Bu muhabbetleri okuduktan sonra, fetodan darbe gelince, ne dusundun acaba. Chp den bekledigini, bir din tüccarı gerceklestirince yani. İnsanin fikri neyse, zikride o oluyor. O yuzden boyle seyler paylasmaya devam et sen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sorsan Enflasyon %85 (2. sayfa)
-
-
%85 kakao buono alabilirsiniz, asıl çikolata süt tozu girmemiş bitterdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Retro ya Tanrı tarafından hapsedilmiş bir üye..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enflasyonun %85 olduğuna ciddi olarak inan var mı ki?
-
Ulan %85 nedir bi kişi bile itiraz etmiyor, %85 nedir arkdaş.
Alavaresi bile çok yüksek
-
Bu ülkede kriz olduğuna inanmıyorum. Evet korkunç pahalılık var ama kriz değil. Ebu zer hz "geceyi aç geçirip kılıcına davranmayana şaşarım" demiş. Bu kadar pahalılığa en ufak ses çıkmayıp aksine insanlar 50 bin tl'lik telefon kuyruğuna girmeye devam ediyorsa kriz var diyemiyorum kusura bakmayın.
Belli ki bir tek bize pahalı geliyor fiyatlar, demek ki halkın çoğunun becerdiğini biz beceremiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkgs -- 9 Ekim 2022; 13:16:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben hayat pahalılığını krizi prostesto etmek istiyorum anayasal hak sonuçta. Peki sen bu protestom sonucunda içeri atılmayamacağımı türlü baskılarla karşılaşmayacağımı garanti ediyormusun?
Edemiyorsan ülkede bişeyler eksiktir. Bil bakalım ne eksik ?
Buono da çakma çikolata. %85 demesi pek birşey ifade etmiyor. Maliyeti düşürmek için Çikolatanın kendi yağını alıp sıvı yağ ekliyorlar. Bunu yaptıklarından, hâliyle o %85 kakao ne çeşit bir kakao güvenim kalmıyor. Tarihi geçmiş toz mu katıyolar artık, kötü çekirdekten çıkarılanı mı kullanıyolar...
-
Maaşlar kuşa döndü.
-
Az once kiyafet aliyim 3 5 dedim :) 5000 lira gitti aldigimda oyle pahali markalar degil sweatshirt 2 tane 3 tane trikomsu bisiler 1 tane pantolon 5 tanede uzun kollulardan aldim iste 1 tanede ayakkabi begendim 2600 lira 7.600 ayakkabıyı alip almamakda hala kavramadayim bi cay iciyim diye oturdum konuya denk geldim :) ben tek takiliyorum hadi ben bi sekilde oderim ki benide darladi bu sefer ailesi olanlarin allah yardimcisi olsun ne diyim
Git valiliğe hakkımı kullanmak istiyorumde izin al hocam sonra izini veren düşünsün:)
İzin verene olan olsa zaten şimdiye yapılırdı.
Bu ülkede olanlar kötü ekonomi yönetimiyle açıklanacak türden değil. Bence bunların hepsi planlı. Türkiye bir yere doğru götürülüyor.
-
Başkanlık sistemi geldi. Bürokrasi azaldı, ülke refaha kavuştu. Üretim de neymiş, üretileni alıp toplayıp marka bassak yeterci zihniyet.
Ülke ne hale geldi, yazık. Emeği geçen herkes yatacak yeriniz yok. Ama Allah ile kul arasında olan din denen kavramın arasına sizler birilerini sıkıştırmaya devam edin.
arabam 3x oldu evim 5 x oldu diye seviniyordunuz iki gün önce .
-
Benm motosiklet 1400 tuttu sigorta 2 hafta önce yaptırdım
-
İçinde yaşamasak çok eğlenceli ülke aslında.
-
o kadar yırtındık başkanlık sistemi gelirse ülke mahvolur dedik. yırtındık, çığrındık dinletemedik. ben daha iyi bir Türkiye için evet diyorum sen ne diyorsun diye atılan videoları hepimiz çok iyi biliyoruz. gördük ülke ne hale geldi. mutlu musunuz????
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X