Şimdi Ara

SOPALIK KOMŞU HAKARET DÜKKAN ÖNÜ KAVGASI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 20playback

Yazdıklarından hiçbirşey anlaşılmıyor

anlayacak kapasiten yok demekki

yukarıdaki antalya videosundada adam yüzde yüz haklı soyulurken nefsi müüdafaa var çekti sıktı indirdi aşağı apaçık videolarda belli eden bulur birader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piramitpc2 -- 14 Ekim 2013; 20:10:02 >
  • Yazdıklarınıza göre siz haklısınız.Kendinizi kaybetmeden biraz daha sert çıkın tekrar ederse polisi arayın bir bakılsın.
  • Hemşerim ben de Karşıyaka/Alaybey'de oturuyorum. Bizim mahallede de bazı esnaflar kapının önüne reklam panosu,bisiklet,ıvır zıvır koyuyorlar fakat adam akıllı rica ettikten sonra çekiyorlar biz de aracımızı onların kapısının önünü engellemiycek şekilde bırakıyoruz sıkıntı çıkmıyor. Adam orda denyoluk yapmış bi 40 cm motoru oynattın diye fakat senin de adamdan habersiz onun mülküne dokunmam haksızlık oluyor adama seslenip rica etseydin ya da motoru çekerken izin isteseydin sıkıntı olmazdı bu durumda 2'niz de haksız durumda oluyorsunuz. Bu arada sizin dükkan Alaybey'in neresindeydi veya ne dükkanıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkes

Hemşerim ben de Karşıyaka/Alaybey'de oturuyorum. Bizim mahallede de bazı esnaflar kapının önüne reklam panosu,bisiklet,ıvır zıvır koyuyorlar fakat adam akıllı rica ettikten sonra çekiyorlar biz de aracımızı onların kapısının önünü engellemiycek şekilde bırakıyoruz sıkıntı çıkmıyor. Adam orda denyoluk yapmış bi 40 cm motoru oynattın diye fakat senin de adamdan habersiz onun mülküne dokunmam haksızlık oluyor adama seslenip rica etseydin ya da motoru çekerken izin isteseydin sıkıntı olmazdı bu durumda 2'niz de haksız durumda oluyorsunuz. Bu arada sizin dükkan Alaybey'in neresindeydi veya ne dükkanıydı?

bak kardeşim ezbere işkembeden konuşma adamın motoronu nerden bileyim üstünde motoroun sahibinin adımı yazıyor

kimin malı sarı çizmeli mehmet ağa insan gibi söylemek için motoroun sahibini bilmek lazım kimin malı bilmiyorum eğer o kadar özeniyorsa alsın motorunu evine çıkarsın şerefsiz herif adam direkt sövmeye başladı
    70 yaşında kitapsız 2 tane yumruk asılsam biri boşa gidicek

Dükkanın nerde olduğu seni ilgilendirmez.

Bir kere kulak tıkadım geçti tekrarında infazı çalışır.

cezası kesilir. Bak kendinde yazmışsın KAPININ ÖNÜNÜ İŞGAL ETMEYECEK ŞEKİLDE bu şebek tam çapraz atmış motoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piramitpc2 -- 15 Ekim 2013; 0:59:43 >

• gelen yorumlara bak konuyu açan arkadaş kendince haklı.zaten dediğine göre park edecek çok yer varmış ama o adam illede onun dükkanın önüne park ediyorsa bu o park edenin mallığıdır.bidahakine polis çağır yok olmuyorsa git bir iki tane vur eğer kendine güveniyorsan.bunun eşkiyalıkla alakası yok birisi senin işini düzenini bozuyorsa düzeltmek için ne gerekiyorsa yapmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piramitpc2

quote:

Orijinalden alıntı: berkes

Hemşerim ben de Karşıyaka/Alaybey'de oturuyorum. Bizim mahallede de bazı esnaflar kapının önüne reklam panosu,bisiklet,ıvır zıvır koyuyorlar fakat adam akıllı rica ettikten sonra çekiyorlar biz de aracımızı onların kapısının önünü engellemiycek şekilde bırakıyoruz sıkıntı çıkmıyor. Adam orda denyoluk yapmış bi 40 cm motoru oynattın diye fakat senin de adamdan habersiz onun mülküne dokunmam haksızlık oluyor adama seslenip rica etseydin ya da motoru çekerken izin isteseydin sıkıntı olmazdı bu durumda 2'niz de haksız durumda oluyorsunuz. Bu arada sizin dükkan Alaybey'in neresindeydi veya ne dükkanıydı?

bak kardeşim ezbere işkembeden konuşma adamın motoronu nerden bileyim üstünde motoroun sahibinin adımı yazıyor

kimin malı sarı çizmeli mehmet ağa insan gibi söylemek için motoroun sahibini bilmek lazım kimin malı bilmiyorum eğer o kadar özeniyorsa alsın motorunu evine çıkarsın şerefsiz herif adam direkt sövmeye başladı
    70 yaşında kitapsız 2 tane yumruk asılsam biri boşa gidicek

Dükkanın nerde olduğu seni ilgilendirmez.

