Şimdi Ara

sorento vs captiva (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aahmety

bugü kia hyundai ve cherrolet i gezdik ve captiva sport + navigasyon paketi( tv dvd arka park kamerası navigasyon)+ koruma kiti aldık. fiyatı 80.900 tl.

kia da captivaya göre inanılmaz bir yan yatma ve savrulma problemi var.. hiçbir viraja frene basmadan giremiyosunuz.. hyundai içeri deli gibi ses alıyo motor kucağımda sanki:)

neyse captivayı aldık yarın teslim alcaz

çok doğru seçim sorento bitti yeni kasa çıkacak. captiva daha yeni bir üretim hoş ikisi de kore üretimi.fiyat çok yüksek ben o paraya sahici bir arazi aracı olan Jeep Patriot alırdım. üzerine de 15.000 tl cepte kalırdı.tabii bu benim tercihim. yeni aracınızla kazasız belasız güzel sürüşler dilerim.

• bu karşılaştırmada captiva derim ancak size bir alternatif daha sunayım ben grand vitara kullanıyorum ve babamda pathfinder var.Pathfinder sorentodanda captivadanda santa fedende daha kaliteli ve daha konforlu ancak fiyatı onlardan daha pahalı onlarada bir bakın derim alırsanız pişman olmassınız emin olun yana yatma problemleri vs yok viraja hızlı girdiginde zemin kaygansa esp görevini başarıyla yerine getiriyor bütçenizi biraz daha zorlayıp pathfinder alın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: reisG

quote:

Orjinalden alıntı: aahmety

bugü kia hyundai ve cherrolet i gezdik ve captiva sport + navigasyon paketi( tv dvd arka park kamerası navigasyon)+ koruma kiti aldık. fiyatı 80.900 tl.

kia da captivaya göre inanılmaz bir yan yatma ve savrulma problemi var.. hiçbir viraja frene basmadan giremiyosunuz.. hyundai içeri deli gibi ses alıyo motor kucağımda sanki:)

neyse captivayı aldık yarın teslim alcaz

çok doğru seçim sorento bitti yeni kasa çıkacak. captiva daha yeni bir üretim hoş ikisi de kore üretimi.fiyat çok yüksek ben o paraya sahici bir arazi aracı olan Jeep Patriot alırdım. üzerine de 15.000 tl cepte kalırdı.tabii bu benim tercihim. yeni aracınızla kazasız belasız güzel sürüşler dilerim.

Kısa bir süre bu aracı araştırdım fakat pek iyi sonuçlara ulaşamadım.Fiyatı dikkatimi çekti,ayrıca kullandıkları 2.0 motor aracımdakiyle aynı,performansı gerçektende çok başarılı.Kısacası dikkatimi çekti fakat iç mekan kalitesizliği,konfor eksikliği(tamamen testlerden okuduğum kadarıyla) beni araçtan soğuttu.Ayrıca bir testte kapıların çok hafif olduğunu,güven vermediğini okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssistForte -- 4 Haziran 2009; 21:46:09 >

• Arkadaşlar konu çok eski ama tekrardan açmak istemedim
    Bende bu iki aracın arasında kaldım. Önümüzdeki hafta bir araç almayı düşünüyorum fakat ciddi tereddütlerim var.
    1 Yakıt benim için önemli... Vergi o kadar önemli değil (8-9 Litre benim için ideal ama bu araçlar bu değerleri görürmü bilmiyorum çok hevesliyim)
    2 Fiyat... 45 000 in üstüne pek çıkamam
    3 Binek araçlarada bakıyorum ama sadece yakıttan dolayı
    4 konuyla alakalı değil ama passat 2,0 Fsi yada insignia 1,6 T alınıp tüp takılırmı?
    5 Yardımlarınızı acil bi şekilde bekliyorum teşekkürler..
  • Bu arada sorentoyu x-force düşünüyorum saygılar...
  • kiyametkral K kullanıcısına yanıt
    hocam chevrolet türkiyeden çekildi daha sıfır araç satmıyor bütün araçları bitirdi samsundada chevrolet kalktı. buradan bakabilirsinizhttps://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-captiva/ araçlardaki stoklar bitmiş daha satmıyorlar yani artık chevrolet'in işi bitti diyebiliriz chevrolet sahipleri arçalarını kolay kolay elden çıkaramıyacaklar kesinlikle chevrolet almayın.
  • captiva

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, sorento hakkında bir sorum olacak.

EX, EX premium, LX ve Prestige versiyonları mevcut ve 2.el ilan verenlerin bir çoğu da full+full yada en dolusu diye belirtmişler.

Bu 4 versiyondan en dolusu hangisidir?

Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.