Şimdi Ara

__SORU__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size 5 adet sorum olacak cevaplayanlardan Allah razı olsun.....

1.T.F.U nedir yani elindeki herhangi digimona mı dönüştürür??
    2.Veemonu flamedramon yapmak istiyorum bunun icin yalnızca Egg mi gerekli??
    3.Bazı eski konulardaa oyunda KOROMON yakalayan yoktur deniyodu suan netsiz koromon yakalayan var mı?? (Yoksa ilk yakalayan benim hemde iki çarımada yakaladım)
    4.Sizce oyunun en güçlü digimon PVP veya PvE iki çeşittede hangisidir??
    5.Türkler Mihirada oynuyo diyodunuz bir tane tüürk bulamadım yoksa bu turkler gizlenmek için ingilizce mi kullanıyor.Oyunda nickim MasterTaichi

Bu salak soruları yanıtladığınız içi teşekkürler

• 1-) T.F.U (Transform Unit); Evet her digimon'un ayrı TFU'su var, hangi digimonun TFU'sunu kullanırsan ona dönüştürür.
    2-) Veemon'u Flamedramon yapmak için +1 Courage Egg ve 1 adet Evolutor gerekli.
    3-)Koromon yakalayan yoktur diye birşey yok, bütün digimonlar netle veya netsiz yakalanır ancak zorluk dereceleri farklıdır.
    4-)En güçlü diye bir sınıf yok, çünkü hepsinin farklı avantajları ve dezavantajları var. PvE'de en avantajlı olan Beelzemon'dur (Statları 4 4 0 0) Atağı ve hızı olabilenin en yükseğidir, canavarları kolayca öldürüp, hızla level atlayabilirsin fakat aynı zamanda defansı köyü olduğu için çok kolay ölürsün. PvP'de ise Lopmon (4 0 4 0) Atağı ve defansı yüksek olduğu için iyi iş yapabilir, tabi biraz da setine ve stat dağılımına bağlı.
    5-)Evet Türklerin çoğu Mihira'daydı fakat oynayan kalmadı sanırım, herkes bıraktı. Arada giriyorum öyle oyunda kimse olmuyor çıkıyorum

• arkadaş soruları güzel yanıtlamıs . Oyuna sabah ve akşam ara ara giriyorum honesty +4 basmak için .Nick Genksta oyundayken yardımcı olurum
  • ilginiz için teşekkürler birde sunları soracağım

1.Agumonunuz ve seçenekleriniz olsa blackwargreymonumu seçersiniz yoksa agumonx mi
    2.Bana geçen gün MetalTyrannomon Evulotion Card 5 düştü ve başarı oranı %10 du bu cardın 1 inin başarı oraı kaçtır
    3.ben de Agumon var sizce statları nasıl olmalı
    4.İmpmon Crest Nedir?
    5.Hızlı kasılmanın bir yolunu gelistirdim A canavarından 500 exp alıyosak : Hmm Lvl atlamam için 40 tane oldurmem lazım diyip tek tek saymak >>>> Bu benim kasılma yolum daha bilimsel bir hızlı kasılma yolu varmı

Bu seferki sorularım bu kadar mesaj yazanlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım .
  • 1- AgumonX yap bir de yanına impmon ekle. Bir tane de sağlam data bulursan tadından yenmez.
    2- Card 1'in başarı oranı %100.
    3- Full Str bas bence
    4- 5 farklı mapte bulunana impmonlardan düşen bir droptur. 5ini de toparlsan biraz para ve bir miktar protein C kazanırsın.
    5- Kasacağın digimonu teke almaya dikkat et. Ölmemeye çalış. Mümkün olan en yüksek levelli digilerde kas. Gold Drill kartıyla daha hızlı kasabilirsin. Ya da exp booster satın alırsan gelen expi arttırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

1- AgumonX yap bir de yanına impmon ekle. Bir tane de sağlam data bulursan tadından yenmez.
    3- Full Str bas bence
    4- 5 farklı mapte bulunana impmonlardan düşen bir droptur. 5ini de toparlsan biraz para ve bir miktar protein C kazanırsın.
    5- Kasacağın digimonu teke almaya dikkat et. Ölmemeye çalış. Mümkün olan en yüksek levelli digilerde kas. Gold Drill kartıyla daha hızlı kasabilirsin. Ya da exp booster satın alırsan gelen expi arttırabilirsin.