Bir kere kulak tıkadım geçti tekrarında infazı çalışır.

cezası kesilir. Bak kendinde yazmışsın KAPININ ÖNÜNÜ İŞGAL ETMEYECEK ŞEKİLDE bu şebek tam çapraz atmış motoru

avatar mesaj uyumu diyorum yasa varken ceza kesmek senin ne haddine?

gece gece neyin kafasısın sen? ağır ülkücü yaklaşmayın

• Adamın motoru 40cm oynamış diye olay çıkarmış. Bizim arabanın kilitli olan kapısını açıp , el frenini indirip yerini değiştirdiler. Tabi kimin yaptığını göremedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

Adamın motoru 40cm oynamış diye olay çıkarmış. Bizim arabanın kilitli olan kapısını açıp , el frenini indirip yerini değiştirdiler. Tabi kimin yaptığını göremedik.

Kaldırıp götürmüş olmasınlar hocam?Kim kimin kapısını açıyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

Adamın motoru 40cm oynamış diye olay çıkarmış. Bizim arabanın kilitli olan kapısını açıp , el frenini indirip yerini değiştirdiler. Tabi kimin yaptığını göremedik.

Kaldırıp götürmüş olmasınlar hocam?Kim kimin kapısını açıyor ya

Araba kapısı kolay açılanlardan :P Önce tampondan zorlamışlar yamulmuş zaten. Gittiğimizde kapı açıktı.
  • ağır ülkücü diyen arkadaşa şöyle diyorum olayın ülkücülükle alakası yok siyasi bir olay değil bunu bilsin yasal olarak polis çağırsam cezayı yer oturur aşağı o kadar hakaret etti ben kulak tıkadım ses etmedim saygı bende kaldı

ikincisi ben şerefsizin malını alıp sokak sokak sürümedim altı üstü 40 cm sola çekip yol açtım kendime malına o kadar düşkünsen al koynuna çıkar evine yatağınada sok sarıl uyu

şerefsizliğin ve terbiyesizliğin bu kadarı olmaz

300 senedir karşıyakadalarmış vay anam vay kendi binalarının önü duruken karşı binaın önnü utanmadan sıkılmadan işgal ediyolar.

kanun ceza kesmezse biz cezasını keseriz infazını yaparız

Allahül azim
  • Dükkan madem ki kiraymış, taşınma şansınız varsa hiç kavgayla falan uğraşmayın..

Bizim 50 yıllık sokağımızda park sorunu vardı.. Herkes önünü parsellemişti.. Araçlarımın biri garajda olduğu halde sokaktaki tek aracıma laf edip dururlardı.. Ciddi kavgalar ettik, tadımız kaçtı..

Aynı semtte başka bir sokaktan aldığımız yeni bir eve taşındık.. Şimdi iki arabam da sokakta duruyor.. Daha da boş yer kalıyor.. Kimsenin de kimseye laf ettiğini görmedim.. Dünya varmış..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Dükkan madem ki kiraymış, taşınma şansınız varsa hiç kavgayla falan uğraşmayın..

Bizim 50 yıllık sokağımızda park sorunu vardı.. Herkes önünü parsellemişti.. Araçlarımın biri garajda olduğu halde sokaktaki tek aracıma laf edip dururlardı.. Ciddi kavgalar ettik, tadımız kaçtı..

Aynı semtte başka bir sokaktan aldığımız yeni bir eve taşındık.. Şimdi iki arabam da sokakta duruyor.. Daha da boş yer kalıyor.. Kimsenin de kimseye laf ettiğini görmedim.. Dünya varmış..

asla taşınmam kimseyede hakkımı yedirmem gerekirse kavgaysa kavga bir dah alursa zaten polis çağırıcam tutanak tutulacak ve savcılığa vericem savcılıkda bir şey yapmazsa bozkurtlarım devreye giricek
  • quote:

Orijinalden alıntı: piramitpc2

quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

Yazdıklarından hiçbirşey anlaşılmıyor

anlayacak kapasiten yok demekki

yukarıdaki antalya videosundada adam yüzde yüz haklı soyulurken nefsi müüdafaa var çekti sıktı indirdi aşağı apaçık videolarda belli eden bulur birader.

Sende disleksi var kardes bende problem yok. Nokta virgul kullanmayi ogrenmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20playback -- 16 Ekim 2013; 23:10:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.