Şimdi Ara

Sorcerer Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorcerer'lar Daeva'nın yıldızlarıdır. Ateş, Rüzgar, Toprak ve Su elementlerini büken oyunun mage sınıfının alt dalıdır ve tam bir büyücüdür. Oyundaki en yüksek dps değerlerine sahip karakterdir. Yani ben aşırı derecede hasar vermek istiyorum diyenlerin karakteridir. Silah olarak kullandıkları Orb(küre), Tome(Büyü kitabı) sayesinde içlerindeki elementlerin güçlerini dışarıya aktarırlar ve olağanüstü bir enerji ortaya çıkar.

Sorcerer'lar asmodian için Lumiel de Lady of Wisdom 'a hizmet etmektedir ve soyu buradan gelir.
    Elyos için Kaisinel Academyde Lord of Illusion.'a itaat etmektedir.

Karakteristik özellikleri:

Genel Puan Değerleri: Power 90 / Health 90 / Agility 100 / Accuracy 100 / Knowledge 120 / Will 110
    Kullanabildiği Silahlar: Spellbooks / Orbs
    Kullanabildiği Zırh Sınıfı: Cloth
    Dikkat Çeken Özellikleri: Uzun menzilli ve yüksek hasarlı büyüleri vardır. Toplu hasar verebilen büyüleri mevcuttur (aoe), düşmanları etkisiz hale getirmek için uyku, ayak bağlama ve kaçış için geriye zıplama özellikleri vardır.

Savaşta Rolü ve Yetenekleri

Büyücü sınıfının atası olan Sorcerer lar uzun menzilli ve yüksek hasarlı skilleri ile oyuncuyu tatmin eden bir yapıya sahiptir. Oyunun dengesi gereği ve her avantajın dezavantajıda olması durumlarda söz konusudur. Yüksek hasar vermesi yanında düşük defansı ile en savunmasız karakterler sınıfına giriyor. Yakın dövüşlerden kaçınması gerekir. Akıllı bir oyuncunun yakın dövüşlerden kaçabilmesi içinde gerekli donanıma sahiptir. Eğer büyülerini kullanma sırasını ve kaçış noktalarını iyi belirleyebilirseniz arı gibi sokup kelebek gibi uçabiliyorsunuz. Kıvrak bir zekaya sahip olmak gerekiyor şöyle ki; absorb damage skilleri, kaçış skillerinin kullanma zamanını iyi planlamanız gerekiyor. ve bütün skilleri büyüden oluştuğundan dolayı yüksek bir Mana kullanımı gerekiyor. Hatta tam bir mana canavarı diyebiliriz.

Sorcerer sınıfı elementleri kullanabilme yeteneğinden dolayı çok esnek bir karakterdir. Düşmanın zayıf noktasını farklı taktiklerle bulup galip gelebilirsiniz.

Uyutma ve hareketsiz bırakma yetenekleri ile takım arkadaşlarınızı koruyabilir, gerektiğinde kaçabilirsiniz. Yada bütün bunları diğer saldırınıza hazırlık için kullanabilirsiniz. Sorcerer karakterinin hemen hemen birçok skilli casting time dan oluşur yani hasar vermek için bir kaç saniyelik bir bekleme süresi oluyor. Buda büyük bir dezavantaj.

Solo ve Takım Oyununda Sorcerer

Sorcerer solo oyunda kendisini tedavi edebilecek özelliklere sahip değildir ve birden fazla düşmanla mücadelesi zor olabilir. Menzilinin uzun olması ve düşmanı uzakta tutabilecek özelliklere sahip olması iyi bir oyuncunun elinde ölüm makinasına döndürebiliyor. Anti olarak Ranger, Assasin, Templar, SpritMaster, Cleric olabilir. Gladiator ve Chanter için işi bilen bir sorc un karşısında pek şansı olmuyor. Bir sorc vs sorc müsabakasıda izlenmeye değer olabilir ^^ Düşmanları hızlı ve ani şekilde öldürebilmelidir aksi taktirde mücadele uzadıkça sorcun aleyhinde olabilir.

Grup oyunlarının vazgeçilmezidir ve hatta yerine göre gözbebeği olabilir. Yüksek dps sayesinde hertürlü etkinlikte yer alabilir. Takım arkadaşlarını koruma pahasına skillerini kullanabilir. Sürekli hareket halinde olmalı ve support karakterlerin yakınlarında durmasında fayda vardır. Tempların Bodyguard skilli en faydalı skill olabilir.

Grup oyunlarında dps rolünü üstlenen sorc lar arka saflarda yer alır ve sürekli yüksek hasar vermeye çalışırlar. Destek yani mesmerizing rolünü üstlenen sorclar oradan oraya sıçlarıp kaçarak düşmanlarının başbelası olurlar. Yavaşlatabilir, alan hasar verebilir, periyodik olarak zehirleyebilir, uyutabilir, hareketsiz bırakabilir. Ayrıca fantazi gruplarınada elverişlidir. Full mageden oluşan bir party fantastik oyunlar ortaya çıkarabilir. yüksek hasar gücüyle daha düşman yanlarına yaklaşmadan yerle bir edebilirler. Örnek fantastik gruplarda gladiator de ayrı tattadır

Daha fazla bilgi ve kaynak içinhttp://www.aiononlineturkiye.com

• 3 skille itemli adamları kesen tek karakter
  • Arkadaşlar bilenler paylaşabilir mi acaba pvp sırasında eyede ileri doğru sıçrama yapan sorc lar var bununla ilgili (Blind Leap I) adlı skille bastığımda geriye doğru sıçrama yapabiliyorum beraberinde bir tuşa mı basmak gerekiyor benim almayıp atladığım yeni bir skill mi var anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qxp222qxp

Arkadaşlar bilenler paylaşabilir mi acaba pvp sırasında eyede ileri doğru sıçrama yapan sorc lar var bununla ilgili (Blind Leap I) adlı skille bastığımda geriye doğru sıçrama yapabiliyorum beraberinde bir tuşa mı basmak gerekiyor benim almayıp atladığım yeni bir skill mi var anlamadım ?

Gitmek istedikleri yonun tersine sirtlarini donuyorlar. Dusuk ping ve biraz antrenmanla sende basarabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.Acc yi si iyi olduktan sonra coğu karekteri zorlanmadan yenebilir ve pvp de kazanan taraf ola bilirsiniz.
  • 55 capesinde geçerliydi bu yazdıkların şimdi durum tamamen ters yönde işliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.