Şimdi Ara

ŞOOK FLAŞŞ..OPEL ASTRA 2001 elegance otomatik ile yolda kaldımmm...:(:(:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanamıyorummm yaaaa.büyük bir hevesle opel aldımmm ve anahtar kontağa girmiyor diyeeee arabayı çekippp servise götürdüler...şu anda evdeyimm arabam yokkkk pazar günü evde kaldımmmm çok sinir bozucuuuu:(
    DAHA önce başına böle şey gelen oldu muuuu? NASıL BİR ANAHTARIN GİRMEMESİİİ ???

• Yolda giderken anahtar zaten kontakta değilmiydi? Nasıl kontağa girmiyor anlamadım?
  • arabadan inip bir işimi hallettim 10 dk sonra döndümmmm
    anahtar girmiyorrrr.
    direksiyon kilidi ile alakalı felan sandım uğraştım ettim olmadıııı
    :(
  • Çok geçmiş olsun, sinir bozucu bir durum gerçekten,
    Muhtemelen kontağın anahtar yuvasında bir arıza oldu, bilyalar felan dağılmıştır, Opelde başıma gelmedi ama diğer araçlarda zaman zaman da olsa karşılaşılıyor böyle sorunlarla,
    Biliyuorsun anahtar en çok kullanılan kısımlardan biri, Vardır herşeyde bir hayır

Saygılarımla
  • saol vallahi doğru her işde hayır var şüphesizzz
    birde şey soracağım tahminen ne kadar masraf çıkarrrr??
    hazırlıklı olayımm kalbime inmesin :)
    opeli,n yedek parçaya bayağı pahalı diyorlarda
  • Özel servis ile yetkili servis arasında baya fark var. Bu olay biraz da servisin insafına kalmış, bazıları tamir etme yoluna gider bazıları komple değiştirelim muhabbeti yapar. Duruma göre değişir. Orj kontak göbeği hakkında net bilgim yok. Yeni değiştiren birisi bilir,
    Ben 5 sene önce hırsızlar vectrayı hırpaladığında değiştirmiştim yanılmıyorsam yan sanayi göbek ve anahtarlar, (tüm kapılar bu anahtara göre ayarlanacak felan 150 ytl civarı tutmuştu)

Saygılarımla
  • Durum ne? Nekadar masraf çıktı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Clio Otomatik HB Problem
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecmiş olsun
  • birçok arabada rastlanıyor bu soruna,

masraf biraz tuzlu olabilir...

geçmiş olsun.

hem yolda kalmamışsın kardeşim o ne biçim konu başlığı öyle, yolda giderken kalmamış ki araba!

araba çalışmazken kontağı takınca yapmış sorun, lütfen başlığı anahtar sorunu diye düzeltiniz...

opel astra elegance ile yolda kalmak, biraz imkansız olaydır açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 6 Haziran 2008; 19:51:28 >
  • geçmiş olsun.sinir bozucu bir durum.
  • ANAHTAR GİRER....
    MUHTEMELEN ÇIKARIRKEN ACELE ETMİŞSİNİZ TAM KAPATMADAN ÇEKİLMİŞ; ANAHTARI 1-2 DİŞİ TAM DÖNMEMİŞTİR...
    DİREKSİYONU VE ANAHTARI SAĞA VEYA SOLA HAFİF HAFİF OYNATARAK ANAHTARI İYİCE İTTİRİN, BİRŞEY OLMAZ KORKMAYIN...
    ANAHTAR GİRİNCE TAM KAPATIN VE ÇEKİN...
    BİR SERVİSE GİDİP "SPREY" ŞEKLİNDEKİ YAĞLAR İLE YAĞLATIN...
    DEĞİŞTİRMEYE GEREK YOK; O DA BOZULUR....

İKİNCİ EL ALDINIZ HER HALDE; ESKİ SAHİBİNİ ARAYIN; DAHA ÖNCE KAÇ KEZ BUNU YAPMIŞ BİR SORUN...
  • OLDU MU? DİYE SORUYORSAN BİZİM ASTRA İLE "BARIŞIK" OLDUĞUMUZ BİR SORUNUDUR BU...
    ARADA GİRMEYECEĞİ TUTAR, AMA DAHA ÖNCE ACELE İLE ÇIKARMA FİİLİ VARDIR :)))))
  • geçmiş olsun çok sinir bozucu kaza son olur inşallah.
  • benim elegance'ıma da oldu. kilitçi kronik olduğunu söylemişti.10-15 ytl civarı.
  • kardeş valla bilyeler dağılmış şifreler düzenlenmişşş 50 milyon tuttu..olan pazar günüme oldu ve çekici parasıda dahil 120 artı 50 170 liraya geldiiii.buna da şükür ucuz atlattık
  • kardeş arabadan iniyorsun pazar günü gezeceksin tozacaksın bir geliyorsun anahtar girmiyoooo.nerede gezme tozma bekle çekiciyi ...anl bakalım sinir bozucu durumu..buna bal gibi de yolda kalma denirrr:D
    quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

birçok arabada rastlanıyor bu soruna,

geçmiş olsun.

hem yolda kalmamışsın kardeşim o ne biçim konu başlığı öyle, yolda giderken kalmamış ki araba!

araba çalışmazken kontağı takınca yapmış sorun, lütfen başlığı anahtar sorunu diye düzeltiniz...

kardeş arabadan iniyorsun pazar günü gezeceksin tozacaksın bir geliyorsun anahtar girmiyoooo.nerede gezme tozma bekle çekiciyi ...anl bakalım sinir bozucu durumu..buna bal gibi de yolda kalma denirrr:D

• quote:

Orjinalden alıntı: ilgazi

Yolda giderken anahtar zaten kontakta değilmiydi? Nasıl kontağa girmiyor anlamadım?

• bende basligi gorunce "yolda" kaldin sanmistim. gecmis olsun yine de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

bende basligi gorunce "yolda" kaldin sanmistim. gecmis olsun yine de.

Başlık çok ters
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

birçok arabada rastlanıyor bu soruna,

geçmiş olsun.

Katılıyorum Ömercim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.