Arkadaşlar uzun bir süredir 4K monitöre geçmek istiyordum. Sonunda keseme de uygun olan SAMSUNG LU28E590DS/UF monitör almaya karar verdim. Samsun gibi bir şehirde maalesef 4K test imkanı bulamıyorsunuz. Kodlama ile uğraşıp 4K monitör kullanan arkadaşlara şöyle bir sorum var. Metinler rahat görülüyor mu? Bi tanıtım videosunda metinleri görebilmek için dpi ayarını yükseltmek zorunda kaldılar. Dpi değeri değişmeden metinler rahat görüntülenemiyor mu? Şimdiden teşekkürler...
Hocam Samsung LU28E590DS/UF monitör hdml 1.4 yani ileride ps4 pro bağlamak isteseniz 4k görüntü alamassınız.Ya da pc ile ilgili hdml 2.0 ihtiyaç duyarsanız işinizi görmez bilginiz olsun.
Hocam sadece Pc bağlayacağım. Kodlama ile ilgileniyorum. Dpi ayarlarını değiştirmeden kodlama yapabilirmiyim yoksa metinler görünmeyecek kadar küçülüyor mu?
yellowmoonY
kullanıcısına yanıt
Metinler görünmeyecek kadar küçülmüyor kesinlikle.
Kodlama yapmıyorum ama excel tabloları falan ne varsa okunaklı.
Ayrıca hem HDMI 2.0 hem de Displayport 1.2 var. 4K 60 Hz ve 10 bit renk desteği var.
Hocam kodlama ile uğraştığınız için pivot özellikli bir monitör daha uygun olmaz mı sizin için? Merakımdan soruyorum sadece...
V1CT0RY
kullanıcısına yanıt
Dikey formatı multitasking için elverişli bulmuyorum. Ama ilerde VESA ayak ile bunun çözümüde mevcut. Cevaplar için herkese teşekkürler.