Şimdi Ara

[SoR] Hangi class'ı 80'e boostlayayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler SoR başlığının altına yorum attım takan olmadı açıkçası :D 65 lvl PRO Palam var. Onu emekle 85 e kasmak istiyorum mainim yani. Bi arkadaşım SoR atcak almanya'dan. Sizce verilen ödüllerden biri olan bi classı direk 80e boostlamayı hangi classa uygulayayım ? Bi türlü karar veremedim Size danışayım bidededim kendi kendime
    edit: SoR : Scroll of Ressurection (böyle mi yazılıyodu emin değilim :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahagali12 -- 30 Haziran 2012; 20:12:20 >

• Hangisini oynamak istersen..
  • Karakter kasmanın zevki başkadır ama tabi artık dungeon dungeon dolaşmak oldu ama pat diye boostladığın karakter diğerleri kadar çekici gelmez gibi geliyor.
  • Bu yuzden palayi boostlamayacagim diyorum :) Mage , hunter ya da warrior dusunuyorum dps agirlik yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rogue kasmak zor, oynaması biraz daha karmaşık diye bir kanı var. Sadece bedava oyun süresi sebebiyle kabul ettiğim SoR'un boost özelliğini öğrenince rogue karakterde kullandım bunu. Daha önce hiç rogue oynamamaıştım ve çok mutluyum. Şimdi canavar gibi oldu char. Özellikle pvp'de büyük keyif veriyor.

Ama ben sevdim diye sen sevmeyebilirsin. Aynı gün içinde GM'Lere yanlış karakteri boostladım dersen eski boostlanan karakteri tamamen SİLİP, yerine başka bir karakteri boost ediyorlar. Yeni karakter açıp da boost ettirebilirsin. Ben öyle yaptım. Ayrıca karakter boostlamanın bir özelliği de eski bölgelerden yarım yamalak yapılmış quest chainler bırakmaman. Ben bahsettiğim rogue karakteri loremaster yapmak üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkan -- 1 Temmuz 2012; 0:03:13 >
  • panda aç
  • Panda mi :D class dedim irk degil :) ama yinede cevap icin saolun :) atiyorum rogue u direk 80e boostladim skilleri ogrenmek zor olmayacak mi ? Bana alismasi zor olcak gibi geliyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahagali12

Panda mi :D class dedim irk degil :) ama yinede cevap icin saolun :) atiyorum rogue u direk 80e boostladim skilleri ogrenmek zor olmayacak mi ? Bana alismasi zor olcak gibi geliyo.

Eğer daha önceden oynamadıysan hangi karakteri açarsan aç skillere yabancı olacağından biraz afallarsın. İnternette yapacağın ufak araştırmalar, oyun içinde guildine veya diğer oyunculara soracağın sorular rotasyonu anlamanı sağlayacaktır. Quest yapa yapa 5 level atlarsın. Bu süreçte de karaktere hakim olursun. Max level'a gelince de başlarsın coşmaya.
    Ayrıca rotasyon, gear seçimi, gem, enchantlar için noxxic.com'u öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: sparkan

quote:

Orijinalden alıntı: bahagali12

Panda mi :D class dedim irk degil :) ama yinede cevap icin saolun :) atiyorum rogue u direk 80e boostladim skilleri ogrenmek zor olmayacak mi ? Bana alismasi zor olcak gibi geliyo.

Eğer daha önceden oynamadıysan hangi karakteri açarsan aç skillere yabancı olacağından biraz afallarsın. İnternette yapacağın ufak araştırmalar, oyun içinde guildine veya diğer oyunculara soracağın sorular rotasyonu anlamanı sağlayacaktır. Quest yapa yapa 5 level atlarsın. Bu süreçte de karaktere hakim olursun. Max level'a gelince de başlarsın coşmaya.
    Ayrıca rotasyon, gear seçimi, gem, enchantlar için noxxic.com'u öneririm

Su cosarsin lafini okudugum an gaza geldim :D Frost mage dusunuyorum su an insallah alisirim olmadi ticket acar arkadasin dedigi gibi yanlis char i boostladigimi soylerim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.