Şimdi Ara

Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 megafit internete geçersem oyundaki lag azalır mı?

• azalmaz,dikkat ettim lag oldugu zmn yabancı arkadaşlara soruyom genelde onalrda olmuyor,demek ki Türkiye deki internetle alakalı bişey,ztn dünyada sadece biz bu kadar net parası weriyoruz cogu yerde bedava
  • iyide lag internet hızıyla alakalı değil mi yabancıların interneti hızlı olduğu için lag olmuo diolardı
  • başka görüş belirticek kimse yok muuu upp
  • nicke bak
  • 8 megafit'e geçersen aynı olur ama 8 Megabit'e geçersen bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uLuC_

8 megafit'e geçersen aynı olur ama 8 Megabit'e geçersen bilmem

Her neyse dilim dönmüyo böyle şeylere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizlili_yamuk -- 13 Ağustos 2009; 18:35:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soru sor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden 512megabit hız varken çok lag oluyordu sonra 1mbps oldu lag azaldı. Biz şuanki interneti çok kişi kullandığımız için 2mbps'e çıkardık ve çıkardık çıkaralı bir kere lag olmadı emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet YILDIRIM -- 13 Ağustos 2009; 18:36:05 >
  • bak bu hoşuma gitti 2.90 ytl fazla verip lagı azaltabiliriz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizlili_yamuk

quote:

Alışırsın

• isterse 64 mbit olsun hiç farketmez.

bu şerefsiz ttnet olduğu sürece yoğunluk ve kesinti bitmediği sürece internetini istedğin kadar hızlandır.

neyseki benb kurtuluyorum sırf ttnetten kurtulmak için ayda 50 tl verip 3G yapıcam internetimi..
  • yok eger 1 mn internetin varsa lag olmaz tabi başka biri kullanmıyorsa ayrıca unutmaki lag sadece sana bağlı bir şey değil sunucunun yoğunluğu da önemli
  • Ben bi yerden hatırlıyorum bu nicki. Şu meteor indiren dayı sen değil miydin ?
  • Turkiye ile Kore ye bağlantı açısından maximum 1.6 megabitte verim alınıyor. Sonrası için isterse 100 megabit olsun lag aynı olur. Arada ping farkı var. Upload hızı çok önemli 1.6 megabitten sonrası için. Ama her ne yaparsanız yapın Sro serverları avrupaya taşınana kadar bu sıkıntı çekilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizlili_yamuk

quote:

dilin mi dönmüyor O.o

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.