Seni buralarda görmeyeli uzun zaman oluyor

Kasma sistemini şöyle anlatayım;
    21 levelden sonra; kesebilirsen 33 level Monzaemon'larda, kesemiyorsan 30 level Ikkakumon'larda kasıl (Monzaemon öldürmek daha kolaydır ama daha çok hasar verirler) Digimon'un durumuna göre 26-29 arasında labirente gidip 40 level Warumonzaemon'larda kasabilirsin. Normalde 41'e kadar onlarda rahat kasabilirsin, fakat yavaş gelirse ve görev şartlarını doldurursan Lab4 görevini yapıp 4. kata inersin ve orada 42-46 arasındaki canavarlarda kasabilirsin. (Virus ve datalar için Silphymon; Vaccineler için Mummymon önerilir) Burada da 46 olduktan sonra DoD'da data ve vaccineler için Exveemon, virusler için Wizardmon'da 51'e kadar rahatça kasarsın. 51den sonra virus ve vaccineler için Skullsatamon, datalar için Megakabuterimon'da rahatça 56'ya kasarsın. 56'dan sonra Baba's Land'a geçer, Infermon'larda 61'i bulursun

• Bende birşey sorayım Veemon para dışında nasıl bulunur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafamdaki Sorular
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok şanslıysan Box'tan düşebilir. Oyun içi ticaretle alabilirsin. WeCash ile alabilirsin
  • 3.dalgaya hazırlıklı olun

1.Lab4 görevi nedir bunu bi bilsem multi-mutlu olurum :)
    2.Temmuz boyunca her haftasonu olan Mysterius Box lar en çok hangi digimondan dusuyor
    3.Mysterius Boxlardan en baba ne çıkar (Diğer bi deyişle evolutor veyahut t.f.u )
    4.Gecen gün Mysterius BOx içinde Digi Egg of Miracle +2 dustu iyimi değeri ne kadar + nasıl basarım
    5.Warumonzeemonlarda kasıldım 36 lvl yaptım fakat ikinci asamaya nasıl gececem lab4deki yaratıkları kesebilrmiyim
    6.Tyrannomon Card 5 fiyyatı ne kadar (5 adet var isteyenler pm ile ulaşsın tanesi 20 k size 50k)

• 1- Görevi Mud'daki Jijimon'dan alıyordun hatırladığım kadarıyla. Lillymon ve Garudramon dropsları istiyor senden. 10'ar tane. Toplayıp Görevi aldığın yere getiriyorsun sana 20 adet Lab 4'e ışınlanma kartı veriyor.
    2- Eskiden Babasland'da düşme ihtimali daha çoktu. Değişti mi bilmiyorum.
    3- En baba tfu çıkabilir.
    4- Miracle +2 iyidir. Bir tane daha miracle +2 yaparsan babamona gidip +3e yükseltebilirsin.
    5- Lab 4'e geçebilmek için ilk olarak tamer levelin 50 olmalı. Kesebilirsin.
    6- Tyrannamon ve m.tyrannamon card 5'leri boş yere elinde biriktirme. İkisi de digimondan düşebiliyor, piyasası çok yok. Dediğin gibi 0-100k arası satılır.
  • taichi93 ile FromHeLLHiLL ilgisinden ve sabrından dolayı teşekkürlerimi sunarım REPLERE BOĞMAK İSTİYORUM ZİZİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er CoD2 -- 24 Temmuz 2010; 20:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

1- AgumonX yap bir de yanına impmon ekle. Bir tane de sağlam data bulursan tadından yenmez.
    3- Full Str bas bence

Seni buralarda görmeyeli uzun zaman oluyor

Kasma sistemini şöyle anlatayım;
    21 levelden sonra; kesebilirsen 33 level Monzaemon'larda, kesemiyorsan 30 level Ikkakumon'larda kasıl (Monzaemon öldürmek daha kolaydır ama daha çok hasar verirler) Digimon'un durumuna göre 26-29 arasında labirente gidip 40 level Warumonzaemon'larda kasabilirsin. Normalde 41'e kadar onlarda rahat kasabilirsin, fakat yavaş gelirse ve görev şartlarını doldurursan Lab4 görevini yapıp 4. kata inersin ve orada 42-46 arasındaki canavarlarda kasabilirsin. (Virus ve datalar için Silphymon; Vaccineler için Mummymon önerilir) Burada da 46 olduktan sonra DoD'da data ve vaccineler için Exveemon, virusler için Wizardmon'da 51'e kadar rahatça kasarsın. 51den sonra virus ve vaccineler için Skullsatamon, datalar için Megakabuterimon'da rahatça 56'ya kasarsın. 56'dan sonra Baba's Land'a geçer, Infermon'larda 61'i bulursun

61 olduktan sonra hangi digimonlarda kasabiliriz. Infermon gerçekten kolay ölüyor. Ama saldırıları kuvvetli.

