arkadaslar bu sitede kimseyi mahcup olmak istemem,o yüzden uydurma bir yeri veripte kimseyi oyalamam ve kendimi de rezil etmem,fakat bu site kesinlikle Türkiye'ye para yolluyor ve 1.5 saate rahatlikla 1$ kazaniyorsunuz, bir deneyin hiçbirsey kaybetmezsiniz...
Cash Fiesta
En güvenilir surf ile para kazanma yollarından biri. Cash Fiesta. Üye oluyorsunuz. Bir program indiriyorsunuz. Surf yaparken o programı açıyorsunuz. Ne kadar puan kazandığınızı hemen görebiliyorsunuz. Saatte yaklaşık 650 puan kazanıyorsunuz. 1000 puan da yaklaşık olarak 1 $ a denk geliyor. Ödeme garantisi kesinlikle var. Alt üye yapabiliyorsunuz. Ayrıca oyun oynayarak ve verdiği görevleri yaparak da puan kazanabiliyorsunuz. Surf programını açtıktan sonra çıkan reklamlara da tıklamanız gerekmiyor sadece üstüne gidin yeter. Zaten sağ aşağı tarafta dolar işareti çıkıyor. O işaret yeşil ise para kazanıyorsunuz demektir ama kırmızı ise beklemedesiniz demektir. Resimlerin üzerine gidince o tekrar yeşil oluyor. 20 dakikada bir de köşe de duran adam resimlerin üzerinde yürüyor. O yürüdüğü zaman para kazanamıyorsunuz. Onun için yürümeye başladığında adamın üzerine tıklayın, o tekrar yerine gidiyor ve para kazanmaya devam ediyorsunuz. Çıkan reklamalara tıkladığınız taktirde de extra puan kazanıyorsunuz.Üye olmak için aşağıdaki linke tıklayın.
not:sizden özel olarak sadece isim, soyisim ve adres bilgileri isteniyor,bunlari verirken dogru olmasina gayret gösterin çünkü ödeme adrese çek olarak yollaniyor...
haa bu arada yazmayı unutmuşum şunu bilinki emailinize gelenler spam deil aklınızda bulunsun
gelen programıda antivirüs programları ilede taradım. ne virüs nede trojen buldu tertemiz prog.
sadece yapmanız gereken tepede yürüyen zibidi bir eleman var durduğu zaman onu tıklamanız.ayda 50000 cashfiesta puanı topladığınızda adınıza çek ile 50$ yollanacaktır (arkadaşıma gelen çeki gördüm adına 77$).ben iki günde 2500 puana ulaştım (işlerim olmasaydı daha fazla olurdu)
Yaw bu sitede bu tarz uyanıklar türedi. Kendilerini çok uyanık sanıyorlar. UYANIK GÖRDÜM KUZUM SENİ.
eskiden böyle şeyler vardı acaba doğru mu yorumu olan yok mu?? dalga geçmeyin bu işlerden anlamam ama bence mantıklı.. kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar. bunu kötü anlamda söylemiyorum..biz belki reklamlardan etkilenmiyoruz tıklamıyoruz ama tıklayıp para harcayan ve en azından reklamı okuyan çok kişi vardır.
coransoy görev dediğin nasıl bişey ?
yok mu yorumu olan arkadaşlar.. daha önce böyle şeyleri çok duyardım ama hiç denemedim.. sizce boşuna mı kürek çekeriz yoksa doğru mudur.. çeki de türkiyede bozdurabilirmiyiz(dünyanın heryerine çek gönderiyormuş)..umarım yarısını kesmezler.. ne dersiniz ??
Bir kanaldaki bir programda duymuştum. Yeni çıkacak olan Windows Vista!'da daha doğrusu Vista'nın sürümlerinden birisi böyle bir uygulama içerecekmiş ve bu uygulamanın olduğu sürümde(en temel sürüm tabi ki) ücretsiz olarak dağıtılacakmış. İnternette bulunduğunuz sürece MSN'deki gibi altta küçük reklamlar çıkacakmış. Dediğim gibi bir televizyon kanalında duydum proje halinde olabilir.
.c.o eyvallah dostum..
amele arayan yabancı sülükler, en çok bizim ülkeden buluyor ilgiyi nedense.. boş işler bunlar.. o kadar boş zamanınız var giding arsonluk yapın ne bileyim ya da 3-5 kitap okunun .. böyle yabancı insan sömürücülerine aldanmayın. buna kayıt olan kişilerin e-postalarını bi güzel mail list yapıp satıyolar, daha sonra her gün 200 e-posta ile uğraşın.... konuyu açana rkadaşa demiyorum lafı, yanlış anlamayın. söyle internet uyanıklarına kanmayın ... bi ara vardı arayıp kazanma ne oldu? o kadar dedik boş iş diye dinlemediler, sonra aldılar havayı..
Tepkilerini anlayabiliyom kardeşim ama arkadaşımdaki çeki kendi gözlerimle gördüm ayriyetten yapıp yapmama meselesi beni ilgilendirmez. Ben sadece gördüğüm duyduğum şeyi arkadaşlarımla forumda paylaşmak istedim sadece bu yapıp yapmama sizi ilgilendirir. Bu arkadaşların anlaşmalı olduğu bi ton şirket var.bunlar, kendi linkleri tıklandığından para kazanıyo ve bizde başka hiçbir şeyden ibaret olan bişey deil bu. sadece burada bi döngü var reklamı veren şirket cash fiestaya para veriyo cashfiestada bize veriyo kısacası alan razı satan razı denemesi size kalmış...
bence gayet mantıklı bir sistem ama sorun olan şirketin güvenirliği.. ama coransoy çeki gördüm diyorsa ok. coransoy şu sorulara cevap yazar mısn.. 1- aylık 50000 puanı geçmek gerekiyor 50$ lık çeki alabililmek için. Peki 40000 puan yaparsak bu puan bir sonraki aya devrediyor mu ?? 2- arkadaşın çeki bozdurabildi mi? yani bozdursa bile çekin yarısını masraf olarak kesmediler deilmi ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme