Bildirim
Limit Paragraf Soruları Neden Çözülmemeli?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
yok artık
oha ama yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emek var. Zaten kaynak tavsiye ettiklerime limiti almayın diye uyarı yapıyordum. Artık daha somut örnek vererek limitten soğuturum.
Emeğine sağlık, soruyu hazırlayandan daha çok emek vermişsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne alalım hocam peki? Bilgi sarmal mı o bitince ne yapcazquote:
Orijinalden alıntı: Just_brtsh
Emek var. Zaten kaynak tavsiye ettiklerime limiti almayın diye uyarı yapıyordum. Artık daha somut örnek vererek limitten soğuturum.
Emeğine sağlık, soruyu hazırlayandan daha çok emek vermişsin. -
Paragraf soru bankası için Paragraf hız sb var.
Deneme olarak 345 ve bilgi sarmalı en iyileri. Bol bol çıkmış soru çözülmeli: ygs, tyt, msü, ales, dgs...
Ben de diyorum niye bazı paragraf sorularında aslında ben haklıyım.
Artık dershanenin paragraf kitabını bırakıp son 10 yılda çıkmış soruları çözcem.
(kitap halinde var böyle şeyler rahat bulursunuz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheXenos -- 4 Ağustos 2019; 6:12:3 > -
Eyvallah.
Up
Kaç gündür cozmuyordum, şu an çok sinirlendim kitabı parcalayasim geliyor artık. Bu sene kurumsallar dışında Limit'le alakam olmayacak inşallah. O çözümleri yapan şahısla da bir gün karşılaşırım umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 4 Ağustos 2019; 11:12:0 >
Hocam ben de Limit dershanesindeyim de, kurumsal kaynakları nasıl, zorluğu, yeni nesil soru vb. açılardan yani. Umarım kötü olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Harvey Specter.
Kaç gündür cozmuyordum, şu an çok sinirlendim kitabı parcalayasim geliyor artık. Bu sene kurumsallar dışında Limit'le alakam olmayacak inşallah. O çözümleri yapan şahısla da bir gün karşılaşırım umarım.
limit edebiyat ve tarih nasıldır -
Benim bildiğim kadarıyla biyolojisi ve ayt edebiyat sosyali iyi. Bir de geçen sene yaptığı Türkiye geneli denemeleri çok övüldü. Yani sayisalcilarin tercih etmediği bir yayın fakat tm ve ts'ler tercih ediyor.
Hocam bu denilen şeyler piyasaki Limit için yapılan yorumlar. Kurumsal farklı diyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Harvey Specter.
Benim bildiğim kadarıyla biyolojisi ve ayt edebiyat sosyali iyi. Bir de geçen sene yaptığı Türkiye geneli denemeleri çok övüldü. Yani sayisalcilarin tercih etmediği bir yayın fakat tm ve ts'ler tercih ediyor.
Limitin turkce denemesi de mi böyle?
Almadım onu ama aldığım Limit Tyt genel denemesinin Türkçesi de berbattı.
O konuda bir bilgim yok.
Sakın alma. Bende var, duruyor öyle. Forumda hakkinda yazılanları oku anlarsın. Sınavda 35 yapacak bir insan o denemelerde çok saçma sonuçlar alabiliyor.
hocam kusura bakmayın ama ben o bulduğunuz paragrafı hiç okumamış olsaydım cevaba E derdim çünkü paragrafın içindeki anlaml örtüsüyle daha uygun bir şık ve orjinal paragraf almak zorunda değildirler. paragrafı yazan adam ilgi üzerinden gitmiş ancak limit eleştiri üzerinden gitmiş. tek cümlesi farklı bambaşka paragraflar. -
Bende böyle düşünüyorum arkadaş detaylı bildiği için karıştırmış ama Türkçede bir soru üzerine ne kadar düşünürsen yanlış olma ihtimali o kadar artıyor .
Türkçe sorusu çözmekten beni bezdirmişti. Gittim bir de hiç işe yaramayan paragraf taktikleri dinledim sırf bu yüzden. artık gönül rahatlığıyla paragraf bölümünü atlayabilirim sağolun. Içimi ferahlattınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Emeğine sağlık, soruyu hazırlayandan daha çok emek vermişsin. |
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X