyidir. Ürünün ekran kartı 6630 modelidir. Sony.com.tr 'de de bu şekilde geçiyor.
Grafik Kartı Adı AMD Radeon™ HD 6630M + Intel® HD Grafikler Video RAM belleği 1GB Toplam Grafik Belleği Maks. 3797 MB* * Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği, grafik belleğinin sınıflandırmasını gösterir. Bu, işletim koşullarına, aygıt sürücüsünün sürümüne ve sistem belleğinin boyutuna bağlı olarak değişir.
13.3 ekrana sahip laptoplar arasında ilk tercih edilmesi gereken modellerden biri.
Ordaki fiyatı dısında gayaet iyi modeldir ama yeni model birçok s serisi çıktı onlarada bakabilirsiniz.