Şimdi Ara

sorento vs captiva (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İhtiyaç meselesi.Görünüş olarak Captiva derim.Senin ihtiyacın başkaysa bilemem tabii..
  • bencede görünüş olarak captiva.ama sağlamlık diyorsanız sorento tabiki
  • her durumda sorento derim, kapçıka fakir görünüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anchorman -- 29 Ağustos 2008; 8:36:03 >
  • sağ arka tekeri kaldırım üstünde duran sorentoyu yola çıkarayım dedim çime girdi neyse araba çıkamadı o çimden baya bi patinaj yaptık çim namına bişe kalmadı sora çıktım milletde el frenimi çekiliydi diyo sora hafif rampa çıkarken gene patinajla çıktım tamam sinirle biraz gaza yüklenmişimdir ama bu araca şimdi jeep demekde ne derece doğru bilmiyorum..
  • Sorentodaki dizel 2.5

Captivadaki dizel 2.0

Vergi farklarını bakım masraflarını gözönünde bulundurun.

Vede captiva 7 kişilik olabiliyor bunuda göz önünde bulundurup öyle seçiminizi yapın
  • kardeş x-force mu yoksa normal mi ayrıca captivanında yanlış bilmiyosam 2 versiyonu var ama bence sornto tip olarak saglamlık olarak kendini kanıtlmış sanki captiva sorentodan daha küçük duruyo
  • captivayı chevrolet olarak hiç aldanmayın
    KENDİSİ BİLAKİS DAEWOO OLUR
    HİÇ TEREDDÜTSÜZ SORENTO CHEVROLET ELİNDE PATLAR
  • Sorento
  • Çok doğru Sorento vergi:2.326YTL Captiva vergi:1.550YTL + bunlara her geçen yıl %8 gibi zamlarda eklenince vergiler kaçınılmaz oluyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Sorentodaki dizel 2.5

Captivadaki dizel 2.0

Vergi farklarını bakım masraflarını gözönünde bulundurun.

Vede captiva 7 kişilik olabiliyor bunuda göz önünde bulundurup öyle seçiminizi yapın
  • Captiva 2 ton olmasına rağmen 4 yıldız güvenlik . 7 koltuk imkanı var tam bir şehir arabası , captiva high 2009 tercihimdir
  • CAPTİVA
  • konu biraz hortlamış ama...2010 sorentolar çok daha talepkar olacak gibi...

sorento vs captiva
  • sorento çok itici geliyor banada görüntü olarak çok eblek arkadaş bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Sadece dış görünüş açısından captiva.
  • bu kasa güzel o zaman durum değişir.
  • Beklenip 2010 sorento alınmalı

Sorento 2010 Akar ^^
  • sorento
  • ben olsam ikisinide almam gider santa fe alırım olmadı grand vitara alırım.. sana ufak bir örnek veriyim captivanın gösterge tablosu lacettilerle aynı sorentonun gösterge tablosu ceratoyla aynı.. sence 70 lık arabayla 25 lık araba arasında belli bir çizgi olması gerekmezmi ?? sorento dogan şahın gıbı oldu zaten masallah captıva yıne sayısı o kadar fazla degıl ayrıca dıs gorunus captıva daha albenili ıkısı arasında tercıh yapsam captıva derım.. yinede bir rav4 santa fe grand vıtara benım oncelıgım olur
  • bugü kia hyundai ve cherrolet i gezdik ve captiva sport + navigasyon paketi( tv dvd arka park kamerası navigasyon)+ koruma kiti aldık. fiyatı 80.900 tl.

kia da captivaya göre inanılmaz bir yan yatma ve savrulma problemi var.. hiçbir viraja frene basmadan giremiyosunuz.. hyundai içeri deli gibi ses alıyo motor kucağımda sanki:)

neyse captivayı aldık yarın teslim alcaz
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

Hayırlı olsun

teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.