Bu arada ben de mihiradayım
    tamer:aversion

• Soru Dalgası 4:

1-Brave nedir asıl yapılır
    2-Shout olarak konusabilmem için ne gerekli
    3-Oyuna wecash alacam fakat GameTurk sitesinde mir2 ve mir3 te mobil odeme seçeneği yok LM1000 yazıncada geçersiz servis falan filan diyor
    4-Ben Gerek RealWorlde gerekse DigitalWorld de 40lvl üstü digimon görmedim (Babamon hariç orayagiremem zaten)Lab4 ede tamer lvl 50 gerektiginden ben 45 lvl digimonlarda nasıl kasılcam
    5.DoD diye bişey var sanırsam bir tür zindan digi lvlları kaç elinde buraya ısınlanma kartı olan varmı
    6.Çizgi filmde bazı digimonlar bazılarına göre bariz bir üstünlük taşırdı Örn:Angemon vs devimon bu tür seyler oyunda varmı yokmu
  • 1-) Brave; Courage Crest'dir. Oyunda Mudfrigimon Village'deki babamon'da Courage'nin hangi crestlerden oluştuğu mevcut (sanırım light, hope, friendship'ti), onların malzemelerini de V tuşuna basarak +1 için gereken malzemelerini görebilirsin. 1 +4 için 8 +1 gerekiyor.
    2-) Tamer Lv41
    3-) Bu konu hakkında bir bilgim yok.
    4-) 40 level Warumonzaemon'larda rahat bir şekilde 41 yapılıyor ki zaten bir çok oyuncu 51i geçtiği için seviyeyi yukarıya çekmek için 51- level up için gereken exp limiti azaltılmıştı, yani 40larda kolayca 41 yapabilirsin. Zaten 2 41 yapsan tamer levelin rahatlıkla 51'i geçer
    5-) En düşük 52 level var. Oraya gitmek için tamer level 61 gerekli, yada oyunculardan dungeon gate alarak teleport olacaksın.
    6-) Oyunda da var ama bariz değil, bu üstünlük türlerden kaynaklı. Data > Vaccine > Virus > Data şeklinde.

quote:

Orijinalden alıntı: war735
    61 olduktan sonra hangi digimonlarda kasabiliriz. Infermon gerçekten kolay ölüyor. Ama saldırıları kuvvetli.

Infermon'lar DEX ağırlıklıdır, bu yüzden atakları ve hızları yüksektir. Setinde 1 tane honesty crest bulundurmanı öneririm 61 olduktan sonra Infermon'lar sıkıcı gelirse Bkwargreymon yada Gigadramon dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 24 Temmuz 2010; 21:08:20 >

• quote:

1-) Brave; Courage Crest'dir. Oyunda Mudfrigimon Village'deki babamon'da Courage'nin hangi crestlerden oluştuğu mevcut (sanırım light, hope, friendship'ti), onların malzemelerini de V tuşuna basarak +1 için gereken malzemelerini görebilirsin. 1 +4 için 8 +1 gerekiyor.
    2-) Tamer Lv41
    4-) 40 level Warumonzaemon'larda rahat bir şekilde 41 yapılıyor ki zaten bir çok oyuncu 51i geçtiği için seviyeyi yukarıya çekmek için 51- level up için gereken exp limiti azaltılmıştı, yani 40larda kolayca 41 yapabilirsin. Zaten 2 41 yapsan tamer levelin rahatlıkla 51'i geçer
    5-) En düşük 52 level var. Oraya gitmek için tamer level 61 gerekli, yada oyunculardan dungeon gate alarak teleport olacaksın.
    6-) Oyunda da var ama bariz değil, bu üstünlük türlerden kaynaklı. Data > Vaccine > Virus > Data şeklinde.

quote:

Infermon'lar DEX ağırlıklıdır, bu yüzden atakları ve hızları yüksektir. Setinde 1 tane honesty crest bulundurmanı öneririm 61 olduktan sonra Infermon'lar sıkıcı gelirse Bkwargreymon yada Gigadramon dene

V değil F tuşu Bilgimle dövüyorum şu an seni

• quote:

quote:

1-) Brave; Courage Crest'dir. Oyunda Mudfrigimon Village'deki babamon'da Courage'nin hangi crestlerden oluştuğu mevcut (sanırım light, hope, friendship'ti), onların malzemelerini de V tuşuna basarak +1 için gereken malzemelerini görebilirsin. 1 +4 için 8 +1 gerekiyor.
    2-) Tamer Lv41

quote:

V değil F tuşu Bilgimle dövüyorum şu an seni

Tansaşa gidemiyorum senin yüzünden, tansaş kapandı

• bnde bir iki soru var 35 lv teririermon var ilk günden beri str ye verdim +4 friendship ve love var nerde kasılıym? bide protein clerden kaç tane verio???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rith -- 24 Temmuz 2010; 23:55:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewtwo_1010

bnde bir iki soru var 35 lv teririermon var ilk günden beri str ye verdim +4 friendship ve love var nerde kasılıym? bide protein clerden kaç tane verio???

Kasma sistemini yukarıda yazdım Protein C'lerden 50 tane veriyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.