Şimdi Ara

ŞOOK FLAŞŞ..OPEL ASTRA 2001 elegance otomatik ile yolda kaldımmm...:(:(:( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • servis sadece uzaktan kumandalı anahtar için benden 2 yıl önce 250 ytl almıştı. Hala içimdedir. Ama buna da şükür megane kartları 500 ytl vicarı diyorlar. 5o liraya ucuz atlatmışsın geçmiş olsun.
  • Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. 8 senedir kullandığım 2000 model astra hb arabamda ben de çok sık olmasa da senin probleminle karşılaşıyorum. Diğer arkadaşların da söylediği gibi anahtarı kontaktan çekerken tak diye bir ses gelir,fakat bazen hızlı çekimlerde kontak pimleri yerine oturmadığı için anahtarı çekersin fakat geri sokamazsın. Çözümü de bu kadar zmandır bu arabayla birlikte olduğum için kendim keşfettim. anahtarın ucunu kontağın kenarına dayayarakyukarı doğru çektiğin zaman, tak diye atar ve anahtarı sokabilirsin.
  • geçmiş olsun..bizim ilk aldığımızda de araba çalışmıyordu...5. defada belki..bir gün biz anahtarı kaybetmiştik..yedek anahtarla hiç çalışmadı(yedek anahtara da programın yüklenmesi gerekiyormuş-sanırım immo-bleizer sistemi-biz de çekici çağırmıştık..parayı opel ödedi anahtara da sistemi yüklediler..şimdilik çalışma ile ilgili bir sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslymn

inanamıyorummm yaaaa.büyük bir hevesle opel aldımmm ve anahtar kontağa girmiyor diyeeee arabayı çekippp servise götürdüler...şu anda evdeyimm arabam yokkkk pazar günü evde kaldımmmm çok sinir bozucuuuu:(
    DAHA önce başına böle şey gelen oldu muuuu? NASıL BİR iş ANAHTARIN GİRMEMESİİİ ???

Bu nedir ya
  • gecmiş olsun
  • Adam bal gibide yolda kalmış işte.
    Evden çıkmışsın, 10-20 km uzakta bir yere gitmişsin.bir iş için arabadan inip birkaç dakika içinde dönmüşsün
    ve araba çalışmıyor(kullanamıyorsun). Bu yolda kalmak değilde nedir ki.
    Evinin önünde çalışmamazlık etmemişki araba.
    NEyse geçmiş olsun arkadaşım.Ben olsam hem çekici parası hemde tamir parasını Opel Türkiye'ye yıkmak için çabalardım.
    Bu olay BENCE kesinlikle üretim hatası.Beni eski arabamın (ibiza) heryeri dökülüyor, camlar sıkışıyor,kilitler bozuluyor ,
    kapılar açılmıyor felan ama kontak ile ilgili kesinlikle sorunum olmadı.Kullanıcı hatası olacak bir alan değilki kontak yuvası..
    Dizayn hatası bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Adam bal gibide yolda kalmış işte.
    Evden çıkmışsın, 10-20 km uzakta bir yere gitmişsin.bir iş için arabadan inip birkaç dakika içinde dönmüşsün
    ve araba çalışmıyor(kullanamıyorsun). Bu yolda kalmak değilde nedir ki.
    Evinin önünde çalışmamazlık etmemişki araba.
    NEyse geçmiş olsun arkadaşım.Ben olsam hem çekici parası hemde tamir parasını Opel Türkiye'ye yıkmak için çabalardım.
    Bu olay BENCE kesinlikle üretim hatası.Beni eski arabamın (ibiza) heryeri dökülüyor, camlar sıkışıyor,kilitler bozuluyor ,
    kapılar açılmıyor felan ama kontak ile ilgili kesinlikle sorunum olmadı.Kullanıcı hatası olacak bir alan değilki kontak yuvası..
    Dizayn hatası bence...

Araba çalışmıyor değil çalışıyor ama anahtar girmiyor bunun olmasının sebebide arkadaşın inerken aceleci davranması hiç boşuna markalara çamur atmayın ayrıca zırnık vermez opel bu konuda bariz kullanım hatası.

• Aracı satarken diyorlar mı "Beyefendi aracı durdurduğunuzda tam çevirmeden ve kontaktan klik sesi gelmeden hızlıca ve acele ederekten çıkarsanız anahtar yuvaya bir daha giremeyebilir" Buna dikkat edin diye...
  • Geçmiş olsun kardeş , umarım sorun çözülmüştür
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.