Şimdi Ara

Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hareket soracağım. Kılıçla adamı havaya atıp adam yere inerken nasıl seri bir şekilde saldırıp öldürüyorlar?

• insta.üst konularda açıklaması yapıldı
  • Hemde baya bi uzun açıklaması var.. Çok aşırı kolay bi hariket değil alışıncaya kadar zor gelir :P Çalışmasıda kolay değil cünkü yanında ya bi arkadaşın olcak, ya da her massive vurduğunda insta deniycen :D
  • İsminin insta olduğunu bilmiyordum.

TheKinQ meele olarak teke tekte savaşırken hep yapıyorlar o yüzden massive vurduğumda yapmak istiyorum sence ne kadar sürede yapmaya başlarım
  • havya atıp yee düşünce seri vurmak ile insta farklı.
    İnsta havaya atıcan havaya çıkmadan yere indirmek.
    Adam jungle ı soruyor galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

İsminin insta olduğunu bilmiyordum.

TheKinQ meele olarak teke tekte savaşırken hep yapıyorlar o yüzden massive vurduğumda yapmak istiyorum sence ne kadar sürede yapmaya başlarım

Senin yapmaya calıstıgın sey, havaya atıp yükselmeden vurmaya baslamaksa, insta.. egerki diğeriyse o daha kolay, havaya atınca adamın üstüne DBF ile yürüsen alışınca güzelleştirirsin zaten :D
  • Dbf atamzsan bile BF at 3 atarsın =)
  • Massive attıktan sonra adam duvarın dibindeyse flip attıktan sonra bf ya da dbf yapmadan sırf slashlada yapabilirsin..
  • Bi sürü taktik var mesela slowfall yapabilrsn.İnsta yaptıktan sonra oldugun yerde slash block yaparsan adamı yere düşürmeden uzun süre havada tutablrsin oldukça basittir.Zamanlama ister biraz o kadar slash block arası zamanı faln ayarlaman gerekir yada adama instayı iyi yaparsan ve adamda hızlı davranıp düzelmezse adam yere düşmeden massive biriktirebilrsin zaten massive toplamaya baslarken adama bir hit atıcak ve adamın yere düşmesini gecktrmiş olcaksın o kalkana kadar elinde massive olacak.Bu sekilde bi seri de yapabilrsin ama hızlı oyunculara pek yediremezsin bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermatis -- 16 Ağustos 2008; 11:35:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

Bi sürü taktik var mesela slowfall yapabilrsn.İnsta yaptıktan sonra oldugun yerde slash block yaparsan adamı yere düşürmeden uzun süre havada tutablrsin oldukça basittir.Zamanlama ister biraz o kadar slash block arası zamanı faln ayarlaman gerekir yada adama instayı iyi yaparsan ve adamda hızlı davranıp düzelmezse adam yere düşmeden massive biriktirebilrsin zaten massive toplamaya baslarken adama bir hit atıcak ve adamın yere düşmesini gecktrmiş olcaksın o kalkana kadar elinde massive olacak.Bu sekilde bi seri de yapabilrsin ama hızlı oyunculara pek yediremezsin bunu

Sadece lash blok ile olmaz o iş,adam duvar dibinde değilse tabi...
    Azda olsa ileri gitmen gerekir slash blok attıkça adam ileri gider çnkü olduğun yerde yapamazsın.
  • Yeni konu açmadan bir soru daha sorayım buraya
    Sürekli gülme ve yerde kayarak gitme nasıl oluyor?
  • yaparsın ben o işle 1ay goturdum o oyunu sen oldugun yerde vurdukca zaten karakter kendini ileri atıo hiç bi yon tusunu kullanmana gerk yok fareyle yon verceksn o kendi ilerler zaten adım gibi emin oldugum bir sey bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

Yeni konu açmadan bir soru daha sorayım buraya
    Sürekli gülme ve yerde kayarak gitme nasıl oluyor?

Sürekli yerde kayarak gitmekten kastın sürekli W+W basmak, onun dışında bide bugla sürekli havada kalcak derece seri dash yapıyolar o da mouse rebinderle yapılan bişey glitch tarzında, onu oyunlarda kullanan göremezsin fazla..

sürekli gülmek içinde kılıc varken korunmaya basılı tut, gülmeye arka arkaya bas ^^
  • Kayarak gitme dediği slash-block yapınca glitch oluşuyor o sanırım.. Slash yap sonra tam slash biterken block bas ileriye doğru bas olduysa kayar bir kaç kez dene olur yaparkende 0´a basarsın dans ederek kayarsın buzda dans misali..
  • Senin ileri gitmen için 1 slashı yerde atman gerek.Başka türlü gidemezsin.

Kayarak gitmek için.
    Slash+Blok yap sonra herhangi bir hareket tuşuna bas bug oluo gidio.

Sürekli gülmek içinde.Gülmeye bas sonra blok yap paso tekrar gülmeye bas
  • Sağolun istediğim kayarak dans etmekti zaten
    Gülmeyide yaptım çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.